Kizz bi alakasimi varmiiisss yoksaa benimkiler kacgundir yanaklarim kirmizi dolaniorum herkes soluo hattaKızlar ama bak ilk defa oldu ha bu yanaklarımın al al olması çok heyecanlandım şu an
Kızlar ama bak ilk defa oldu ha bu yanaklarımın al al olması çok heyecanlandım şu an
Erkek evlat mi geliyor acaba erkege hamile oldugunda anneler guzellesirmis.Kızlar ama bak ilk defa oldu ha bu yanaklarımın al al olması çok heyecanlandım şu an
Oluyormuş doktor da söyledi. Ben emin olamayınca bilen arkadaşlara sordum onlardan birden fazla olmuş ama biri çatlamış dediler. Bak şu an ki şeklini atayım.
Eki Görüntüle 2084526
Ama birkez oldu oda cnim daha cok var bana belirti icin sanirim.Batma daha mantıklı bi belirti ama :) ben incir kürü yapıyorum diye yumurtalar çok büyüyüp ağrı da yapıyor olabilir. Ama batmayı çok duydum. Hayırlısı bakalım :)
Ay inşallah bilmiyorum da başıma ilk defa geldiKizz bi alakasimi varmiiisss yoksaa benimkiler kacgundir yanaklarim kirmizi dolaniorum herkes soluo hatta
Hihihigihinolii kızz enem belirtimiymiş bu
6gune kadar ben varim canim:))Hihihigihi
Sizi nasıl heyecanlandırdım
Bakalım 6 gün sonra göreceğiz belirti mi
Hihihigihi
Sizi nasıl heyecanlandırdım
Bakalım 6 gün sonra göreceğiz belirti mi
Ayyy insallahh canimm ya valla Allah sesini duysunpapatyam67 aynen sen varsın canımm bana örnek olacaksın hadi inşallah ikimizin de bu hamilelik belirtisi olur :) :)
Ateş tablosu canım bu. Ateşini ölçüp uygulamaya giriş yapıyorsun tablo oluşturuyor uygulama, yumurtladığın günü görebiliyorsun.Bu nasıl bişey canım. Nerden alabilirim.
Kizz bi alakasimi varmiiisss yoksaa benimkiler kacgundir yanaklarim kirmizi dolaniorum herkes soluo hatta
Gebelikte kız erkek farketmez canım. Herkes güzelleşir. Cilt parlak canlı görünür. Çünkü bebek annenin kan akışını hızlandırır cilte fazla kan akışı olur. Ayrıca saç diplerine kan akışı da hızlandığı için saç dökülmesi minimum düzeye iner. Ama bu 12 haftadan sonra olurErkek evlat mi geliyor acaba erkege hamile oldugunda anneler guzellesirmis.
Benim.yumurta 16sinda catlamis olmasi lazimdinaz2018 Yanakların kızarması sıradan bişey canlarım. Yumurta çatlayınca Ateş çıkar bundan dolayı yanaklar kızarabilir. Al al olur. Benim de günlerdir öyle. Gebelikle ilgisi yok yani. Ama en azından yumurtanız çatlamış gebelik olabilir ihtimal var yani :)
Bi ölç bakayım ateşini :)Benim.yumurta 16sinda catlamis olmasi lazimdi
Suana kadar gecmistit canim yumurtlama bat 30uBi ölç bakayım ateşini :)
Bizde de erkek anneye guzellik katar kizda annenin guzelligini alir derler Tokat yoresine ait buda canimGebelikte kız erkek farketmez canım. Herkes güzelleşir. Cilt parlak canlı görünür. Çünkü bebek annenin kan akışını hızlandırır cilte fazla kan akışı olur. Ayrıca saç diplerine kan akışı da hızlandığı için saç dökülmesi minimum düzeye iner. Ama bu 12 haftadan sonra olur