- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
Ay ilk hamilemiz mi simdi :))) hayirli olsun canim. Hemen soru sorayim belirtilerin nelerdi hıKızlar hamileyimmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ilk hamilemiz mi simdi :))) hayirli olsun canim. Hemen soru sorayim belirtilerin nelerdi hıKızlar hamileyimmmmmm
Erken gebelik testini soruyosan 16 falandi sanirim ben gecen ay sormustum canim. Ama onu yapicana kesin garanti ozelde 15 lira kan tahlili direk kan versene yani burda oyle fiyat :)9 gün geçti diye düşünüyorum. fiyatını bilioyr musun ne kadar?
Geçen alırken prodictor vereyim mi dedi eczane, ne kadar dedim biraz daha pahalı dedi. Benim aldığım 17 ise 18-19 falandır.9 gün geçti diye düşünüyorum. fiyatını bilioyr musun ne kadar?
Aynen hemen de çıkıyor sonucuErken gebelik testini soruyosan 16 falandi sanirim ben gecen ay sormustum canim. Ama onu yapicana kesin garanti ozelde 15 lira kan tahlili direk kan versene yani burda oyle fiyat :)
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin :) Darısı basımızaTeşekkürler kizlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
burda özelde 25 ben de ilçedeyim özel de 40 km uzaktaErken gebelik testini soruyosan 16 falandi sanirim ben gecen ay sormustum canim. Ama onu yapicana kesin garanti ozelde 15 lira kan tahlili direk kan versene yani burda oyle fiyat :)
Yaa ben araştırdığımda da düşük gibi geldi. Ama doktor değerlerin güzel demiş. Nasıl oluyor yaa. Bi de 2 günlük perhizle verdi tahlili. Az demiş doktor.Kusura bakma canim gec oldu.firsat bulamadim yorumlamaya.
Sperm hacmi 1.5 ila 6 arasinda olmadir.alt sinirda esinin değeri.
Total sperm sayisi 40 milyonun üzerinde olmalı.esinin 26 milyon civarinda ki düsük.
Hareketli sperm oranı en az yüzde 50 olmalı.esinin ki yüzde 10.
Hareketsiz sperm orani yüzde 65.fazla bi oran.
Aglünitasyon yani birbirine yapısma ve çökelme var.
Tedavi görmesi gerek.
Bizde yaptırmistik.esimin degerleri normal cikti.biz baya araştirmiştik.ins esinin değerli normale döner.yemesine içmesine dikkat et.
sen hangisini aldıydınGeçen alırken prodictor vereyim mi dedi eczane, ne kadar dedim biraz daha pahalı dedi. Benim aldığım 17 ise 18-19 falandır.
Değerleri incelemedim ama iki günlük perhiz normal.Yaa ben araştırdığımda da düşük gibi geldi. Ama doktor değerlerin güzel demiş. Nasıl oluyor yaa. Bi de 2 günlük perhizle verdi tahlili. Az demiş doktor.
Senin çizgi siliklestimi cnm
Anladim bence acele etme bak bana ne kadar sakinim ama ornek al beni ahahhaaa kiz bekle iste batimiz ayni ne guzel ayni anda yapariz testi tabi adet gelmezse benimbizim
burda özelde 25 ben de ilçedeyim özel de 40 km uzakta
Bi de forumlarda okuduğumda ilkine güvenmeyin heyecan yapıyorlar değerleri değiştiriyor, ikinci bi test yapın mutlaka diyorlar. Ben yine de adet olmayı bekliyorum olur olmaz çakşırla tavan yaptırcam bu değerlereKusura bakma canim gec oldu.firsat bulamadim yorumlamaya.
Sperm hacmi 1.5 ila 6 arasinda olmadir.alt sinirda esinin değeri.
Total sperm sayisi 40 milyonun üzerinde olmalı.esinin 26 milyon civarinda ki düsük.
Hareketli sperm oranı en az yüzde 50 olmalı.esinin ki yüzde 10.
Hareketsiz sperm orani yüzde 65.fazla bi oran.
Aglünitasyon yani birbirine yapısma ve çökelme var.
Tedavi görmesi gerek.
Bizde yaptırmistik.esimin degerleri normal cikti.biz baya araştirmiştik.ins esinin değerli normale döner.yemesine içmesine dikkat et.
Evet canim iki kere sifiri gordum o sonuctaAynen hemen de çıkıyor sonucu
Benimde bugün sabah siliklesti iki gün koyu kaldicanım dün koyuydu bayagı bugün silikleşti diye düşünüyorum eve gidince yapcam test
bence bu yumurtlama gününe göre adet tarihi değişmiyor canım.naz2018 canım benim bat 10 ocağa çekti tam ov. Oldu eşim gitti erken yumurtladm
Benim de bat 17 ocak beni de ekler misin :) S SevimlipandufMerhabalar beni de ekler misiniz bat 8 ocak :) gelmeyen bat olsun inşaallah
Peki kalsin zaten adam gitti Umut bittibence bu yumurtlama gününe göre adet tarihi değişmiyor canım.
listede böyle kalsın önceden umutlanmazsın hem :)
2 günlük perhiz diye güzel demis olabilir.normali 5 gün sonunda sabah yapilan bir testtir.bence tekrarlanmasi lazim.neyin ne olduğünu doğru görebilmek icin.Yaa ben araştırdığımda da düşük gibi geldi. Ama doktor değerlerin güzel demiş. Nasıl oluyor yaa. Bi de 2 günlük perhizle verdi tahlili. Az demiş doktor.
Miratech diye bi marka aldım.sen hangisini aldıydın