Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

BİDAKKA BİDAKKA OZAMAN BENIM 33 GUNUMU OLDU SUNU BI HESAPLAYALIMMI SENINLE CNM YAA BEN EN SON 5 OCAKTA ADET OLDUM 11 OCAKTA BITTIM OGUN BUGUNDUR CALISMALARA DVM ETTIK BUGUN 6 OCAK TIK YOK 5 OCAKTAN ITIBAREN SAYIYORUM(HANI 28 GUNDE ADET OLUNUYOR YAA) 33 GUN OLMUS HALA ADETIM GELMEDI 28 GUNU GECMIS SENCE YAPIMMI KISS AYY HEYCANLANDIM SIMDI:çok üzgünüm:

ya güzelim bak ben, ablam, eltim, görümcem, hep 32.33.günlerde yaptık çıktı hatta ablam bir önceki adet gününe beş gün kala yaptı içine doğmuş çıktı aslında bence senin artık çıkar yapta stresin bitsin tabi benim gibi sabırsızsan huzur içinde bekliyorsan oda ayrı bir durum :tomato:ama umarım ne zaman yaparsan yap mutlu sonuç al

ESİNCİMMM ALDIM TESTI SIMDI İŞ YERINDEYIM COK HEYCANLANDIM YAA ELIMDE ŞUAN NEDIYOSUN GIDIP YAPIYORUM BAKKK

ama böyle söyleyince bende çok heyecanlandım bilmiyorum aslında örnekler olduğu için söylüyorum bizlerin çıktı 4-5 kişi varız ama bazılarınında biraz daha geç çıkıyor bilmiyorum ki canım mutlu olmanı istiyorum ben

senağlama bende çift çizgiyi görmek ve hamiş olduğumu size heycanla duyurmak sonra ilk tekmesini yazmak sonra sornlarımı, mide bulantılarımı paylaşmak sonra doğum için sizlerle gün saymak,bebeğime isim fikirlerinizi almak,ilk resimlerini göndermek ............. bende bebek istiyorum:a015:

serencim nerdesin ekranın bu tarafında heyecandan ölecem ne olur güzel haberlerle gel bekliyorum

ESİNCİMMM ALDIM TESTI SIMDI İŞ YERINDEYIM COK HEYCANLANDIM YAA ELIMDE ŞUAN NEDIYOSUN GIDIP YAPIYORUM BAKKK

inşallah ya bak şuan burda ezan okunuyor onun yüzü suyu hürmetine bizden birinden müjdeli haber çıksın artık ne olur birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için sevinelim inşallah serencim dualarım seninle

bir başkasının sevincini beklemek kendimiz için ümit olsun her zaman bir ihtimal vardır

ya şuan öyle heyecanlandımki anlatamam sereni daha bugün tanıdım ama güzel haberler getirmesi için çarpıyor kalbim tabiki hepimiz birbirimize ümit olacağız

bence sonuç pozitif ve şuanda telefona yapıştı sevdiklerine haber veriyor o yüzden gelmedi böyle düşünelim böyle olsun

inşallah öyledir ama bazı arkadaşlarımın erken çıkmamıştı sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun

merhaba kızlar bende bu ay çift çizgiyi görmek istiyorum geçen ay yine olmadı inşallah bu ay....

merhaba arkadaşlar allah o muhteşem duyguyu her kadına tattırsın benimde bu ay içime dogdu bende tedavi görüyorum insallah olur allah herkesin gönlüne göre versin bekleyen arkadaslara umarım müjdeli haber alırlar

kizlar benim bu ay acayip migdem bulaniyor regl olmama 4 gun var sabretmek ne zor ya inslh Allah isteyen herkezin kucagina nur topu gibi bebisler verir

ya şuan öyle heyecanlandımki anlatamam sereni daha bugün tanıdım ama güzel haberler getirmesi için çarpıyor kalbim tabiki hepimiz birbirimize ümit olacağız

esınım yaa aglıyorum habıre tlfnlardan gelemedım ılk esımı aradım hemen kıs 6 gunum gecmıs haberım yok yaa ınanamıyorum cıft cızgıyı gordum yaa
ınanamıyorum hala aldım hemen testı yaptım anında cıft cızgı cıktı,ınanamadım hemen eczaneye gıttım hamılesınız dedı hala kıza belkı yanlıstır dıyorum sonra yok dgl dedı ama ıllede emın olmak ıstersenız tahlıl yaptırın dedı kan tahlılı yanı ben hala soktayım yaa ellerım tıtrıyo ınan sen vesıle oldun cnm yoksa ben hala beklıcektım aptal gıbıyım yaa ınanamıyorum kafamçokkarıştı
ben sımdı hamısmıyım yaaa

kizlar benim bu ay acayip migdem bulaniyor regl olmama 4 gun var sabretmek ne zor ya inslh Allah isteyen herkezin kucagina nur topu gibi bebisler verir

nazancım adetin benimle aynı yani 10 şubat benimde göğüslerimde hafif bir sızı var mide bulantısı ne biliyim sanki varda yok gibi ara sırada kasıklarıma ince bir sızı giriyor sende de böyle şeyler varmı tipik adet öncesi sendromları aman ne biliyim işte bekliyoruz sanki ama çok korkuyorum çünkü ben tedavi görüyorum ve ilaçlara mahkumum

inşallah ya bak şuan burda ezan okunuyor onun yüzü suyu hürmetine bizden birinden müjdeli haber çıksın artık ne olur birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için sevinelim inşallah serencim dualarım seninle

vuskatımm cıft cızgı cıktı yaa aglıyorum cok kotu tıtrıyrum eczacı kız hamılesın dedı ınanamıyorum yaa allahım benım ıcın dua ettın ıcın allah razı olsun cnm benım ınsallah rabbım olmayanlarada versın yrn kan testı yaptırcam hala soktayım ınanamıyorum yaa

X