Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merak ettim birseyi.sorayim kizlar size bu ovu testinde guln yuz Kayboldugu gun mu catlayacak yumurta bazilarinin iki uc gun cikiyor bnimki.dun.cikti.bugun yoktu herkes cizgiyle anliyor daha cizgi gitmedi

Kizz bi alakasimi varmiiisss yoksaa benimkiler kacgundir yanaklarim kirmizi dolaniorum herkes soluo hatta
naz2018 Yanakların kızarması sıradan bişey canlarım. Yumurta çatlayınca Ateş çıkar bundan dolayı yanaklar kızarabilir. Al al olur. Benim de günlerdir öyle. Gebelikle ilgisi yok yani. Ama en azından yumurtanız çatlamış gebelik olabilir ihtimal var yani :)

Erkek evlat mi geliyor acaba erkege hamile oldugunda anneler guzellesirmis.
Gebelikte kız erkek farketmez canım. Herkes güzelleşir. Cilt parlak canlı görünür. Çünkü bebek annenin kan akışını hızlandırır cilte fazla kan akışı olur. Ayrıca saç diplerine kan akışı da hızlandığı için saç dökülmesi minimum düzeye iner. Ama bu 12 haftadan sonra olur

Benim.yumurta 16sinda catlamis olmasi lazimdi

Bizde de erkek anneye guzellik katar kizda annenin guzelligini alir derler Tokat yoresine ait buda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…