Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim biz bunun kitabini yazdik deseydin kadinlar kulubu olarak bu arada birden fazla yumurtlama olduysan sansin daha yuksek bu ay kanda cikar insallah pozitif de ilk hamilelik haberini aliriz

Beklerim diyorsan biraz bekle canım. Çıkar diyor ama gün kısaldıkça doğruluk payı azalıyor. Negatif çıkarsa da gebelik varsa boşa üzülmezsin.

Yok canim ya iliskiden 5 gun sonra kanda zor cikiyor para tuzagi birazcikda onlar ovulasyon testi koyu olursa zaten direk kan testine kosuveriyorsun 4 ocakda yapaliim test ay canim ben ovulasyon testinde gebelik varsa koyulasiyor onu sordun canim yumurtlmadan 12 sonra idrara gecer canim nadiren tabi adetten oncede ogrenende ama adet gunene kadar sabretmemiz lazim.Uzulmeyelim bosuna.

Canim biz bunun kitabini yazdik deseydin kadinlar kulubu olarak bu arada birden fazla yumurtlama olduysan sansin daha yuksek bu ay kanda cikar insallah pozitif de ilk hamilelik haberini aliriz

hahaha gerçekten yakında doktor çıkacaz
Aynen şans yüksekmiş. Cuma günü anlıycaz artık. Yoksa da pes etmek yok çalışmalara kürlere devam
Adet olursam iyi bi doktor bulup doktor takibiyle devam edicem.

hahaha gerçekten yakında doktor çıkacaz
Aynen şans yüksekmiş. Cuma günü anlıycaz artık. Yoksa da pes etmek yok çalışmalara kürlere devam
Adet olursam iyi bi doktor bulup doktor takibiyle devam edicem.
Bende Marta kadar sans verdim kendime tutturamazsam doktora direk cumayada daha var nasil bekliycez

Hadiiiii

Yok canim ya iliskiden 5 gun sonra kanda zor cikiyor para tuzagi birazcikda onlar ovulasyon testi koyu olursa zaten direk kan testine kosuveriyorsun 4 ocakda yapaliim test
9 tane var elimde ultraerken gebelik testi ovulasyon testi al dedim esime gitmis bunlarla bir olandan almis iyi diye duruyorlar 4 aydır benim adet belirtilerim 3 gün önce başlıyor da kullanmak nasip olmadı öyle diye diye

İşte ben galiba cahilce yaptık olacak diye düşünüp umutlandım neyse hayırlısı olsun bakalım.. allah önce yıllardır hasretini çekene sonra bana nasip etsin..
Sen yine iyisin ben de ilk aylarimda korundugum halde adet gecince hamileeyim diye eaime test aldirmistim vede uzerini filan hic okumadim yemek yiyim yapcam demistim esime negatif olunca esim yemek yedin cikmadi diordu bunun ustunden 1 sene gecti

Bende Marta kadar sans verdim kendime tutturamazsam doktora direk cumayada daha var nasil bekliycez

Bide Cuma olduğu için kan alırsa doktor anca pazartesiye çıkar sonuç
sabah kan tahlili mi versem sağlık ocağında.perşembe çıkar sonuç. Beklesem mi cumayı yarın gitsem mi ne yapsam ki

Ayyyy bilmiyorum ben de dedim eşime erken gebelik testi almaya gidelim hadi dedim yok inat etti arkadaş.. Seninkinin markası ne canım

9 tane var elimde ultraerken gebelik testi ovulasyon testi al dedim esime gitmis bunlarla bir olandan almis iyi diye duruyorlar 4 aydır benim adet belirtilerim 3 gün önce başlıyor da kullanmak nasip olmadı öyle diye diye
Bende de 20 tane vardir gebelik testi yapcagin zaman soylede beraber yapariz canim ama şimdi yapma olsada cikmaz canini sktiginla kalirsin.

Ayyyy bilmiyorum ben de dedim eşime erken gebelik testi almaya gidelim hadi dedim yok inat etti arkadaş.. Seninkinin markası ne canım
Laboquick canım ovulasyon testi al dedim internetten bende eşime abartmış işi çok istiyor garibim 50 ovulasyon testi 5 ultra erken gebelik testi spariş etmiş dedim naptın kullan diğini kullan kullanmazsan verirsin birine diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…