Ocak ve Subat ayında Aşılama yaptıranlar,yaptıracaklar hadiii buyrun

Aşılama ve süreci

• Aşılama yaptırıp pozitif sonuc alanlar

OY: 3 25,0%
  • Aşılama yaptıracak olanlar

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
Hayirlisi kizlar napalm benim de tutmadi ilk denemem.ikinci aya basladm tekrar klomenle folik asitte iciyorum.bu ay baska bir vitamin Verdi.co enzyme Q10 yazdi yarin alip baslicam aranizda kullanan var mi?

merhaba arkadaşlar ben de 17 şubatta aşılama oldum.. 12. gün test yapıcam ben de.. belirtilerimizi ve sonuçları paylaşalım.. RABBİM hepimizin gönlündekini versin..

Evet yine klomen basladik ayin 3.de yumos buyudumu diye gidcem Ben ilac haric hic birsey yapmiyorum bugun Q10 a basladimm destek icin bakalm nolcak bu ay

bugün aşılamanın 10.günü duramadım kanda beta hcg baktırdım 2 çıktı sonuç yani negatif.

Olsun canm uzulme benmde ilk asılama tutmadı nasip napalımmm.hayırlısyla ikinci asılamaya diyeliimmm.
Bu arada kızlar yarından itibaren meryem suresını okumaya baslıycam 41gun.
Ve 500 yasin dagıtmaya başladım onu dualıycaz sonrada İnsallah tutar diyelim sizler neler yapıyorsunuz hangi ilacları içiyosunuzz

Ikinci asilamamiza insallah canmmm benim oldum uzulme Rabbim biliyodur zamanini,hayirlisini versin

Canm Ben devlet hastanesinde yaptrdm sadece catlatma ignesine para verdm pda 20tl.napalm bu ay dami onu vurulcam

Kızlar yeni birşeyler öğrendim sizlerlede paylaşmak istedim ilk olarak incir ve havuç kürü inciri ve havucu adetin ilk günü aç karna kaynatıp 21 gün içiyormusuz. İkinci si polen kayın validem iki gün önce ümreden geldi ordan bana bi toz getırmis bu ne dedim aç karna balla karıştırıp bir çay kaşığı içecekmişsin dedi arı poleni dedi orda tavsiye ettiler dedi ve acı elma yağı ve ada çayı yağı adet bitiminde pamuga damlatıp yada tampona rahim içine yerleştirecekmişiz 5 gün hergün sabah yenilemek kaydıyla rahimde kalacakmış ve hergün bir sabah bir aksam ada cayı içilecekmiş yag yakıyormuş bilgimiz olsun paniklemeyin yağın kokusunu ağzınızdan alcakmıssınız rahmi temizliyormuş iltihap varsa kurutuyormuş akıntı olacakmış oda iltihap yada yara varsa onu atıyormuş

bir ay dinlen demedi mi? bana öyle demişti... benimde psikoloji fena, uyku düzenimde bozuldu hoş zaten uyumayı severim de :) bu sefer başka ama uyandım sanıp uyanamadığımı fark ediyorum falan stresten herhalde anlamadı ben

Üzülmek yok kızlar kafanızı dağıtın yuruyuss yapın ben basladm hayatınızda sizi geren insanlara ara verin negatif ve enerjinizi tüketen insanlardan uzak durun ve pozitif dusunelimmm inşallah olurr mart ayık bizleere uğur getirsinnn inşallah ve Meryem süresine başladım Rabbim dualarmzi kabul etsin insallahhh

Amin canim insallah. Asilama yaptirali 12 gun oldu bugun, test yapsam mi acaba? Negatif cikacak hayal kirikligina ugrucam yine diye elim gitmiyor. Diger yandanda merakima engel olamiyorum...

Canm insan öyle oluyor hheyecandan bi an önce sonucu öğrenmek istiyo.yarın kan versen çıkar bence direk kan verrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…