Ocak ve Subat ayında Aşılama yaptıranlar,yaptıracaklar hadiii buyrun

Aşılama ve süreci

• Aşılama yaptırıp pozitif sonuc alanlar

OY: 3 25,0%
  • Aşılama yaptıracak olanlar

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
4 ocak da ilk asilamamiz oldu.cok sukur suan 10 haftalik hamileyim.rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins.

Masaaallh Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsjn insallah.
Nasil oldum asilaman kac yumurta ve kacnci gun oldum bide ev takvimlerini yapmismiydin

Evet canm dogru soyluyorsunn ama in San merak ediyo.Benm gecen ay 15.gunu asilamam olmstu bu ayda Daha ram gelismedi yarn belli olck gelistyse asilama yoksa bu ay iptallll

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

Slm ben yeni katıldım arkadaşlar ☺17 Mart aşılama oldum hadi hayırlısı size bir sorum olacak kasık ağrım cok var sizce neden?

evet ben yaptırdım canım
prof. dr erol tavmergen de tedavi görüyordum geçtiğimiz ay rahim filmi cektirdim herşey normalçıktı bu ayın 29 undada aşılamam gerçekleşti bugün 6. günüm sonucu bekliyorum rabbim inşallah bebişlerimizi bize kavuşturur herkese dua ediyorum .. dr umdan çok memnunum ve türkiyede ilk tüpbebek ve aşılamayı yapan dr kendisi tavsiye ederim harika biri :)

Ben de Erol Bey e gitmeyi dusunuyorum. Suan tedavi goren hastasi varsa daha detayli bilgi almak isterim. Hangi asamalardan gectiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…