Valla onların işi daha zor bu konuda :) bi de genelde sıra oluyormuş. Düşünsene arkanda bi çok kişi var senin kabı doldurmanı bekliyorlar. Stres olur insan :)evet foliküler fazmış adet dönemi :)
Foliküler faz daki değerleri baz alırsam bu tetkikt bi sorun yok gibi
Arkadaşım hemşire o hastanede ona sordum ama dr muayenedeki bilgilerle birlikte değerlendirir dedi yani daha 10 gün beklicez bakalım
eşimin sonucu da yarın bi cıksa
Ondan çok ben heyecanlıyım bana noluyosa
ya heyecanlanırsa ya taşırırsa ya bilmem ne olursa
töbe yarabbi
Selam cnm ben de geldim aranıza yeni bat kısmetse 5 OCAK ekleyebilir mısın lütfennnnn2018'e heyecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek (naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
- E Efulimm41 -----> BAT: 26 ARALIK
- @zeyneppsuu -----> BAT: 27 ARALIK
- @Senella -----> BAT: 26 ARALIK
- @BbkBbk -----> BAT: 29 ARALIK
- E Efulimm41 -----> BAT: 29 ARALIK
- @muallimiahir -----> BAT: 30 ARALIK
papatyam67 -----> BAT: 30 ARALIK
- @Aayyssnnrr -----> BAT: 1 OCAK
- @Yusem_k -----> BAT: 1 OCAK
- @miraysu_ -----> BAT: 1 OCAK
- @ertugrulunhalimesi -----> BAT: 1 OCAK
naz2018 -----> BAT: 2 OCAK - @Zeycan123 -----> BAT: 2 OCAK
- @edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
- @leblebiimm -----> BAT: 2 OCAK
- @Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
- @meraalll -----> BAT: 2 OCAK
- @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
- @tuana05 -----> BAT: 4 OCAK
- @Duygumoglu -----> BAT: 4 OCAK
- @Kumral60 -----> BAT: 5 OCAK
- @gizemlii123 -----> BAT: 6 OCAK
- @Hasumran BAT: 6 OCAK
- @pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
- @Smerve -----> BAT: 8 OCAK
- @Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
- @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
yvz13 -----> BAT: 9 OCAK - @TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
- @gzmdncr33 -----> BAT: 10 OCAK
- @hayalim mucize -----> BAT: 10 OCAK
- @emira_86 -----> BAT: 10 OCAK
- @Dildildil -----> BAT: 11 OCAK
- B Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
- @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
- @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- @-Gzmlkz- -----> BAT: 15 OCAK
- @Pembe1661 -----> BAT: 16 OCAK
- @meyraacnl -----> BAT: 16 OCAK
- @ela basak -----> BAT: 16 OCAK
aknhn -----> BAT: 17 OCAK
- @Prmm -----> BAT: 18 OCAK
- @efe4415 -----> BAT: 18 OCAK
- @P u d i n g -----> BAT: 19 OCAK
- @Madammor -----> BAT: 19 OCAK
- @solisss -----> BAT: 24 OCAK
o yüzden diyorum şu an bende östrojen arttı heralde yüz kızarmam falan ondanmışEvet öyle canım
Hoşgeldin canım.Selam cnm ben de geldim aranıza yeni bat kısmetse 5 OCAK ekleyebilir mısın lütfennnnn
inşallah bu bat adetin kısmet olmaz canım bebişin kısmet olur inş :) hoşgeldinSelam cnm ben de geldim aranıza yeni bat kısmetse 5 OCAK ekleyebilir mısın lütfennnnn
Olabilir canım. Senin gönderdiğin grafikten de anlaşılıyor.o yüzden diyorum şu an bende östrojen arttı heralde yüz kızarmam falan ondanmış
Ben ocak ta çalışmalara başlayacağım üç aydır ara vermiştim.inşallah bu bat adetin kısmet olmaz canım bebişin kısmet olur inş :) hoşgeldin
ahahah sorma yaaa Allah'tan bizim randevu 8 de kimse olmaz heralde o saatte ki benim adam 7.30 da orda olur kesin erken gitme huyu var daValla onların işi daha zor bu konuda :) bi de genelde sıra oluyormuş. Düşünsene arkanda bi çok kişi var senin kabı doldurmanı bekliyorlar. Stres olur insan :)
peki o zaman inş şubatta olurBen ocak ta çalışmalara başlayacağım üç aydır ara vermiştim.
yapma kurban olayım bi de çin falan karıştırma işin içineYa bu çin ve Rus takviminden bakıp doğru cikaniniz oldumu
Biz bole dusune dusun adet gunu gelcek canimbugun de test alsam mı almasam mı diye diye bitti
bugun de test alsam mı almasam mı diye diye bitti
O ne canım hemen öğrenmem lazım eksik kalmışımYa bu çin ve Rus takviminden bakıp doğru cikaniniz oldumu
Kız cinsiyet içinyapma kurban olayım bi de çin falan karıştırma işin içine
Ben bizim takvimi zor beceriyyom
Bi de onlara sararsam Allah selamet
Canım cinsiyet için ya olurda hamile kalirsak diye daha çocuk yoktan:))))O ne canım hemen öğrenmem lazım eksik kalmışım
Benimde bugün sabah siliklesti iki gün koyu kaldi
Çin takvimini duydum. Hatta telefonda da var. En yakın arkadaşım hamile. Kız yazıyor ama geçen öğrendi erkek :)Kız cinsiyet için
Ay benim kocam gitti bugün moralim bozukcanım benim de dün ve önceki gün koyuydu bugün silikleşmiş çatladılar galiba bizim yumurtlalar :)