Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adet agrisindan gittifimde doktora gitmistim kayinvalidem vardi doktor herseyi temiz demisti bunu bildigi halde sorun mu var dedi bana herkes varken ensonda kayinpeder neden cocugu olmuyor diyormus esimde hic tinlamaz uzuldugumu belirtince cocuk istemiyoruz dedi en son ama her ziyrette bebek bebek biktim.

Adetimi de deil ya ben temelli gelecek aya heveslendim.. hayırlısı artık :))

Bazen sizene diyesim geliyor herkesin ozel hayati kendi hayatiniza bakin demem geliyor tabisi diyemiyorum
De kiz de valla ben hic cekmiyorum artik. Hakedene hakkini vereceksin insanlarin yasadiklari zaten kendine yetiyor bide elalemimi cekicem. Kemigini kemirtme diye bi laf varya kemirtme yani

Bizde aynı durumdayız her hafta gideriz her hafta başka bebek esyası örüp gösteriyorlar esimle bana yapın artık der gibi tamam istiyorlar bizde istiyoruz ama bu kadar yapma çocuğun yaşına kadar tüm takımları hazır kız bisey almama gerek yok da gelmiyor ki napim yani şimdi gözüme sokup durma kendi annem istiyormusunuz dedi bi bende olunca hemen söylcm dedim kadın 1.5 yıllık evliyim ağzını açmadı

Benim annemde oyle saolsun hic demedi birsey bana neyse sen kiyafet parasindan yirtmmissin bizimkiler kuru kuru diolar

Sende belirti var canim bende sag kasikta bugun batma oldu ani harekette ama birde pit pit atiyor arada o kadar.

Batma daha mantıklı bi belirti ama :) ben incir kürü yapıyorum diye yumurtalar çok büyüyüp ağrı da yapıyor olabilir. Ama batmayı çok duydum. Hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…