Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen dedigin gibi valla yeni yil tertemiz mis gibi gorelim.kismetten oteye yol yok ne kadar yaparsan.yap kendini.de yirtsan bu isler kismet Allah ol diyecek olacak hayirlisi hakkimizda.enerjin superr.ama yinede keske adetini.bekleseydin derim nacizane.
Bekleyemedim be canım uzerim de evde bir agırlık hissediyordum negatifte tam vurdu.adet olupta yapmasaydım daha dert olur du, niyet etmistim evimi guzelce temizleyip abdestimi alip yasin i serif okumak. Tr de degilim ki mevlut okutayım.. Dualarima sizleri de katıcam rabbim kabul eglesin dilerim allahtan Dert verip derman aratmasın dert verdiyse dermaninı tez vakitte versin .evlatların en hayırlısıyla mujdelesin 2018 bizim anne olacagımızi öğrendiğimiz kucagimiza aldigimiz yılımız olsun insallahhhhhhhhh amin..

Bekleyemedim be canım uzerim de evde bir agırlık hissediyordum negatifte tam vurdu.adet olupta yapmasaydım daha dert olur du, niyet etmistim evimi guzelce temizleyip abdestimi alip yasin i serif okumak. Tr de degilim ki mevlut okutayım.. Dualarima sizleri de katıcam rabbim kabul eglesin dilerim allahtan Dert verip derman aratmasın dert verdiyse dermaninı tez vakitte versin .evlatların en hayırlısıyla mujdelesin 2018 bizim anne olacagımızi öğrendiğimiz kucagimiza aldigimiz yılımız olsun insallahhhhhhhhh amin..
Insallah agzindan bal damliyor canim. Iyi yapmissin bu arada temizlik imandandir :)

Amin amin amin inşallah:dua:

aMin insallahhh herkesin duasi kabul olsun.hayirlisi allatan bir bakmissin hamilesin gun dogmadan neler dogar bu ay olmasa obur ay kismetinde varsa olur bence gec olsun ama en hayirlisi olsun.ben bir dusukten sonra iki yil bekledim olmadi umutlarim tukenmisti sorunda yoktu belki boylesi daha zor bilmiyorum,kismette varmis sukur bir oglum oldu ilk catlatma ignesinde simdi ikinci icin umutlar Allah umudunu kaybettirmesin kimseye

IMG_9323.jpg
Kızlar bu test nasıl ? Bi de fiyatı iyi mi? Ben de şimdiden kırmızıları göreceğime inanmış gibi ovülasyon testi bakıyorum :halay:

Kızlar gece rüyamda idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Sonra hastanede kan testi yaptılar değerim 44 çıktı 2 gün sonra yine gel yapalım diolar bana bende 3 gün sonra gidiom değer 83 çıkıyor. Değerin düşük diyorlar bana. Bi arkadaşımda aldırma bu çocuğu zaten düşer bu dio. Bnde aldırış hemen. Sonra da keşke aldirmasaydim bekleseydim artardı belki diom . Of ne biçim rüya bu :KK43:

Kızlar gece rüyamda idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Sonra hastanede kan testi yaptılar değerim 44 çıktı 2 gün sonra yine gel yapalım diolar bana bende 3 gün sonra gidiom değer 83 çıkıyor. Değerin düşük diyorlar bana. Bi arkadaşımda aldırma bu çocuğu zaten düşer bu dio. Bnde aldırış hemen. Sonra da keşke aldirmasaydim bekleseydim artardı belki diom . Of ne biçim rüya bu :KK43:
tövbe bismillah.Allah hayrını versin canım

kızlar var ya eğer kendimi dün akşamki gibi hissetssem hemen gidip erken gebelik testi alacağım.
ama şu an ne bi kasık ağrısı ne bi karın ağrısı ne biz yüz kızarıklığı :KK70:
sanki dün başka bügün başka bir ben var içimde.
dünki umut yerini umutsuzluğa bıraktı .

X