Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 gün geçti diye düşünüyorum. fiyatını bilioyr musun ne kadar?
Erken gebelik testini soruyosan 16 falandi sanirim ben gecen ay sormustum canim. Ama onu yapicana kesin garanti ozelde 15 lira kan tahlili direk kan versene yani burda oyle fiyat :)

Kusura bakma canim gec oldu.firsat bulamadim yorumlamaya.
Sperm hacmi 1.5 ila 6 arasinda olmadir.alt sinirda esinin değeri.
Total sperm sayisi 40 milyonun üzerinde olmalı.esinin 26 milyon civarinda ki düsük.
Hareketli sperm oranı en az yüzde 50 olmalı.esinin ki yüzde 10.
Hareketsiz sperm orani yüzde 65.fazla bi oran.
Aglünitasyon yani birbirine yapısma ve çökelme var.
Tedavi görmesi gerek.
Bizde yaptırmistik.esimin degerleri normal cikti.biz baya araştirmiştik.ins esinin değerli normale döner.yemesine içmesine dikkat et.
Yaa ben araştırdığımda da düşük gibi geldi. Ama doktor değerlerin güzel demiş. Nasıl oluyor yaa. Bi de 2 günlük perhizle verdi tahlili. Az demiş doktor.

Yaa ben araştırdığımda da düşük gibi geldi. Ama doktor değerlerin güzel demiş. Nasıl oluyor yaa. Bi de 2 günlük perhizle verdi tahlili. Az demiş doktor.
Değerleri incelemedim ama iki günlük perhiz normal.
Yarın eşim yaptıracak spermiogram bize hastaneden en az iki gün en fazla 3 gün perhiz dediler.
25 aralık son ilişki olsun dediler.
Bence 2 gün normal. Çok fazla durursada spermlerin kalitesi düşüyor diye biliyorum.

Kusura bakma canim gec oldu.firsat bulamadim yorumlamaya.
Sperm hacmi 1.5 ila 6 arasinda olmadir.alt sinirda esinin değeri.
Total sperm sayisi 40 milyonun üzerinde olmalı.esinin 26 milyon civarinda ki düsük.
Hareketli sperm oranı en az yüzde 50 olmalı.esinin ki yüzde 10.
Hareketsiz sperm orani yüzde 65.fazla bi oran.
Aglünitasyon yani birbirine yapısma ve çökelme var.
Tedavi görmesi gerek.
Bizde yaptırmistik.esimin degerleri normal cikti.biz baya araştirmiştik.ins esinin değerli normale döner.yemesine içmesine dikkat et.
Bi de forumlarda okuduğumda ilkine güvenmeyin heyecan yapıyorlar değerleri değiştiriyor, ikinci bi test yapın mutlaka diyorlar. Ben yine de adet olmayı bekliyorum olur olmaz çakşırla tavan yaptırcam bu değerlere :super:

2 günlük perhiz diye güzel demis olabilir.normali 5 gün sonunda sabah yapilan bir testtir.bence tekrarlanmasi lazim.neyin ne olduğünu doğru görebilmek icin.

X