tebrikler dağlar kızı çok güzel bir haber vermişsin umarım sonuna kadar güzel bir hamilelik ve kolay bir doğum olur. Birde birşey sormak istiyorum kaç aydır deniyordun çok özel olmazsa ben 8 aydır deniyorum da istatistik açısından:)
benimde sekiz ay oldu kader ortağı olalımmı seninle :)))
şaka bi yana napcaz biz yaaaa aslında sekiz çok uğurludur benim için ama Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah bekleyen herkesee ...
dağlarkızıııııııııııııııı kutlarımmmmmmmmmmm hayırlı sağlıklı bebişler inşallah tarihleri nasıl ayarladın test falan yaptınmı yani verimli günleri yakalamak için?
yok canım yaa 2 adet süresince korundum 2. adetim bitince tutmuş olmalı adetim bittikten 3 4 gün sonra göğüslerim acımaya başlamıştı adetten sonra tutmuş heraldeea.s
xnazanx ve esrako
canlarım sakın uzulmeyın ve kafanızada takmayın cok ısteklı oldugunuzu bılıyorum dualarım sızlerle cnm yanlız unutmayınkı
yeni bır ay yeni bir şans demekk
:enbuyukkk:
benimde sekiz ay oldu kader ortağı olalımmı seninle :)))
şaka bi yana napcaz biz yaaaa aslında sekiz çok uğurludur benim için ama Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah bekleyen herkesee ...
dağlarkızıııııııııııııııı kutlarımmmmmmmmmmm hayırlı sağlıklı bebişler inşallah tarihleri nasıl ayarladın test falan yaptınmı yani verimli günleri yakalamak için?
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM:sm_cool::teytey:
5 ŞUBATTA GELMESİ GEREKEN ADETİM GELMEDİ VA SONUNDA TEST YAPTIM 2 ÇİZGİİ AYYY ÇOK MUTLUYUM DARISI SİZLERİN BAŞINA CANLARIMMM 5 HAFTA 4 GÜNLÜK HAMİŞİMMM SAĞLIKLA KUCAĞIMA LAMAYI NASİP ETSİN RABBİM İNŞALLAH AMİN.....a.s.
listemızı yrn yenılıcem optum sizi bayanlaarrr mucukssss
inş.sende benim gibi onbeşgün sonra görürsün ben gördüm çok güzel bir duygu canım hem ben 1.aşılamamda gördüm ve ikizlere hamişim şuanda...