Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

amin sağol canım.. sen de kendine dikkat et bundan sonra ne olur ne olmaz
kötü birşey olsa kanama olur demişti doktor kanama da azıcık değil çok fazla olursa korkman lazım dedi
kendine ve bebişine iyi bak yarın sabah idrarıyla yaparsan daha net çıkıyo canım
ayy çok heyecanlandım :))

ya ben testi akşamüstüne doğru yapmıştım eşimle aldğmz gibi eve gelmiş dayanamayıp hemen yapmıştm belki o nunda etkisi olabilir

evet canım olabilir çünkü bhcg hormonu idrara karışıyor ve testte o hormon pozitif çıkıyor
yani en az 4 saat sıkışık olman lazım ki hormon en üst seviyeye yükselebilin
hamileliğin başlangıcında tabi ki..

kızlar ben geç keldım ama listeye benide ekleyin 30ocaktı adet tarıhim
yarın gidecem kantahlili yapmaya

Merhaba esrako umarım bu ay hamileyizdir gerçekten ve birlikte kutlarız bu mutluluğumuzu daha öncede dedim ya eğer hamileysem benim doğum günüme yetişecek bebeğim bu çok istediğim bir şeydi umarım bu ay hepimiz mutlu haberler veririr. Birde ben 14 ocakta kanama olmuştum gerçi o kimyasal gebelik sonlanmasıydı ama tabiki ben onu adet tarihi olarak alacağım yani seninle aynı günlerde anlayacağız belkide bu bir kader ortaklığı olacak ne dersin? Sende herhangi bir belirti var mı? Veya adetin hep bir önceki ayla aynı gün mü olur yoksa bir kaç gün öne geliyor mu?

beril bilgi için tesekkurler anladım gayet iyi anlatmıssın . ama hassas atesolcer olması gerek bunun iç inde. bende zaten oyle hassas bir alet yok
tekrar tsk
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn:
canım eczaneye gidiyosun digital termometre istiyorum diyosun 4,00 ytl verip her sabah dil altından ölçümünü yapıosun:) bu kadar basit ...
keşke çocuk yapmakta bu kadar basit olsaydı Allahım :)))
bu arada yeni hamişimizi MİNKANNİŞ tebrik ederim.
anlatsana yaaa 11 ay uğraştım diyorsunya özellikle yaptığın bişe oldumu bu ay bakalım nasıl oldu? tekrar tebrikler...

teşekkür ederim beril darısı tüüm isteyenlerin başına..
11 ay olmayınca doktora gittim hiçbir sorun yok dedi ama olmuyordu ( doktor progestan adlı ilacı verdi onu kullanmaya başladım vee oldu doktor vesile oldu yani, çok şükür..
Allah herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin..

belirtiler hemen hemen aynı oluyor canım ben de 6 haftalık hamişim
belirti olarakk hazımsızlıık ve gaz problemi de olmuştu..
senin yerinde olsam hemen yapardım testi sabredemezdim :))

Merhaba Minikanniş

Belirti olarak hazımsızlık ve gaz problemi demişsin bunu adet günün geçmeden mi hissetmiştin. Bende geçen ay 14 ocakta adet oldum ama bu hafta sürekli midem yanıyor bulanıyor ayrıca çok fazla gaz şikayetim oluyor halada aynen devam ediyor senin nasıl olmuştuCADIARZU

beklemek selam tekrar:)
bu nicklerle hitap etmekte garip gelior acıkcası:) ismin nedir ?

benim adet 26-27 gunde bir oluyor. yani ay dongusu olarak dusundugumuzde hep 3-4 gun geri geliyor ve asla sasmaz olamsı gereken gun olmadı ise ertesi sabah erkenden olur aksini hiç yasamadım ilk adet oldugum gunden beri. o yuzden iki gun geçse kesin hamileyim diycem ama ben bekleyemiycem çunku bu ay yumurta catlatma ignesi olan pregnly kullandım dr a gittim geçen hafta ve daha umutluyum bu ay diger aylara gore. muhtemelen cuma sabahı falan su fortel denen test den aldım onu yapıcam. gercekten de insalah kader arkadası oluruz
bir arkadas daha yazdı az once 13 subat adet tarihim diye aylin sanırım.

NASIL BIR TAKVIM CNM ANLAYAMADIM
BEBEGININ HAFTA HAFTA BUYUMESININ TAKVIMINIMI

Merhaba Seren,

Ben yeniyim henüz tanışmadık ama kendimi listeye ekleterek tanışmak istiyorum. Benim son adet tarihim 14 ocak tı yani 14 şubata beni eklersen çok senirim. Bu ay bu kulübe yeni üye oldum listeye yeni üye oluyorum adet tarihim sevgililer gününe denk geliyor ve eğer hamileysem bebeğim benim doğum günümde doğuyor gözüküyor bu kadar yeni ve güzel şeyin bana uğur getirmesini umuyorum birbirimiz için dua edelim ne olur allah hepimize şubat ayını uğurlu getirir umarım ve topluca hamiş grubu yaparız. Sevgiler Beklemek

canım adım esin

bende normalde 28 günde oluyordum ama 3-4 aydır 26 günde oluyorum tabi geçen ay 29. gün hala olmayınca testi hemen yaptım ve pozitif ama 4 gün sonra kanama olunca doktor bana daha günün bir gün geçmiş falan dedi moralim çok bozuldu onlar bizim gibi hesaplamıyorlar. Ben kızımda da dediğin gibi adetim şaşmadığından önceki adetimden 4 gün düşüp hesaplamıştım ve düşün gece falan olur diye orkidimi taktim ama tam 4 gün boşu boşuna orkitle gezmiştim ve hemen anlamıştım. Ama bunu doktora söylüyorum benim günüm hiç geçmez mutlaka 28 gün de olur diye hanfendi bana yaşlanıyoruz demez mi boğazına sarılmadım ya iyi yani.

evet canım adet günümden önceki haftalarda ; hazımsızlık ve gaz sorunu yediğim yemeklerden midemin rahatsız olması gibi şeyler olmuştu..
inşallah bu ay hamiş olursun canım inşAllah...

merhaba kızlar ben yine bu ay hüsran yaşadımsenağlama dün regl oldum
artık martın 6 sını bekliyorum
bu ay dr.değiştirip ciddi bir tedaviye başlamayı düşünüyordum çünkü 11 ay oldu.
ama ev taşıma telaşı var şimdi bakalım nasıl olacak.
bu arada yeni hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum :sm_cool:Allah sağlıkla kucaklarına almayıda nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

YENI YEPYENİ LISTEMIZ:))
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::27 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
NUR82::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKK
DUYGUMUTLU::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ALGEL BABY::::::::::::::::::::::::30 OCAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Yeşimexpo:::::::::::::::::::::::::::2 şubattttttttttttttttttt
ÇITIR PITIR::::::::::::::::::::::::::2 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GAMBELİA::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT
DAĞLAR KIZI:::::::::::::::::::::::::5 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
NAZO GELİN:::::::::::::::::::::::::6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
FATER::::::::::::::::::::::::::::::: 6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEREN::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTT
ECRİNBEBEK::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
DUCK3535::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÜLAY DA::::::::::::::::::::::::::::::12 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ALİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELMALI TURTA::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
YAZEL:::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ELALE::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEKLEMEK::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
GÖÇMEN:::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEYRA :::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PONARAN:::::::::::::::::::::::::::::::17 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ÖZLEM::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SEVİL35:::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BERİL78::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AREGON::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
AŞİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BARCLİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
DİPTİSDİPTİS:::::::::::::::::::::::::::::12 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

GULAN06::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:) )
MİNİKANNİŞ:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:) )

STELLA 79::::::::::::::::::::::::::::???????????????????? ???????????????
USLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????? ŞUBATTTTTTTTTTTTTTT
MEHAY::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????? ???????????????????
Sudeyonca:::::::::::::::::::::::?????????????????? ?????????

HOSGELDIN ARAMIZA CNM SENIDE LISTEYE EKLEDIM:))
INSALLAH SEVGILILER GUNUNDE KOCACIGINA SUPRIS YAPMIS OLURSUN CNM
ALLAH HERKESE ANNE OLMAYI NASIP ETSIN INSALLAH BIZDE BEKLIYORUZ BENIM IKI GUNUM GECTI PEK UMUDUM YOK AMA BEKLIYORUZ BAKALIM ARTIK
INSALLAH HEPIMIZ HAMİŞ OLURUZ AMİİİNNN

ben bu ilacı adeti düzene sokan adet olmaya yardımcı bir ilaç olarak duymuştum hep.sende adet problemi varmıydı peki.bende yarın gideceğim doktora artık banada değişik bir tedavi uygulasın diye ondan sordum bende...

nedemek canımıniçiii guzel anne:dance: bıldıgım seylerı sızlere sunuyorum ıste benımde bılmedıgım olursa sızde bana soylersınız:)
cnm takvımdekı ımzayı gostermıs ama hıc denemedım tekrardan dene ıstersen gercı ımzan olmadan bısey olmaz sanırım
fisfisfis

merhaba tedavime çok az kaldı şubatta inşallah hamiş listenize girerim.a.s.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…