- 13 Ekim 2015
- 148
- 52
- 13
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Canim sen bu ay ara mi verdin yoksa dr un devam mi dediaynı durum bendede oldu. Ben aşılamadan sonraki 14. günde ya adet olur ya da hayırlı haberi alırım diye kendimi şartlandırmışken 13. gün şak diye adet oldum nasıl çöküntü ve moral bozukluğu ne diyeceğimi bilmiyorum Allahım acısın onun merhametine sığınıyorum 2. de olur inşallah ne diyelim dua dua dua sığınacağımız başka bişey yok
Bilmem doktor öyle ayarladi vardır bi sebebi. 4 gün kullancam sonra kontrolum var. Bide benim yumurtalarım zaten büyüyor klomen le bile fazla oluşuyor belki bunuda göz önüne almıştır doktorben iğneye 3. günü başlamıştım kaçıncı günde başladığımızın bi önemi var mı bilmiyorum bunu bi sor istersen
Canim sen bu ay ara mi verdin yoksa dr un devam mi dedi
Merhabalar, ben bugun asilama yaptirdim. Simdi iki hafta beklicez bakalim, insallah hayirli sonuclari aliriz hepimiz
Canim adetin 3. Günü doktora gitmen lazım seni muayene ediyor sonra iğneleri veriyor ve dediği zaman aralıklarında igneyi yapıyorsun. Eşinin sonuçlarını alıp da gitmen daha iyi kesinlikle en azından sana ne kadar Şansın olduğunu neleri beklediğini anlatıyor. Yani benim doktorum öyle yaptı. Bide aşılama için gerekli sperm var mi diye de bakıyor bazı doktorlar aşılama yapmadan tüp bebek de oneriyorArkadaslar bugun adet günüm henuz olmadım ama aksam sabah olurum büyük ihtimal bende bu ay asilama denemek istiyorum bana sureci anlatabilir misiniz birde öncesinde aşılamaya uygun mu degil mi diye sperm testi yaptiralim dimi biz kendimiz ? 16. Ay olacak bu ayesimde sperm azligi var iki aydır ilac kullanıyor havuç suyu ve kürler de yapıyorum umarım ise yaramıştır sizler İstanbul'da MIDI'niz hangi merkeze yaptırıyorsunuz aşılamanızı ?
Tmm CNm sagolasin insaalah sende guzelCanım a
Canim adetin 3. Günü doktora gitmen lazım seni muayene ediyor sonra iğneleri veriyor ve dediği zaman aralıklarında igneyi yapıyorsun. Eşinin sonuçlarını alıp da gitmen daha iyi kesinlikle en azından sana ne kadar Şansın olduğunu neleri beklediğini anlatıyor. Yani benim doktorum öyle yaptı. Bide aşılama için gerekli sperm var mi diye de bakıyor bazı doktorlar aşılama yapmadan tüp bebek de oneriyor
:) canım inşallah rabbim herkese yaşatır bu duyguyuTmm CNm sagolasin insaalah sende guzel
Haberler alırsın mucizeni alırsın kucağına :)
hadi hayırlı bekleyişler hayırlı sonuçlar inşaallah:)
merhaba kızlar bende 12 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım doktorum 26şubata kadar beklememi söyledi zor sabrediyorum inşalalh tutmuştur ama hiç bir belirti yok vücudumda
Sanci ya da belirti olmamasini kotuye yorma. Benim ilk asilamamda her turlu belirtiyi yasadim, ama tak diye 14. Gunu goremeden regl oldum.kızlar selam son 1 günüm kaldı ve ne sancı var ne de başka bir şey test yapsam çıkar mı sizce ? negatifi de görmek istemiyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?