E.L.İ.F.T.G Benim bir kızım var 5yaşında ve bizden sürekli kardeş istiyor. Açıkçası hep iki çocuk normaldir diyordum ama bir türlü yapmak istemiyordum. Geçen haziran ayında karar verdik ama düşün artık 8 ay oldu yok ben kızıma hamile kaldığımda böyle bir niyetim yoktu kendiliğinden olmuştu bu yüzden beklemek ne demek miş bilmiyordum. Ne kadar zormuş. Ben 28 günde bir hastalanıyordum ama bu konuyu kafama taktığım için sanırım 26 güne düşmüştü 3-4 aydır geçen ay 29.güne kadar bekledim hastalanmayınca test yaptım ve iki çizgi o an öyle sevindim ki nede olsa aylardır bekliyordum. Ama 4 gün sonra kanama başladı yapılan testlerde pozitif çıkıyor ama hormon iyice dümüştü doktor hiç durdurmaya çalışmayalım dedi. Bu yüzden artık sadece iki çizgiyi görmek değil önemlisi biliyorum önemli olan devamı olan sağlıklı hayırlı birer evlat olsun hepimiz için. Sende hiç üzülme kafana takma taktıkça herşey zorlaşıyor. Ben bu ay hamile kalırsam son doğum tarihi benim doğum tarihim düşünsene. Kızımın doğum tarihi ise babasıyla aynı bu yüzden bu ay hamile olmayı bende çok istiyorum allah hepimize hayırlısı ile verir inşallah