Ben adet agrisindan gittifimde doktora gitmistim kayinvalidem vardi doktor herseyi temiz demisti bunu bildigi halde sorun mu var dedi bana herkes varken ensonda kayinpeder neden cocugu olmuyor diyormus esimde hic tinlamaz uzuldugumu belirtince cocuk istemiyoruz dedi en son ama her ziyrette bebek bebek biktim.Benim kayinvalidem de bana birsey diyemiyor esime diyormus sıkıştırıp sen ne dedin diyorum sular yok dedim diyor :) adam ilk ay da denedik olmayınca kendini kısır ilan etti neden olmadi diye gorumcemde beni sıkıştırıyor insanları anlayamıyorum millete ne çok kızıyorum üzülüyorm
Canim küsürat onemli degil tahlinin negatif cikmis adetini bekle bi kac gun gecerse ondan sonra tekrarla. Bende yaptirdigim icin ordan biliyorum 0 (sifir) olunca küsüratın onemi olmuyor 5 ve uzeri hamilelik kabul ediliyor. Benimkide gecen ay 0.108 cikmisti yani negatif
De kiz de valla ben hic cekmiyorum artik. Hakedene hakkini vereceksin insanlarin yasadiklari zaten kendine yetiyor bide elalemimi cekicem. Kemigini kemirtme diye bi laf varyaBazen sizene diyesim geliyor herkesin ozel hayati kendi hayatiniza bakin demem geliyor tabisi diyemiyorum
Ikimciyi sabah yaptiysan catlamistir sanirim canim baya koyu olmus cunku...
Hayirlisi olsun canim benim daha zamani degil demekki ama dedigim gibi adetin gecerse tekrarlarsin. Allah gonlune gore versin gulum :)Adetimi de deil ya ben temelli gelecek aya heveslendim.. hayırlısı artık :))
Bizde aynı durumdayız her hafta gideriz her hafta başka bebek esyası örüp gösteriyorlar esimle bana yapın artık der gibi tamam istiyorlar bizde istiyoruz ama bu kadar yapma çocuğun yaşına kadar tüm takımları hazır kız bisey almama gerek yok da gelmiyor ki napim yani şimdi gözüme sokup durma kendi annem istiyormusunuz dedi bi bende olunca hemen söylcm dedim kadın 1.5 yıllık evliyim ağzını açmadıBen adet agrisindan gittifimde doktora gitmistim kayinvalidem vardi doktor herseyi temiz demisti bunu bildigi halde sorun mu var dedi bana herkes varken ensonda kayinpeder neden cocugu olmuyor diyormus esimde hic tinlamaz uzuldugumu belirtince cocuk istemiyoruz dedi en son ama her ziyrette bebek bebek biktim.
Ahahahhahaa vallaha belirti aramaktan kafayi yedik artik. Kiz benimde adetime yakin donardim bu ay oyle bisey yok aksine gece benide ates basiyo :)Kızlar bir şey diyeceğim benim bugun yanaklarım al al bir alakası var mıdır sizce
Hoş geldin canım bilgisayar a geçtiğimde listeye ekleyeceğimSağol canım
Hayirlisi olsun canim benim daha zamani degil demekki ama dedigim gibi adetin gecerse tekrarlarsin. Allah gonlune gore versin gulum :)
Bu lafa bayildim amaDe kiz de valla ben hic cekmiyorum artik. Hakedene hakkini vereceksin insanlarin yasadiklari zaten kendine yetiyor bide elalemimi cekicem. Kemigini kemirtme diye bi laf varyakemirtme yani
Benim annemde oyle saolsun hic demedi birsey bana neyse sen kiyafet parasindan yirtmmissin bizimkiler kuru kuru diolarBizde aynı durumdayız her hafta gideriz her hafta başka bebek esyası örüp gösteriyorlar esimle bana yapın artık der gibi tamam istiyorlar bizde istiyoruz ama bu kadar yapma çocuğun yaşına kadar tüm takımları hazır kız bisey almama gerek yok da gelmiyor ki napim yani şimdi gözüme sokup durma kendi annem istiyormusunuz dedi bi bende olunca hemen söylcm dedim kadın 1.5 yıllık evliyim ağzını açmadı
Bu gece catlar canim.aksami ve yarini mutlaka degerlendiriyoruz ayaklari dikiyoruztatlım ikisini de işten gelince yaptım 2-3 arası öğleden sonra
yarın silikleşir diye umut ediyorum
Ehehhee demi burda yani marasta cok kullanilir bu laf bende burda duymustumBu lafa bayildim ama
Bu gece catlar canim.aksami ve yarini mutlaka degerlendiriyoruz ayaklari dikiyoruz
Ne deseler göze batıyor olmayınca işte alıngan oluyor insanBenim annemde oyle saolsun hic demedi birsey bana neyse sen kiyafet parasindan yirtmmissin bizimkiler kuru kuru diolar
tatlım ikisini de işten gelince yaptım 2-3 arası öğleden sonra
yarın silikleşir diye umut ediyorum
@yvz_13 canım bugunu de değerlendir bence süper koyuluk
Sende belirti var canim bende sag kasikta bugun batma oldu ani harekette ama birde pit pit atiyor arada o kadar.