Hiç bir şikayetim yoktu 3 aydır 2. Bebeği istiyorduk olmayınca bir gidip kontrol oldum sorun varmi diye merak ettim oyuzden gitmistim adetliyken gidicem tekrar hormon tahlili yapıcakNe vardı canım sende. Ağrın mı vardı.
neden canım bat ne zaman? test mi yaptın?
Bat 29 aralık. Bugün kan testi yaptırdım. 0,100
0.100 mü?
ilk defa duydum küsüratı neden yüksekki
Ya işte 0,1 mi oluyo o ne
ay ben de anlamıyorum ki benim uzmanlık alanım testler
kuzucum daha adetine zaman var ama
belki geç döllendi
ovu yapmışmıydın?
Yok ya yapmadım.. inan ne biliyorsam burda okuya okuya nette araştırarak.. zaten bu ilk denememizdi.. ama hani insan işin içinde olmayınca bilmiyo ya.. ben hemen olacak diye ümitleniyordum..
kız alemsin :)
daha dur ilk denemeymiş
ovulasyon testi yap canım çok işe yarıyor
Canim yumurtlamdan 12 gun sonra veya 14 gun sonra adet olunur diye biliyorum gec yumurtlamn adet tarihini ileri atmis olabilir 2 ay once ben 26 adet oluyordum erken yumurtluyordum gecen ay ilk 17 gun yumurtlama oldu 30 gune cikti yumurtlamdan 13 gun sonra adet oldum.Canım benim yumurtlamam geç oldu. Adetim 25nci günü. Bugün 30ncu gün adet günüm ama 5 gün geçtiği için olsa da testte çıkmayacaktır. Cuma randevu aldım hastaneden. O zaman öğrencem artık kan testiyle.
Fazla stresliyim sanırım ama içimde çok büyük bi korku var çocuğum olmayacakmış gibi.. evlenmeden önce bile vardı bu korku.. akrabalarımda çok var çocuğu olmayan ondan etkileniyorum sanırım
Umudunu kaybetme canım pes etmek yok mücadele et rabbim nasip edecekse eninde sonunda olacak vaktini bekliyordur vardır her şer de bir hayır daha kırmızıları görmedin inşallah vardirBenim sanırım onla falan alakalı değil sanırım geçti bu ayolmadı
Evde yapilan idrar testini diyorum canim.Çıkar canım da randevu bulamadım. En erken Cuma vardı. Sağlık ocağına da gitmek istemiyorum ayrıntılı bakmıyorlar orda.
Umudunu kaybetme canım pes etmek yok mücadele et rabbim nasip edecekse eninde sonunda olacak vaktini bekliyordur vardır her şer de bir hayır daha kırmızıları görmedin inşallah vardir
Canim uzulme ilk denemen henuz keske ilk seferde olsa ama olmuyor gecen ay ben yumurtlama oncesi girdim tutmadi bu ay yine yakaladim ama kesin olcak gozuyle hic bakamiyorum zamani var herseyinBat 29 aralık. Bugün kan testi yaptırdım. 0,100
korkma canım stres en büyük düşman
olur Allahın izni ile merak etme :)
kafana cok takma gün aşırı ilişkiyi ihmal etmeyin
Canim uzulme ilk denemen henuz keske ilk seferde olsa ama olmuyor gecen ay ben yumurtlama oncesi girdim tutmadi bu ay yine yakaladim ama kesin olcak gozuyle hic bakamiyorum zamani var herseyin
Bende de öyle olacak canım. Ama şöyle bir durum var ben birden fazla yumurtladım bu ay. Hangisine göre hesaplıycam. Çatlayan yumurtamdan baz alırsam adetim 8-9 gün gecikecek demektir bekle bekleyebilirsenCanim yumurtlamdan 12 gun sonra veya 14 gun sonra adet olunur diye biliyorum gec yumurtlamn adet tarihini ileri atmis olabilir 2 ay once ben 26 adet oluyordum erken yumurtluyordum gecen ay ilk 17 gun yumurtlama oldu 30 gune cikti yumurtlamdan 13 gun sonra adet oldum.
Aa öylemiymis o bende spermle yumurta karşılaşsa bile döllenen icin %25sans var gibi dusunuyordumDoktora şu %25 olayını sordum doğru mu diye. Hani bir kadının her ay için hamile kalma olasılığı %25tir diye. Adı üzerine sadece olasılıkmış. Bir kadının ay içerisinde temiz zamanı ortalama 24 günmüş. Bunun 6 günü yumurtlama öncesi ve sonrasını kapsıyormuş en doğurgan dönem yani. 6/24 = %25
Anlatırken tutamadım kendimi güldüm. Yok daha neler bilimsel bi nedeni yokmuymuş bunun. E bunu bizde hesaplardık dedim güldüm. Doktor da benle gülüyor
İlişki doğurgan döneme geldiği halde hamilelik oluşmuyorsa kesinlikle sıkıntı vardır dedi.