Arada 3 gun oluyor canim sen cuma verde pazarresi çıksın ne kadar gec okadar kesin sonuc yinede sen bilirsin tabi nasil rahat edersen.Bide Cuma olduğu için kan alırsa doktor anca pazartesiye çıkar sonuç
sabah kan tahlili mi versem sağlık ocağında.perşembe çıkar sonuç. Beklesem mi cumayı yarın gitsem mi ne yapsam ki
Laboquick canım ovulasyon testi al dedim internetten bende eşime abartmış işi çok istiyor garibim 50 ovulasyon testi 5 ultra erken gebelik testi spariş etmiş dedim naptın kullan diğini kullan kullanmazsan verirsin birine diyor
Sen yine iyisin ben de ilk aylarimda korundugum halde adet gecince hamileeyim diye eaime test aldirmistim vede uzerini filan hic okumadim yemek yiyim yapcam demistim esime negatif olunca esim yemek yedin cikmadi diordu bunun ustunden 1 sene gecti
Bayer'de çalışan kimyager arkadaşım var. Erken gebelik tuzaktan Başka bişey değil dedi. Geçen aldım ben hatta üzerindeki 6-15 Güne kadar doğru sonuç yazıyor. Ama her günü için doğruluk payı farklı. İlk günde yani 6 gün sonra %5 civarındayken son günü %99. Uçurum var arada.Beklerim sıkıntı yokda erken den doğru sonucu verebiliyorsa deneyen varsa öğrenmekte isterim zaman gecmiyor
Iyi yapmis esin canimAyyyy bilmiyorum ben de dedim eşime erken gebelik testi almaya gidelim hadi dedim yok inat etti arkadaş.. Seninkinin markası ne canım
Aynen canım şimdi değil zaten en erken ne zaman belli olur pozitiften sonra diye merak ettim şöyle 31 in sabahı falan yapsammi diyorum duyarlılığı hcg 5 diyor ama birde normal var onun 20 ne kadar doğruysa artikBende de 20 tane vardir gebelik testi yapcagin zaman soylede beraber yapariz canim ama şimdi yapma olsada cikmaz canini sktiginla kalirsin.
Arada 3 gun oluyor canim sen cuma verde pazarresi çıksın ne kadar gec okadar kesin sonuc yinede sen bilirsin tabi nasil rahat edersen.
En iyisi kan testi işte ama onada hastaneye gidip negatif olunca insan daha çok üzülüyorBayer'de çalışan kimyager arkadaşım var. Erken gebelik tuzaktan Başka bişey değil dedi. Geçen aldım ben hatta üzerindeki 6-15 Güne kadar doğru sonuç yazıyor. Ama her günü için doğruluk payı farklı. İlk günde yani 6 gün sonra %5 civarındayken son günü %99. Uçurum var arada.
Bayer'de çalışan kimyager arkadaşım var. Erken gebelik tuzaktan Başka bişey değil dedi. Geçen aldım ben hatta üzerindeki 6-15 Güne kadar doğru sonuç yazıyor. Ama her günü için doğruluk payı farklı. İlk günde yani 6 gün sonra %5 civarındayken son günü %99. Uçurum var arada.
Insallah canim benim hepsi hatira ani olarak kalicakAy kıyamam yaa.. :) neyse ilerde güleriz böyle hatırlayıp inşallah kucağımızda bebişlerimizle :)
Aynen canım. Ya da ilişkiden sonra 11-12 gün geçmesini beklemek. Sabırlı olmak. Belli etmese de negatifi her ay görmek psikolojiyi olumsuz etkiliyor. Stres yaptırıyor. Hamileliği en çok engelleyen şey çıkmış oluyor ortaya.En iyisi kan testi işte ama onada hastaneye gidip negatif olunca insan daha çok üzülüyor
Benim lubquik normal adetten 5 gün önce silik çıkıyordu kan testi 24 çıkmıştı güveniyorum yani Bn onaAynen canım şimdi değil zaten en erken ne zaman belli olur pozitiften sonra diye merak ettim şöyle 31 in sabahı falan yapsammi diyorum duyarlılığı hcg 5 diyor ama birde normal var onun 20 ne kadar doğruysa artik
Yok kuzum ağlama az daha sabret.Hadi ya şu an ağlıyordum eşim test almıyor diye. Bunu okuyunca gözyaşlarımı sildim
Deneyenilirsin canim zaten varmis elinde baska.ama sonuc istedigin gibi olmazsa skma canini diye dedimAynen canım şimdi değil zaten en erken ne zaman belli olur pozitiften sonra diye merak ettim şöyle 31 in sabahı falan yapsammi diyorum duyarlılığı hcg 5 diyor ama birde normal var onun 20 ne kadar doğruysa artik
Insallah guzel haberler aliriz senden canim ates basmasi devam ediyormu.Öyle yapayım dimi garanti olsun. Sağol canım:)
Evet canim adete üç gün kala adet agrım başlıyor bende depresyona giriyorum insan isteyince uzuluyor korunmayi birakinca hamile kaliveririm diye dusunurdum bilseydim hic korunmazdim diyorum simdi evlat aramak da cok zormusAynen canım. Ya da ilişkiden sonra 11-12 gün geçmesini beklemek. Sabırlı olmak. Belli etmese de negatifi her ay görmek psikolojiyi olumsuz etkiliyor. Stres yaptırıyor. Hamileliği en çok engelleyen şey çıkmış oluyor ortaya.
Hosgeldin canim.Selam kızlar benimde bat 10 ocaknaz2018
Ediyor canım. Ateşim de aynı yüksek. Ama adetim ertelendiği için düşmez zaten bu zamanlarda.Insallah guzel haberler aliriz senden canim ates basmasi devam ediyormu.