• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ve Subat ayında Aşılama yaptıranlar,yaptıracaklar hadiii buyrun

Aşılama ve süreci

• Aşılama yaptırıp pozitif sonuc alanlar

OY: 3 25,0%
  • Aşılama yaptıracak olanlar

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
aynı durum bendede oldu. Ben aşılamadan sonraki 14. günde ya adet olur ya da hayırlı haberi alırım diye kendimi şartlandırmışken 13. gün şak diye adet oldum nasıl çöküntü ve moral bozukluğu ne diyeceğimi bilmiyorum Allahım acısın onun merhametine sığınıyorum 2. de olur inşallah ne diyelim dua dua dua sığınacağımız başka bişey yok
Canim sen bu ay ara mi verdin yoksa dr un devam mi dedi

Merhabalar, ben bugun asilama yaptirdim. Simdi iki hafta beklicez bakalim, insallah hayirli sonuclari aliriz hepimiz

ben iğneye 3. günü başlamıştım kaçıncı günde başladığımızın bi önemi var mı bilmiyorum bunu bi sor istersen
Bilmem doktor öyle ayarladi vardır bi sebebi. 4 gün kullancam sonra kontrolum var. Bide benim yumurtalarım zaten büyüyor klomen le bile fazla oluşuyor belki bunuda göz önüne almıştır doktor

Arkadaslar bugun adet günüm henuz olmadım ama aksam sabah olurum büyük ihtimal bende bu ay asilama denemek istiyorum bana sureci anlatabilir misiniz birde öncesinde aşılamaya uygun mu degil mi diye sperm testi yaptiralim dimi biz kendimiz ? 16. Ay olacak bu ay :( esimde sperm azligi var iki aydır ilac kullanıyor havuç suyu ve kürler de yapıyorum umarım ise yaramıştır sizler İstanbul'da MIDI'niz hangi merkeze yaptırıyorsunuz aşılamanızı ?

Canım a
Arkadaslar bugun adet günüm henuz olmadım ama aksam sabah olurum büyük ihtimal bende bu ay asilama denemek istiyorum bana sureci anlatabilir misiniz birde öncesinde aşılamaya uygun mu degil mi diye sperm testi yaptiralim dimi biz kendimiz ? 16. Ay olacak bu ay :KK43: esimde sperm azligi var iki aydır ilac kullanıyor havuç suyu ve kürler de yapıyorum umarım ise yaramıştır sizler İstanbul'da MIDI'niz hangi merkeze yaptırıyorsunuz aşılamanızı ?
Canim adetin 3. Günü doktora gitmen lazım seni muayene ediyor sonra iğneleri veriyor ve dediği zaman aralıklarında igneyi yapıyorsun. Eşinin sonuçlarını alıp da gitmen daha iyi kesinlikle en azından sana ne kadar Şansın olduğunu neleri beklediğini anlatıyor. Yani benim doktorum öyle yaptı. Bide aşılama için gerekli sperm var mi diye de bakıyor bazı doktorlar aşılama yapmadan tüp bebek de oneriyor

Canım a

Canim adetin 3. Günü doktora gitmen lazım seni muayene ediyor sonra iğneleri veriyor ve dediği zaman aralıklarında igneyi yapıyorsun. Eşinin sonuçlarını alıp da gitmen daha iyi kesinlikle en azından sana ne kadar Şansın olduğunu neleri beklediğini anlatıyor. Yani benim doktorum öyle yaptı. Bide aşılama için gerekli sperm var mi diye de bakıyor bazı doktorlar aşılama yapmadan tüp bebek de oneriyor
Tmm CNm sagolasin insaalah sende guzel
Haberler alırsın mucizeni alırsın kucağına :)

merhaba kızlar bende 12 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım doktorum 26şubata kadar beklememi söyledi zor sabrediyorum inşalalh tutmuştur ama hiç bir belirti yok vücudumda :(

kötü düşünmek istemiyorum ama negatif çıkarsa diye son güne kadar beklemeyi koydum kafaya dayanamıyorum da ama az kaldı zaten inşallah tutmuştur çünkü 6 senelik evliyim :(

inşallah canm Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş içindede bizlereee.ben aşılamanın 11.günü yapmıştm sonuç 1.85 di negatifti yanii bende dayanamamıstım smdı ıkıncı asılamaya gecicem yarın doktara gidip ıkıncı aya baslıcam bakalım sende ıns guzel haberler verirsin

Kızlar öncelikle tüm isteyenlere ALLAH saglikli bir evlat nasip etsin. Bende 14 şubatta ilk aşılamamı oldum ve bende dayanamayıp 3. Gün idrar testi yaptım evde ve sonuç pozitifti ama sonra öğrendimki çatlatma iğnesi hcg hormonu içeriyormuş ve bu hormon 10 gün boyumca vücutta kalıyormuş. Dün yine bir test yaptım ondada belirsiz bir çizgi çıktı. Umudum pek yok gibi cuma gününü bekliyorum yinede bir mucize istiyorum artık.

Insalllah canm Benin Insalllah tum isteyenelere versin hyrlisi insallah fazla dusunmemek gerekiyo ama bizlerde nerdeeee :)

merhaba kızlar bende 12 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım doktorum 26şubata kadar beklememi söyledi zor sabrediyorum inşalalh tutmuştur ama hiç bir belirti yok vücudumda :KK43:

Bende 18 Subat'ta asilama oldum. Ilk iki gun kasiklarimda agri vardi, sonrasinda hicbir belirti yok. Tutmadi mi diye endiseleniyorum bende... Ben testi 3 Mart gibi yapicam, senin 2 gun kalmis yine.. Zaman zor geciyor

kızlar selam son 1 günüm kaldı ve ne sancı var ne de başka bir şey test yapsam çıkar mı sizce ? negatifi de görmek istemiyorum off

kızlar selam son 1 günüm kaldı ve ne sancı var ne de başka bir şey test yapsam çıkar mı sizce ? negatifi de görmek istemiyorum off
Sanci ya da belirti olmamasini kotuye yorma. Benim ilk asilamamda her turlu belirtiyi yasadim, ama tak diye 14. Gunu goremeden regl oldum.

Kızlar bende bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif Tekrar 3. Gün gel tekrar başlayalım aşılamaya bu sefer iğne deneyelim dedi. Eve geldim ve bağıra bağıra ağladım ALLAH ım artık doğru Zaman ve hayırlısı olsun psikolojim çok bozuldu

Back