Ocak ve Subat ayında Aşılama yaptıranlar,yaptıracaklar hadiii buyrun

Aşılama ve süreci

• Aşılama yaptırıp pozitif sonuc alanlar

OY: 3 25,0%
  • Aşılama yaptıracak olanlar

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
Canm insan öyle oluyor hheyecandan bi an önce sonucu öğrenmek istiyo.yarın kan versen çıkar bence direk kan verrr

Birgun daha dayanmaya calisicam canim, yarin tam 14. gun olacak. Dun sanki kahverengimsi akinti geldi, adetim geliyor diye moralim bozuldu. Ama kesildi, bugun henuz adet gelmedi… Ayrica bugun dogum gunum, simdi negatif alirim bide iyice moralim bozulur...

Uzulmek yokk kkendimizi guzel seylerle tellkin edelimmm dunyanin Sonu degil ya Elbet Rabbim bildigi vardir zamanini biliyordur hakkimizda herseyin Hayirlisi olsun.banada haber verr insallah guzel haberler olurr

Kizlar regln 11.gunu yumoslariniz ne kadardi?
Benim 11,11,10,9,8 sizce 15.gune büyür mü?

Devam et demedi gunde 2mm filan buyuyo buyurse 18-19 mm olur yoksa bu ay iptall.Ne guzel gcen ay regl 12.gunu 17mm bitane vardii

Bencede gec ama buyurse ona Gore yapar.gecen ay tam 15.gunu olmustu buyumezse bu ay zaten iptal canm Simdi be gzel umutluydm bu ay

ben ilk aşılama tutmayınca bıraktım herşeyi bu ay ovülasyon testini deneyeceğim bakalım kızlar umarım kendiliğinden olur bebişim benimle :)

Uzulmek yokk kkendimizi guzel seylerle tellkin edelimmm dunyanin Sonu degil ya Elbet Rabbim bildigi vardir zamanini biliyordur hakkimizda herseyin Hayirlisi olsun.banada haber verr insallah guzel haberler olurr

Malesef dun adetim basladi Umutlar Mart'a kaldi...

Saol canm benim insallah pazartesi gorucem hakkimizda Hayirlisi olsun sende uzulme Bak bende ikinci aya basladim Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat nasip etsinnn Insalllah cumlemize

Merhaba kızlar size umut olur inşallah yazdklarım. Ben 12 şubatta aşılama yaptrdım ve sol tarafta tek yumurtam büyümüştü bir yumurtaya aşılama yapıldı. Aşılamadan sonra normal hayatıma devam ettim ama sadece ağır bişey kaldırmadım. Rabbim şimdi nasip etti bana hamileyim çok şükür. Siz yumurtam olmazsa falan diye düşünmeyin hiç rabbim verecek olduktan sonra olur. Benim yumurtam diğer aydan kalmıştı bide sağlam olup olmadığı bile belli değildi. Ama rabbim onu saklamış bebeğim olsun diye ve oldu çok şükür. Rabbim isteyen herkese versin inşallah

kızlar günün bi önemi yok ki yumurtalar yeterli olgunluğa ulaşınca aşılama olur. Bu adetten sonraki 12 . günde olabilir benim ilk aşılamam da olduğu gibi 18. günde olabilir önemli olan kist falan oluşturmadan yumurtaların kontrollü bi şekilde olgunlaşmasını sağlamak. Zaten stresli bi dönem siz kendinizi doktora bırakın onlar ayarlar bacılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…