koyuyken hiç çalışma oldu muPeki kalsin zaten adam gitti Umut bitti
saol canımMiratech diye bi marka aldım.
3-5 gün demişler. İyi çıksın diye 5 günü geçersen kalite düşer yanıltır demişler.Değerleri incelemedim ama iki günlük perhiz normal.
Yarın eşim yaptıracak spermiogram bize hastaneden en az iki gün en fazla 3 gün perhiz dediler.
25 aralık son ilişki olsun dediler.
Bence 2 gün normal. Çok fazla durursada spermlerin kalitesi düşüyor diye biliyorum.
seni eklemiştim canım :) :)Benim de bat 17 ocak beni de ekler misin :) @Sevimlipanduf
Ayy var mı değişmeme olasılığı yaa. :):) umut fakirin ekmeğibence bu yumurtlama gününe göre adet tarihi değişmiyor canım.
listede böyle kalsın önceden umutlanmazsın hem :)
Koyuyken. Oldu ama bu Sabah sikiklestikoyuyken hiç çalışma oldu mu
Bu arada canim.birisi bana en güvenli tüp bebek merkezleri dedi.orda sperm testi yaptırmak lazim dedi.bi de öyle dene canim.Bi de forumlarda okuduğumda ilkine güvenmeyin heyecan yapıyorlar değerleri değiştiriyor, ikinci bi test yapın mutlaka diyorlar. Ben yine de adet olmayı bekliyorum olur olmaz çakşırla tavan yaptırcam bu değerlere
değişmez bence ya. gebelik varsa değişir ancak.Ayy var mı değişmeme olasılığı yaa. :):) umut fakirin ekmeği
Bende öyle düşündüm canım. Doktor bile dile getirmiş. Az ama istersen yaparız diye. Neyse bi adet olayım da mecbur perhiz yapacak :) 3ncü güne alırım randevu.2 günlük perhiz diye güzel demis olabilir.normali 5 gün sonunda sabah yapilan bir testtir.bence tekrarlanmasi lazim.neyin ne olduğünu doğru görebilmek icin.
taamm benim de aynı oldu senin gibi. silikleştiği gün yapamadık.Koyuyken. Oldu ama bu Sabah sikiklesti
Ama yumurta 14 gün duruyor vücutta 14ncü gün sonunda adet kanıyla birlikte atılır deniyor. O yüzden yumurtlamayı adetten 14 gün geri sayarak buluyoruz. Kafam karıştı. İnşallah senin dediğin doğrudur :)değişmez bence ya. gebelik varsa değişir ancak.
Sperm testi icin cnmSperm testi için mi diyorsun canım. Bunlar Ateş tabloları.
adeti başlatan şey rahme yerleşen embriyonun bulunmamasıAma yumurta 14 gün duruyor vücutta 14ncü gün sonunda adet kanıyla birlikte atılır deniyor. O yüzden yumurtlamayı adetten 14 gün geri sayarak buluyoruz. Kafam karıştı. İnşallah senin dediğin doğrudur :)
Ne farkı var ki canım. İlk defa duydum. Onlar para almak için aksine kötü demezler mi sonuca :)Bu arada canim.birisi bana en güvenli tüp bebek merkezleri dedi.orda sperm testi yaptırmak lazim dedi.bi de öyle dene canim.
Moralim çok bozuldu günlerdir uğraştım sonuç bı anda plansız işler beklicez bakalım birde benim dün kasik ağrım falan vardı bı anda akıntı ağrı herşey kesilditaamm benim de aynı oldu senin gibi. silikleştiği gün yapamadık.
olsun canım bekle bakalım sperm ler 3 güne kadar canlı kalabiliyor
Öyle yap canim.ama bu sefer tüp bebek merkezinde yaptirin.Bende öyle düşündüm canım. Doktor bile dile getirmiş. Az ama istersen yaparız diye. Neyse bi adet olayım da mecbur perhiz yapacak :) 3ncü güne alırım randevu.
Cnm hemsire bana dediki eger hamile kaldiysaniz yumurtlamanin 10 gunu teste cikar9 gün geçti diye düşünüyorum. fiyatını bilioyr musun ne kadar?
onlar yumuş ağrısıdır canım. hiç belli olmaz dediğim gibiMoralim çok bozuldu günlerdir uğraştım sonuç bı anda plansız işler beklicez bakalım birde benim dün kasik ağrım falan vardı bı anda akıntı ağrı herşey kesildi
Anladım canım. İnşallah öyledir :) bi umut doğdu içime. Gerçi Cuma'ya az kaldı.adeti başlatan şey rahme yerleşen embriyonun bulunmaması
yani beta hcg hormonunun salgılanmaması.
aynen canımmm onu biliyorum ovu testi yaptım negatif ,Cnm hemsire bana dediki eger hamile kaldiysaniz yumurtlamanin 10 gunu teste cikar