- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
Oyle evet cok olumlu konusuyor hep ama gene adet agrisi bunlar bence canimTatlı telaşlar kuzum bunlar boşverr tadını çıkar ama bence fazla zorlama kendini doktorun umutlu senden unutma :))
Valla canim benimkide adet belirtisi gibi geliyor ama annem bile belli olmaz o hamile oluncada agrir diyo. Bunyeye gore degisiyor demekki belki agrin olmadan kalicaksin hamile :) insallahYaaa bende hic agri magri bi belirti yook ne adet ne hamile
Insallah hayırlısı ileCnm devam et yapmaya ya daha koyulasır yada acıklasmaya baslat acıldıgı zamann kouydan ogun yumurtan catlar sen bugunden basla ıkı uc gune en gec catlar
Ozaman gun asırı degerlendır cnm uzun sıre olmazsa dr a gıdersın hayırlısoyla care bulunurInsallah hayırlısı ile
Esiminde sıkıntısı var sperm sayısı düşük morfolojisi %1 birbirimize dua edelim inşallah başkasına edilen dua kabul olurmuş rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Aynen canim böyle daha iyi oluyor sankibu testleri kıyaslama amacıyla mı saklıyosunuz :S
ayyy ben hep atıyodum 4-5 gündür yapıyorum.
Bu akşamdan itibaren ben de saklıyıp üzerlerine not alayım bari
Bu ay olmazsa aşılama ya gidecez öyle dedik inşallah rabbim derdini vermiş dermaninida verir illaki .Ozaman gun asırı degerlendır cnm uzun sıre olmazsa dr a gıdersın hayırlısoyla care bulunur
Ins cnm tabıkı umarım hepımızın olırBu ay olmazsa aşılama ya gidecez öyle dedik inşallah rabbim derdini vermiş dermaninida verir illaki .
Benim tel foto atmıyor maalesef canım ama bugün t daha koyu çıktıKozlar testlerı atsanıza
verir bence canım ama yumurtlama çok yakın değilse mesela 4 gün önceyse vermez bence
Canım benim yumurtlamam geç oldu. Adetim 25nci günü. Bugün 30ncu gün adet günüm ama 5 gün geçtiği için olsa da testte çıkmayacaktır. Cuma randevu aldım hastaneden. O zaman öğrencem artık kan testiyle.Canim test aldin mi?hadi inş vardir.
Eşine çakşır suyu içir canım. Aktarlarda hazır satılıyor. Bi araştır istersen. Tam sana göre. Bende de sayı morfoloji değil de ileri hız düşük biraz onun için önümüzde ki ay içircem.Insallah hayırlısı ile
Esiminde sıkıntısı var sperm sayısı düşük morfolojisi %1 birbirimize dua edelim inşallah başkasına edilen dua kabul olurmuş rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Yaaa hiç duymamıştım araştıralım biEşine çakşır suyu içir canım. Aktarlarda hazır satılıyor. Bi araştır istersen. Tam sana göre. Bende de sayı morfoloji değil de ileri hız düşük biraz onun için önümüzde ki ay içircem.
Canim varsa adet günü de çikar.Canım benim yumurtlamam geç oldu. Adetim 25nci günü. Bugün 30ncu gün adet günüm ama 5 gün geçtiği için olsa da testte çıkmayacaktır. Cuma randevu aldım hastaneden. O zaman öğrencem artık kan testiyle.
Çıkar canım da randevu bulamadım. En erken Cuma vardı. Sağlık ocağına da gitmek istemiyorum ayrıntılı bakmıyorlar orda.Canim varsa adet günü de çikar.
Valla bilmiorum canim insallahhValla canim benimkide adet belirtisi gibi geliyor ama annem bile belli olmaz o hamile oluncada agrir diyo. Bunyeye gore degisiyor demekki belki agrin olmadan kalicaksin hamile :) insallah
Ovulasyon tarihinle alakalı bir durum canım adete yakın yum. Olduysa vermez üstünden 10 gün geçmeliKızlar bat tan 2-3 gün önce kan testi kesin sonuç verir mi?
Ovulasyon tarihinle alakalı bir durum canım adete yakın yum. Olduysa vermez üstünden 10 gün geçmeli
Benim sanırım onla falan alakalı değil sanırım geçti bu ayolmadı