- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Hayirlisi kizlar napalm benim de tutmadi ilk denemem.ikinci aya basladm tekrar klomenle folik asitte iciyorum.bu ay baska bir vitamin Verdi.co enzyme Q10 yazdi yarin alip baslicam aranizda kullanan var mi?[/QUOT yine klomenlemi devam edecek yumurta takibin benim dr ilk aşılama klomenle diğer ikisi iğne ile olur demişti. Umudum yine yok nedende. Bu ay birde incir havuç kürüne başlıcam ve tabi yakıyıda deneyeceğim. Birde böyle deneyim.
kızlar selam son 1 günüm kaldı ve ne sancı var ne de başka bir şey test yapsam çıkar mı sizce ? negatifi de görmek istemiyorum off
kızlar ben dün gece itibariyle hastalandım yani ilk aşılama tutmadı((
Kızlar bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif Tekrar 3. Gün gel tekrar başlayalım aşılamaya bu sefer iğne deneyelim dedi. Eve geldim ve bağıra bağıra ağladım ALLAH ım artık doğru Zaman ve hayırlısı olsun psikolojim çok bozuldu
Üzülmek yok kızlar kafanızı dağıtın yuruyuss yapın ben basladm hayatınızda sizi geren insanlara ara verin negatif ve enerjinizi tüketen insanlardan uzak durun ve pozitif dusunelimmm inşallah olurr mart ayık bizleere uğur getirsinnn inşallah ve Meryem süresine başladım Rabbim dualarmzi kabul etsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?