Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay ben de anlamıyorum ki benim uzmanlık alanım testler

kuzucum daha adetine zaman var ama
belki geç döllendi
ovu yapmışmıydın?

Yok ya yapmadım.. inan ne biliyorsam burda okuya okuya nette araştırarak.. zaten bu ilk denememizdi.. ama hani insan işin içinde olmayınca bilmiyo ya.. ben hemen olacak diye ümitleniyordum..

Yok ya yapmadım.. inan ne biliyorsam burda okuya okuya nette araştırarak.. zaten bu ilk denememizdi.. ama hani insan işin içinde olmayınca bilmiyo ya.. ben hemen olacak diye ümitleniyordum..

kız alemsin :)
daha dur ilk denemeymiş

ovulasyon testi yap canım çok işe yarıyor

kız alemsin :)
daha dur ilk denemeymiş

ovulasyon testi yap canım çok işe yarıyor

Fazla stresliyim sanırım ama içimde çok büyük bi korku var çocuğum olmayacakmış gibi.. evlenmeden önce bile vardı bu korku.. akrabalarımda çok var çocuğu olmayan ondan etkileniyorum sanırım

Canim yumurtlamdan 12 gun sonra veya 14 gun sonra adet olunur diye biliyorum gec yumurtlamn adet tarihini ileri atmis olabilir 2 ay once ben 26 adet oluyordum erken yumurtluyordum gecen ay ilk 17 gun yumurtlama oldu 30 gune cikti yumurtlamdan 13 gun sonra adet oldum.

Fazla stresliyim sanırım ama içimde çok büyük bi korku var çocuğum olmayacakmış gibi.. evlenmeden önce bile vardı bu korku.. akrabalarımda çok var çocuğu olmayan ondan etkileniyorum sanırım

korkma canım stres en büyük düşman
olur Allahın izni ile merak etme :)
kafana cok takma gün aşırı ilişkiyi ihmal etmeyin

Canim uzulme ilk denemen henuz keske ilk seferde olsa ama olmuyor gecen ay ben yumurtlama oncesi girdim tutmadi bu ay yine yakaladim ama kesin olcak gozuyle hic bakamiyorum zamani var herseyin

İşte ben galiba cahilce yaptık olacak diye düşünüp umutlandım neyse hayırlısı olsun bakalım.. allah önce yıllardır hasretini çekene sonra bana nasip etsin..

Bende de öyle olacak canım. Ama şöyle bir durum var ben birden fazla yumurtladım bu ay. Hangisine göre hesaplıycam. Çatlayan yumurtamdan baz alırsam adetim 8-9 gün gecikecek demektir bekle bekleyebilirsen

Doktora şu %25 olayını sordum doğru mu diye. Hani bir kadının her ay için hamile kalma olasılığı %25tir diye. Adı üzerine sadece olasılıkmış. Bir kadının ay içerisinde temiz zamanı ortalama 24 günmüş. Bunun 6 günü yumurtlama öncesi ve sonrasını kapsıyormuş en doğurgan dönem yani. 6/24 = %25

Anlatırken tutamadım kendimi güldüm. Yok daha neler bilimsel bi nedeni yokmuymuş bunun. E bunu bizde hesaplardık dedim güldüm. Doktor da benle gülüyor

İlişki doğurgan döneme geldiği halde hamilelik oluşmuyorsa kesinlikle sıkıntı vardır dedi.

Kızlar ovulasyon testi pozitif çıkıyor ya en erken ondan kac gun sonra gebelik testinde çıkar ki kaç gün geçmeli pozitiften elimde ultra etken gebelik testi var iliskiden bes gun sobra gosterir yaziyor ama siz ne dusunuyorsunuz

Aa öylemiymis o bende spermle yumurta karşılaşsa bile döllenen icin %25sans var gibi dusunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…