aaaaaaaaaaaaaaaaa bende yokum hayırdır belli gün ve haftalara göremi oluyor listee
Sağolun Arkadaslar Belirtim Fazla Yok Inşallah Hamileyimdir Diyorum En Kisa Zamanda Testi Yapip Yazarim
bu ay hamıs kalan arkadaslar lutfen bızlerede dua edın kabul olunur ınsallah:1hug:
YAZ TARIHINI HEMEN EKLEYELIM CNM
CANİKOMMM NABERR ESİNCİİİMMMM
Şeniz
listede bugun yarın olarak gorunen arkadaslar
gulay elif alin ne durumdasınız varmı bir belirti adet yadahamilelige dair ?
bende heyecanla yarını bekliyorum sayet persembede olmassam kesin gozuyle bakıcamasla geçikmez
yanlız bu ay pregnly vurulmustum bilmiyorum o geçiktirirmi ?bilen varmı ?
güzel arkadaşım benim nasıl olduğumu sormuşsun hala durum aynı
ama çok ümitlenmiyorum dünkü test yüzünden neyse kimiside 29.gün
test için erken diyor bilemiyorum artık hakkımda hayırlısı ne ise o olsun
ayrıca allahım öncelikle tabiki ilk bebeğini bekleyen arkadaşlarımıza anneliği
tattırsın bizlerede evlatlarımızı bağışlasın bu arada serencim kızım senin görüntü
resmini istiyor haftasonu evden bakarken tutturdu o resmi istiyorum diye nereden bulurum
sırnaşık şey tam adamına sordun:)))
valla bende hatırlamıyorumkı nerden aldıgımı maıl adresını yaz ıstersen ordan yollım ama resım kucuk resım ole kocaman dgl yınede yollarım arkadasım yeterkı mınık kızın ıstesınn oyyşş yerım ben onu ben bayılırım kız cocuklarına
benım içime benımkısı kızmıs gıbı doguyo ama bılmıyorum allah hayırlısını versın elı ayagı duzgun olsunda ne olursa olsun ama gonlum kızdan yana:asigim:
sen bırazdaha bekle bakalım cnm sonra gıt test yap ınsallah hamişsindir bu ay olmazsa otekı ay var umudunu kaybetme yeterkı a.s.
laelaelaelaelaeSeren Liste Yapmiyonmu Bu 3. Yazişim Yav Ne Yüzsüzüm
seren devamlı söylenen belirtiler var ya gözbebeği büyümesi ve karın bölgesindeki damarların tek atması bi baksana canım sende o belirtiler varmı artık neremize bakacamızı şaşırdk ta şutarafagitti