Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

KIZLAR GÜNAYDIN DÜN AKŞAM 04.02 DE İKİ DAMLA TOZ PEMBE LEKE GELDİ
BUGÜN 05.02 AYEŞİM

19 . GÜN 36,9

İNŞALLAH ATEŞİM DÜŞMEZ REGLE OLMAM İNŞALLAH HAMİŞİMDİR[/QUO

Merhaba ben yeniyim ama e.l.i.f.t.g. umarım hastalanmazsın ve bebeğine ilk merhabayı demiş olursun. Burada yazılanları epeydir okuyordum ve inanın böyle hamilelik ihtimali olan kişiler için ard arda takip ediyorum acaba tamam mı diye? umarım bu ayda senin için tamam olur.

GÜZEL TEMENNİLERİN İÇİN TEŞŞEKKÜR CANIM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH BU AY DEDİĞİN GİBİ MERHABA DERİM BEBİŞİME AY HEYECAN YAPIYORUM VALLA NE OLUR DUA EDİN KIZLAR
ALLAHIM İNŞALLAH BEN DE BU AY HAMİŞ KALMIŞIMDIR

E.L.İ.F.T.G Benim bir kızım var 5yaşında ve bizden sürekli kardeş istiyor. Açıkçası hep iki çocuk normaldir diyordum ama bir türlü yapmak istemiyordum. Geçen haziran ayında karar verdik ama düşün artık 8 ay oldu yok ben kızıma hamile kaldığımda böyle bir niyetim yoktu kendiliğinden olmuştu bu yüzden beklemek ne demek miş bilmiyordum. Ne kadar zormuş. Ben 28 günde bir hastalanıyordum ama bu konuyu kafama taktığım için sanırım 26 güne düşmüştü 3-4 aydır geçen ay 29.güne kadar bekledim hastalanmayınca test yaptım ve iki çizgi o an öyle sevindim ki nede olsa aylardır bekliyordum. Ama 4 gün sonra kanama başladı yapılan testlerde pozitif çıkıyor ama hormon iyice dümüştü doktor hiç durdurmaya çalışmayalım dedi. Bu yüzden artık sadece iki çizgiyi görmek değil önemlisi biliyorum önemli olan devamı olan sağlıklı hayırlı birer evlat olsun hepimiz için. Sende hiç üzülme kafana takma taktıkça herşey zorlaşıyor. Ben bu ay hamile kalırsam son doğum tarihi benim doğum tarihim düşünsene. Kızımın doğum tarihi ise babasıyla aynı bu yüzden bu ay hamile olmayı bende çok istiyorum allah hepimize hayırlısı ile verir inşallah

:dance:kızlar dün dr a gittim yumurta oluşmuş dedi dr 18mm çok sevindim bugün çatlatma iğnesi vuruldum 14 şubatta gel dedi dr.bakalım ogün belli olacak hayırlısı olur inşallah:nazar:

:dance:kızlar dün dr a gittim yumurta oluşmuş dedi dr 18mm çok sevindim bugün çatlatma iğnesi vuruldum 14 şubatta gel dedi dr.bakalım ogün belli olacak hayırlısı olur inşallah:nazar:

CANIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH SANA SEVGİLİLER GÜNÜNDE EN GÜZEL HEDİYE OLUR TABİ BANADA ÇÜNKÜ BENİMDE 13-14 ŞUBAT GİBİ BELLİ OLUR ARTIK
ALLAHIM İNŞALLAH HAMİŞ OLURUZ 14 ŞUBATTA
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

beklemek merhaba,

benimde 8 yasında bir oglum var ikinci asla dusunmuyordum yıllardır bu fikirdeydim temmuzdan beri bir anda acayip sekilde istemeye basladım oglumada danıstık o da istiyor bekliyoruz ama benimde 7 ay oldu hala yok oglum içinde planlayarak hamile kalmıstım ilk ayda basarılı olmustuk ama bu sefer olmadı beklemek ne demekmis bende çok iyi ogrendim allah ozellikle oncelikle ilk çocgu olmayanlara versin sora bana diyorum hala dua ederken. ilkinin olması içinboyle beklemek çok çok daha zor olmalı. o yuzden biz sanslı kesimdeniz en azından sende boyle dusun . umarım bu ay bol hamile çıkarırız gruptan.

CANIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH SANA SEVGİLİLER GÜNÜNDE EN GÜZEL HEDİYE OLUR TABİ BANADA ÇÜNKÜ BENİMDE 13-14 ŞUBAT GİBİ BELLİ OLUR ARTIK
ALLAHIM İNŞALLAH HAMİŞ OLURUZ 14 ŞUBATTA
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet sevgiler günü eşlerimize hediye olurr sırnaşık şey
inşalllah hamiş a.s.:emir_bebek:oluruz canım

beklemek merhaba,

benimde 8 yasında bir oglum var ikinci asla dusunmuyordum yıllardır bu fikirdeydim temmuzdan beri bir anda acayip sekilde istemeye basladım oglumada danıstık o da istiyor bekliyoruz ama benimde 7 ay oldu hala yok oglum içinde planlayarak hamile kalmıstım ilk ayda basarılı olmustuk ama bu sefer olmadı beklemek ne demekmis bende çok iyi ogrendim allah ozellikle oncelikle ilk çocgu olmayanlara versin sora bana diyorum hala dua ederken. ilkinin olması içinboyle beklemek çok çok daha zor olmalı. o yuzden biz sanslı kesimdeniz en azından sende boyle dusun . umarım bu ay bol hamile çıkarırız gruptan.

Canım kesinlikle katılıyorum sana ben aylardır bu konu ile meşgul olunca bu grupları buldum ve insanların yaşadıklarını okudukça allahıma binlerce kere şükürler ettim. Hatta hayırlı olan buysa olmasın yeterki kızım sağlıkla sıhatle bizimle olsun. Beni en çok etkileyen de ben hamileliği kafama koyduğum aydan itibaren çevremde düşünen düşünmeyen ne kadar insan varsa hamile düşün 3 kuzenim birden hamile dayımın hanımı hamile kızımın öğretmeni hamile görümcem hamile işyerinde ilk çocuğunu tüp bebekle yapan arkadaşım bile normal yoldan hamile bu yüzden çok etkilendim ben neden benim olmadı diye. Dediğin gibi umarım bir patlama olur bu ay hamilelik patlaması:))

gunaydın herkese

ben bu ates olcme isini hiç anlamadım.
beril sen yazmıssın ya 9 ve 10 gunler yumurtalam diye ilk gunlerden ates olcumu olarak bir farkı yok o gunler oldugunu nasıl anlıyorsunuz ? sonrasında tamam ates yuksek gorunuyor.
ama bu ates insanın giydikleri ile evin isisi ile falan değiskenlik gosstermezmi çok birsey ifade ediormu ? bana pek mumkun gibi gelmedi hergun sartlar esit değil çunku..

canım bende bu ateş ölçme işine yeni giriştiğim için epey araştırdım.ısın arttığında iş işten geçmiş oluyor biraz yani düştüğündeki günler senin yumurtlama döneminde olduğunu gösteriyor.e birde ısın düşmezde aynı seviyede kalırsa hamilesin demek olabiliyor bu canım...her sabah erken saatte yataktan kalkmadan dil altından yapman lazım...yoksa tabiki ev işi çamaşır bulaşık gezme tozma falan derken ateş 39 u bulur mazallah :) umarım yardımcı olabilmişimdir.

arkadaşlar adetim 10 şubat bu tarihi yada yakın tarihleri bekleyen varmı varsa kendinizde ne gibi değişiklikler var bende kasık ağrısı var ama en çok yatakta dönerke oluyor şimdi araştırdım belirti olarak sayılıyormuş bir çeşit ağrı ama adını hatırlamıyorum arama motorunda erken gebelik belirtileri diye yazıca çıkıyor sizde neler var

canım 4 ay doktora gitmek için çok erken
ama için rahat olsun istersen git
ben 11 ay istedim olmadı tam doktora gittim o ay geldi bebişim yani 12. ayda
yaşın da küçük olumsuz düşünme lütfen canım
Allah hayırlı zamanda gönderecek bebişin emin ol :)

yani tabiki acelemiz yokeşimde bu konuda çok destekçi ama ben bu ay piskolojik olarak çok alıştırmıştım sanırım kendımı midem bulanıyodu başım dönüyodu falan dedim kesin hamileyim heralde yoksa bi acelem yok allahım hayırlısıyla saglıklısıyla versinde geç olsun başka bişey istemiyorum

gunaydın bayanlarrrr:)))

bugun nasılsınız bakalım ,lısteye eklemek ısteyen yada hamıs dıye yazdırmak ısteyen varsa yazsın ben hemen lıstemızı yenılım. buarada ben ocak 5 te en son hastalanmıstım subat 5-6 gıbı adetımın gelmesı gerek dun bısey yoktu bugunde yok gıbı gozukuyor ınsallah hıc gelmez:)) pek umudum yok ama beklıyorum yınede hevesle bekleyenlerınde ınsallah ıstedıklerı olur canlarım sızlerı sevıyorum mutlu gunler bızımle olsun ınsalllahhh

öptüm siziiiiiiii

beril bilgi için tesekkurler anladım gayet iyi anlatmıssın . ama hassas atesolcer olması gerek bunun iç inde. bende zaten oyle hassas bir alet yok
tekrar tsk

beklemek gunaydın ,

aynen benimde etraf bu sekilde dizide hamile kalanlara bile çok ozeniyorum)) asla istemeyen ben nasıl boyle oludm onuda bilemiyorum ama istiyorum:)) insalah bu ay

X