Canim biz bunun kitabini yazdik deseydin kadinlar kulubu olarakDoktora şu %25 olayını sordum doğru mu diye. Hani bir kadının her ay için hamile kalma olasılığı %25tir diye. Adı üzerine sadece olasılıkmış. Bir kadının ay içerisinde temiz zamanı ortalama 24 günmüş. Bunun 6 günü yumurtlama öncesi ve sonrasını kapsıyormuş en doğurgan dönem yani. 6/24 = %25
Anlatırken tutamadım kendimi güldüm. Yok daha neler bilimsel bi nedeni yokmuymuş bunun. E bunu bizde hesaplardık dedim güldüm. Doktor da benle gülüyor
İlişki doğurgan döneme geldiği halde hamilelik oluşmuyorsa kesinlikle sıkıntı vardır dedi.
Kızlar ovulasyon testi pozitif çıkıyor ya en erken ondan kac gun sonra gebelik testinde çıkar ki kaç gün geçmeli pozitiften elimde ultra etken gebelik testi var iliskiden bes gun sobra gosterir yaziyor ama siz ne dusunuyorsunuz
Yok canim ya iliskiden 5 gun sonra kanda zor cikiyor para tuzagi birazcikda onlar ovulasyon testi koyu olursa zaten direk kan testine kosuveriyorsun 4 ocakda yapaliim test ay canim ben ovulasyon testinde gebelik varsa koyulasiyor onu sordun canim yumurtlmadan 12 sonra idrara gecer canim nadiren tabi adetten oncede ogrenende ama adet gunene kadar sabretmemiz lazim.Uzulmeyelim bosuna.Kızlar ovulasyon testi pozitif çıkıyor ya en erken ondan kac gun sonra gebelik testinde çıkar ki kaç gün geçmeli pozitiften elimde ultra etken gebelik testi var iliskiden bes gun sobra gosterir yaziyor ama siz ne dusunuyorsunuz
Beklerim sıkıntı yokda erken den doğru sonucu verebiliyorsa deneyen varsa öğrenmekte isterim zaman gecmiyorBeklerim diyorsan biraz bekle canım. Çıkar diyor ama gün kısaldıkça doğruluk payı azalıyor. Negatif çıkarsa da gebelik varsa boşa üzülmezsin.
O akıntı gunune göre negatif çıkmazdı eğer olsaydı heraldeYumurtlama (tabi test falan yapmadım bennsadece akıntıdan yola çıktım) 14 aralıktı.. dayanamayıp gidip yine kan testi yaptırdımsonuç negatif
O akıntı gunune göre negatif çıkmazdı eğer olsaydı heralde
Aminnnnkızlar benim ovu test yarın silik çıkacak sanırım
ondan sonra 3 gün sonra başlıyor belirtiler zaten
inşallah ocağın ilk haftası bebiş haberlerini vericez burda amin
Canim biz bunun kitabini yazdik deseydin kadinlar kulubu olarakbu arada birden fazla yumurtlama olduysan sansin daha yuksek bu ay kanda cikar insallah pozitif de ilk hamilelik haberini aliriz
Kız tövbe tövbeFazla stresliyim sanırım ama içimde çok büyük bi korku var çocuğum olmayacakmış gibi.. evlenmeden önce bile vardı bu korku.. akrabalarımda çok var çocuğu olmayan ondan etkileniyorum sanırım
Bende Marta kadar sans verdim kendime tutturamazsam doktora direk cumayada daha var nasil bekliycezhahaha gerçekten yakında doktor çıkacaz
Aynen şans yüksekmiş. Cuma günü anlıycaz artık. Yoksa da pes etmek yok çalışmalara kürlere devam
Adet olursam iyi bi doktor bulup doktor takibiyle devam edicem.
Bende yaa kandırılmışızAa öylemiymis o bende spermle yumurta karşılaşsa bile döllenen icin %25sans var gibi dusunuyordum
HadiiiiiDoktora şu %25 olayını sordum doğru mu diye. Hani bir kadının her ay için hamile kalma olasılığı %25tir diye. Adı üzerine sadece olasılıkmış. Bir kadının ay içerisinde temiz zamanı ortalama 24 günmüş. Bunun 6 günü yumurtlama öncesi ve sonrasını kapsıyormuş en doğurgan dönem yani. 6/24 = %25
Anlatırken tutamadım kendimi güldüm. Yok daha neler bilimsel bi nedeni yokmuymuş bunun. E bunu bizde hesaplardık dedim güldüm. Doktor da benle gülüyor
İlişki doğurgan döneme geldiği halde hamilelik oluşmuyorsa kesinlikle sıkıntı vardır dedi.
9 tane var elimde ultraerken gebelik testi ovulasyon testi al dedim esime gitmis bunlarla bir olandan almis iyi diye duruyorlar 4 aydır benim adet belirtilerim 3 gün önce başlıyor da kullanmak nasip olmadı öyle diye diyeYok canim ya iliskiden 5 gun sonra kanda zor cikiyor para tuzagi birazcikda onlar ovulasyon testi koyu olursa zaten direk kan testine kosuveriyorsun 4 ocakda yapaliim test
Sen yine iyisin ben de ilk aylarimda korundugum halde adet gecince hamileeyim diye eaime test aldirmistim vede uzerini filan hic okumadim yemek yiyim yapcam demistim esime negatif olunca esim yemek yedin cikmadi diordu bunun ustunden 1 sene gectiİşte ben galiba cahilce yaptık olacak diye düşünüp umutlandımneyse hayırlısı olsun bakalım.. allah önce yıllardır hasretini çekene sonra bana nasip etsin..
Bende Marta kadar sans verdim kendime tutturamazsam doktora direk cumayada daha var nasil bekliycez
Ayyyy bilmiyorum ben de dedim eşime erken gebelik testi almaya gidelim hadi dedim yok inat etti arkadaş.. Seninkinin markası ne canımKızlar ovulasyon testi pozitif çıkıyor ya en erken ondan kac gun sonra gebelik testinde çıkar ki kaç gün geçmeli pozitiften elimde ultra etken gebelik testi var iliskiden bes gun sobra gosterir yaziyor ama siz ne dusunuyorsunuz
Allah'ım ya aynenBende yaa kandırılmışız
Bende de 20 tane vardir gebelik testi yapcagin zaman soylede beraber yapariz canim ama şimdi yapma olsada cikmaz canini sktiginla kalirsin.9 tane var elimde ultraerken gebelik testi ovulasyon testi al dedim esime gitmis bunlarla bir olandan almis iyi diye duruyorlar 4 aydır benim adet belirtilerim 3 gün önce başlıyor da kullanmak nasip olmadı öyle diye diye
Hem şimdi daha bilinçlisin :)Bence de umutlar gelecek aya inşallah :)
Laboquick canım ovulasyon testi al dedim internetten bende eşime abartmış işi çok istiyor garibim 50 ovulasyon testi 5 ultra erken gebelik testi spariş etmiş dedim naptın kullan diğini kullan kullanmazsan verirsin birine diyorAyyyy bilmiyorum ben de dedim eşime erken gebelik testi almaya gidelim hadi dedim yok inat etti arkadaş.. Seninkinin markası ne canım