Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
leblebim sen idrar testini tekrarlıyacaktın ne yaptın

Hayırlı sabahlar ben de 4 aralıkta regl oldum ondan önce 9 kasımda olmustum bu ay ya Ocak 1 yada 31 Aralık bat inşaAllah hamileyimdir.

Şu ana kadar en belirgin ve beni şüpheye düşüren belirti göğüslerim de var. Göğüs başım sürekli sis ve rengi karardı göğüslerim şişti ağrıyor hatta yanıyor. Bir de mavimsi yeşil damarlarım çıktı.

kızlar şurda gördüğünüz kırmızı çizgi, östrojen hormonunu gösteriyor.
yani bu gebelikte yüzdeki kızartan ve göğüs uçları rengini koyulaştıran hormon.
gördüğünüz gibi bir ayda iki def yükseliyor
bir,yumuş esnasında
iki adetten 5-6 gün önce
yani benim dün yüzümün kızarmasına sebep bu arkadaşmış.
hamilelik olursa düşmüyor aksine yükseliyor.
ben de yüz kızarıklığı geçtiğine göre düştü demek ki

hayırlı sabahlar hoş geldin. az kalmış inşallah beklediğin haber gelir

leblebim sen idrar testini tekrarlıyacaktın ne yaptın
ya dediğim gibi çok silik bir çizgi çıkıp ama hep 4 5 saat sonra bide telefona cekiom ama çok belli olmuyor o yüzden yükleyebilirsiniz. Bende en azından cumaya kadar sabredin dedim cuma yaparım cumada çıkmazsa bat tarihini brklicem

haklısın canım hayırlısı olsun bakalım

Yaa bişey sorcam biz normalde her gün çalışıyoruz bi adetten diğer adete kadar. Aralarda tek tük atladığımız gün oluyor.
Az olmadığı için illa biri yumurtlamaya denk gelir diye düşünüyorum. Yani ovülasyon gerekmez herhalde bana. Bi de her gün mü yapmak daha iyi gün aşırı mı ?
Herkes gün aşırı diyor, her gün kalitesi düşer diyorlar ama eşim isteyince hayır diyemiyorum napiim ondan mı olmuyor ki acaba

o zaman teste gerek yok ki. :)
genelde hep gün aşırı diye okuyorum bana da mantıklı geliyor.

Günaydın canım her gün girilen ilişkide hızı etkilenmez diyen doktor da var gün aşırı diyen doktorda var aslında bende çok sorun olacağını sanmıyorum

Kızlar bende ayın 25 inde yumurta akı gibi akıntı geldi ve akşamına kasik ağrım başladı dünde teste çift çizgiydi ama dün akşama ne ağrı ne sizi kaldı akıntım da kesilmiş şimdi hiç bişey yok noldu anlamadım

o zaman teste gerek yok ki. :)
genelde hep gün aşırı diye okuyorum bana da mantıklı geliyor.
Aslında bana da öyle mantıklı geliyor ama bizde hız problemi var ya doktorlar durdukça spermler yavaşlar diyor. Sayı artarmış durdukça ama hız düşermiş. O kafamı karıştırıyor.

Günaydın canım her gün girilen ilişkide hızı etkilenmez diyen doktor da var gün aşırı diyen doktorda var aslında bende çok sorun olacağını sanmıyorum
Benim doktor gün aşırı dedi, eşimin test sonucunu bilmiyordu tabi. Ama testten sonra eşimin doktoru her gün ilişki olursa hızlanır demiş. Durdukça yavaşlıyormuş spermler herhalde.

Zaten normalde o kadar anca sürer canım çatlama ağrısı. Döllenme olup olmadığını merak ediyorsan öğrenemezsin :) herkeste farklıdır. Kiminde ağrı devam eder kimi hiç bişey hissetmez. Başka gebelik yaşasaydın sende belirtiler nasıl oluyor anca o şekilde bilirsin. Beklemek zorundasın malesef

O ağrılar çatlama olduğunda olur dimi 25 ve 26 değerlendirdik bakalım daha önce yaşamadım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…