Anladım canım ama ateşin son ana kadar yüksek devam eder. Ya bi gün önce düşer adet olursun ya hiç düşmez gebe olursun :)Suana kadar gecmistit canim yumurtlama bat 30u
Hic olcmedim valla simdiye kadar zaten hicbi belirtide yok hamilelik yok sanirsamAnladım canım ama ateşin son ana kadar yüksek devam eder. Ya bi gün önce düşer adet olursun ya hiç düşmez gebe olursun :)
Az kalmış canım belli olur bi kaç güne.Hic olcmedim valla simdiye kadar zaten hicbi belirtide yok hamilelik yok sanirsam
Aynen canim 3gun var iste ama stres yaparsam uzarda uzarAz kalmış canım belli olur bi kaç güne.
Küçük bi düzeltme yapayim canim.yumurtlama günü atesin yükselir.eğer döllenme olursa atesin düşmez.olmazsa atesin düser.Anladım canım ama ateşin son ana kadar yüksek devam eder. Ya bi gün önce düşer adet olursun ya hiç düşmez gebe olursun :)
Resim yükle bakalim canim.Kızlar sperm testinden anlayanınız var mı ? O konuda eksik kalmışım biraz eşimin testini yorumlayamıyorum
Olur mu kuzum. Yanlışın var. Yumurtlarken Ateş bir miktar düşer. Çatlarken yükselir. Öyle olsaydı ben kesin hamileydim :) keşkeeeKüçük bi düzeltme yapayim canim.yumurtlama günü atesin yükselir.eğer döllenme olursa atesin düşmez.olmazsa atesin düser.
Yükledim. AMa şöyle bişey var 2 gün dayanabildi ancak sağolsun. En az 3 gün perhiz gerekiyormuş. Bi de çok heyecan yapmış. Etkiler demiş doktor.Resim yükle bakalim canim.
Bak bu bi arkadaşın mart ve nisan Ateş tabloları. Burdan yola çıkabiliriz.Küçük bi düzeltme yapayim canim.yumurtlama günü atesin yükselir.eğer döllenme olursa atesin düşmez.olmazsa atesin düser.
Sayısı ıyi gözüküyor ama harekette sıkıntı var gibiYükledim. AMa şöyle bişey var 2 gün dayanabildi ancak sağolsun. En az 3 gün perhiz gerekiyormuş. Bi de çok heyecan yapmış. Etkiler demiş doktor.
Eki Görüntüle 2084859
aynen dedigin gibi valla yeni yil tertemiz mis gibi gorelim.kismetten oteye yol yok ne kadar yaparsan.yap kendini.de yirtsan bu isler kismet Allah ol diyecek olacak hayirlisi hakkimizda.enerjin superr.ama yinede keske adetini.bekleseydin derim nacizane.Slm kızlar bat 29 aralık. 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım tes bana negatifi cakınca kendimi temizlige vermistim. Evde silinmedik kapi duvar Birakmadim .akliniza agir is diye ne geliyorsa yaptım. Terapi gibi geldi :) temizlik manyakligi ben de hastalık gibi . İlk defa yumurtmalamadan sonra kendimi tutmuştum yormamdanmi olmuyor diye düşünmüştüm ama onla da alakası yokmuş zamanı var demekki ve kotu enerjiyi evden de kendimden de atayım iyeni yıla misler gibi gireyim istedim.
Velhasıl sivilceler sancilar adet öncesi hallerimdeyim yolda kırmızilarrrrrr .gelsin istediği gibi.yeni ay yeni ümit.ümit fakirin ekmegi:))))))
Umarım sizin yüzünüzü güldürür bir dönem..
Evet bana da öyle geldi %25'in üzerinde olmalıymış herhalde. Bi de bu testte morfoloji yok. Ona da baktırmak lazım mı?Sayısı ıyi gözüküyor ama harekette sıkıntı var gibi
Morfoloji önemli tabi büyük etkisi varmış hamile kalmada benim esimde kürü icemedi pekmez aldık onu yiyor bizde bu ay test verecez inşallah bakalim yükselir bizim sayıda düşük morfolojide kötü harekette az doktor sayıya çok takmadi morfolojinin ve hareketliliğin üzerinde çok durduEvet bana da öyle geldi %25'in üzerinde olmalıymış herhalde. Bi de bu testte morfoloji yok. Ona da baktırmak lazım mı?
hareketsiz %65 diyor yarıdan fazlası yani. Bana bu da çok geldi.
Bi de ben bundan sonra keçiboynuzu kürü içirdim bi ay. Yükselmiş olabilir
Bende öyle duydum sayı önemli değil yumurtayı dölleyecek sperm 1 tanedir sonuçta diye. O zaman adet olursam onun bahanesiyle 3 gün perhiz yaptırıp test yaptırayım bi. Bakalım ne olacak. Sen de yaptırınca pekmez işe yaramış mı söyler misin. Çakşır suyunun yanında onu da eklerim o zaman. Tatlı olan herşeyi sever sağolsun hayır demez :)Morfoloji önemli tabi büyük etkisi varmış hamile kalmada benim esimde kürü icemedi pekmez aldık onu yiyor bizde bu ay test verecez inşallah bakalim yükselir bizim sayıda düşük morfolojide kötü harekette az doktor sayıya çok takmadi morfolojinin ve hareketliliğin üzerinde çok durdu
Aynen tatli olunca sesi çıkmıyorBende öyle duydum sayı önemli değil yumurtayı dölleyecek sperm 1 tanedir sonuçta diye. O zaman adet olursam onun bahanesiyle 3 gün perhiz yaptırıp test yaptırayım bi. Bakalım ne olacak. Sen de yaptırınca pekmez işe yaramış mı söyler misin. Çakşır suyunun yanında onu da eklerim o zaman. Tatlı olan herşeyi sever sağolsun hayır demez :)
Bacı sen de durumlar nasıl bat gunün bu gün aralık umudum sen de :))Evet bana da öyle geldi %25'in üzerinde olmalıymış herhalde. Bi de bu testte morfoloji yok. Ona da baktırmak lazım mı?
hareketsiz %65 diyor yarıdan fazlası yani. Bana bu da çok geldi.
Bi de ben bundan sonra keçiboynuzu kürü içirdim bi ay. Yükselmiş olabilir
Daha olmadım ama gecikeceği belliydi yumurtlama günümden. Cuma günü öğrencem artık. Pazartesi'ye kalmaz umarım.Bacı sen de durumlar nasıl bat gunün bu gün aralık umudum sen de :))