Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim lubquik normal adetten 5 gün önce silik çıkıyordu kan testi 24 çıkmıştı güveniyorum yani Bn ona
Senin ilk gebelik donemlirini okumustum canim sanirim yesilli avatar resmin vardi galiba sen isen eger zor gecmis olsum cok bu sefer kucagina saglikli hayirli evlat almak nasip olsun insallah

Evet canim adete üç gün kala adet agrım başlıyor bende depresyona giriyorum insan isteyince uzuluyor korunmayi birakinca hamile kaliveririm diye dusunurdum bilseydim hic korunmazdim diyorum simdi evlat aramak da cok zormus

Öyle düşünme canım. Nasipte varsa oluverir. Engel değil. Benim teyzem ilk çocuğuna hap kullanırken hamile kaldı. İkinci çocukta spirali kaydı hamile kaldı:) nasipte varsa bi şekilde geliyor. Ama vicdanı rahatlatmak için bi suçlu aramak istiyoruz ya kendimizi suçluyoruz öyle değil de böyle yapsaydım diye. Anca kendimizi yıpratıyoruz. İyi düşünelim iyi olsun inşallah

Deneyenilirsin canim zaten varmis elinde baska.ama sonuc istedigin gibi olmazsa skma canini diye dedim
Simdi denemem canım o kadar da 3rken çıkmaz farkındayım boşa gider test de şöyle 6 gün kala denesem 31 inde 1 inde bakalım k3ndimi oylayabilirsem bi kaç gün daha atabilirim aslında yine hamile olma umudum çok yokda 8. Ay artık korkuyorum

Öyle canım nasibi olan geliyor herturlu yinede derdim varsa devamı arayayım diyorsun cabaliyorsun yoruluyorsun zamanla ama iyi düşünmek lazım haklisin

Yaa şöyle yazıları okuyorum da. Bakıyorum herkes umutsuz, herkes beklemekten yorgun düşmüş, ne yapacağını bilemez halde. Hepimiz aynıyız. Ama en kötü durumda olan hangimizse içimizden biri çıkıp teselli ediyor onu, elinden tutuyor. Aynı amacı gütmenin kazandırdığı empati yapma yeteneği bu. Başka bişey değil. İnsanın durumunu yine o durumdakiler anlıyor anca. Çevrendekilere anlat, bi taraftan giriyor bi taraftan çıkıyor.

Banada herkes cocuk yap diyor azcik gobek var hamilemisin su bu okadar yipratiyorki insani elalem neysede kayinvalide beni bu konuda bazen sinir ediyor kolay bir şey degil bu donemde eskiden ceket atsan bebis gelirmis simdi stres yiycekler hava hersey hamileligi zorlastirdi anlamiyorlar isde...Belli etmesemde o korkuyu etrafdakiler bana yaratti insallah bu ay yuzumuz guler.

Baska belirti varmi canim goguslerde filan benim heray tas gibi olurdu suan hic birsey yok daha 10 gun var ama bata .

Bende şişlik var özellikle süt bezlerinde.
Sabahları midem bulanıyor. Ama kısa sürede geçiyor devam etmiyor. Bi de sağ kasığım ve yumurtalığım hep ağrıyor. Arada bacağıma vuruyor.

Sorma çocuk ne zaman yapıcaksın yapsana artık nasip diyorum neyi bekliyorsun diyorlar nasip ne demek açıkça söylemek mi lazım zamanı var rabbim nasip ederse olur istiyorum demek degilmi sanki kek yapıyoruz un süt seker yumurta koyunca oluveriyor gibi hic anlamiyorlar hic sorma bazende sizene diye bagriveresim geliyor bizi bi biz anliyoruz herkez dusuncesiz olmus

Bu ay için umudum yok da bundan sonrası için Allah büyük bakalım..
Canim küsürat onemli degil tahlinin negatif cikmis adetini bekle bi kac gun gecerse ondan sonra tekrarla. Bende yaptirdigim icin ordan biliyorum 0 (sifir) olunca küsüratın onemi olmuyor 5 ve uzeri hamilelik kabul ediliyor. Benimkide gecen ay 0.108 cikmisti yani negatif

Artik insanlar cok anlayissiz dusuncesiz olmus ben bir insanla konusurken onu uzmemek icin elimden geleni yaparim ama cevremizdekiler neden cocugun olmuyor kisirmisn artik zamanin geldi neden yapmıyorsun birsuru saçmalık belki de cocugum olmuyor boyle seyler insani hayattan sogutur bunun yerine tatli bir dille cocuk dusunuyormusunz dese eline mi yapisir herkes birbirini kirma birseyleri ispatlama pesinde hosgoru saygi cok az kaldi sonumuz hayirolsun.

Bende şişlik var özellikle süt bezlerinde.
Sabahları midem bulanıyor. Ama kısa sürede geçiyor devam etmiyor. Bi de sağ kasığım ve yumurtalığım hep ağrıyor. Arada bacağıma vuruyor.
Sende belirti var canim bende sag kasikta bugun batma oldu ani harekette ama birde pit pit atiyor arada o kadar.

Amin canim bide o konusanlarin kucuk cocugu varsa tamam. Hadi sendende bekliyoruz flaan filan. Ilk zamanlar gerci cok olmadi daha 7.ayim ama cok uzuluyodum simdi sallamiyorum bile Allaha havale. Kader adalet eder :)

Benim kayinvalidem de bana birsey diyemiyor esime diyormus sıkıştırıp sen ne dedin diyorum sular yok dedim diyor :) adam ilk ay da denedik olmayınca kendini kısır ilan etti neden olmadi diye gorumcemde beni sıkıştırıyor insanları anlayamıyorum millete ne çok kızıyorum üzülüyorm

Amin canim bide o konusanlarin kucuk cocugu varsa tamam. Hadi sendende bekliyoruz flaan filan. Ilk zamanlar gerci cok olmadi daha 7.ayim ama cok uzuluyodum simdi sallamiyorum bile Allaha havale. Kader adalet eder :)
Bazen sizene diyesim geliyor herkesin ozel hayati kendi hayatiniza bakin demem geliyor tabisi diyemiyorum

Canim cok haklisin insan birbirine teselli vermeli. Bi musluman digerinin derdiyle dertlenmeliymis ama simdilerde nerdeee. Herkes kendi aleminde dil desen yilan gibi sokuyor Allah islah etsin ne diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…