- 24 Temmuz 2007
- 370
- 3
KIZLAR GÜNAYDIN DÜN AKŞAM 04.02 DE İKİ DAMLA TOZ PEMBE LEKE GELDİ
BUGÜN 05.02 AYEŞİM
19 . GÜN 36,9
İNŞALLAH ATEŞİM DÜŞMEZ REGLE OLMAM İNŞALLAH HAMİŞİMDİR[/QUO
Merhaba ben yeniyim ama e.l.i.f.t.g. umarım hastalanmazsın ve bebeğine ilk merhabayı demiş olursun. Burada yazılanları epeydir okuyordum ve inanın böyle hamilelik ihtimali olan kişiler için ard arda takip ediyorum acaba tamam mı diye? umarım bu ayda senin için tamam olur.
GÜZEL TEMENNİLERİN İÇİN TEŞŞEKKÜR CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH BU AY DEDİĞİN GİBİ MERHABA DERİM BEBİŞİME AY HEYECAN YAPIYORUM VALLA NE OLUR DUA EDİN KIZLAR
ALLAHIM İNŞALLAH BEN DE BU AY HAMİŞ KALMIŞIMDIR
:dance:kızlar dün dr a gittim yumurta oluşmuş dedi dr 18mm çok sevindim bugün çatlatma iğnesi vuruldum 14 şubatta gel dedi dr.bakalım ogün belli olacak hayırlısı olur inşallah
CANIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH SANA SEVGİLİLER GÜNÜNDE EN GÜZEL HEDİYE OLUR TABİ BANADA ÇÜNKÜ BENİMDE 13-14 ŞUBAT GİBİ BELLİ OLUR ARTIK
ALLAHIM İNŞALLAH HAMİŞ OLURUZ 14 ŞUBATTA
beklemek merhaba,
benimde 8 yasında bir oglum var ikinci asla dusunmuyordum yıllardır bu fikirdeydim temmuzdan beri bir anda acayip sekilde istemeye basladım oglumada danıstık o da istiyor bekliyoruz ama benimde 7 ay oldu hala yok oglum içinde planlayarak hamile kalmıstım ilk ayda basarılı olmustuk ama bu sefer olmadı beklemek ne demekmis bende çok iyi ogrendim allah ozellikle oncelikle ilk çocgu olmayanlara versin sora bana diyorum hala dua ederken. ilkinin olması içinboyle beklemek çok çok daha zor olmalı. o yuzden biz sanslı kesimdeniz en azından sende boyle dusun . umarım bu ay bol hamile çıkarırız gruptan.
gunaydın herkese
ben bu ates olcme isini hiç anlamadım.
beril sen yazmıssın ya 9 ve 10 gunler yumurtalam diye ilk gunlerden ates olcumu olarak bir farkı yok o gunler oldugunu nasıl anlıyorsunuz ? sonrasında tamam ates yuksek gorunuyor.
ama bu ates insanın giydikleri ile evin isisi ile falan değiskenlik gosstermezmi çok birsey ifade ediormu ? bana pek mumkun gibi gelmedi hergun sartlar esit değil çunku..
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ne oldu canım neye üzüldün :1no2: