- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 30
Rica ederim canım:)Tamam canım çok sağol :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım:)Tamam canım çok sağol :)
Akıntın olduysa catlamıstır benımkının nıyetı yokBilmem canim bu ay doktora gitmedim ama bana gore catladi belirtilere gore yani
Benim.coktan gecti canim 30u bat tarihiAkıntın olduysa catlamıstır benımkının nıyetı yok
Anladım cnm buaydan pnce mesela 17.gunde akıntım gelıyodu benım de 18 19 da catlıyodu 27 gunde bır olurkenYok canım lh testi bittiği günden itibaren yapıyorum hergün.
doktora gidicem yumurtlama testi için esas o yüzdxen test yapıyorum.
Ama hep silik çizgi. Kaçıncı günden itibaren koyulaşmaya başlıyodu onu merak ettim :)
son adet tarihinden genelde 14 gün önceSelammm yumurtlama kaçıncı gün oluyodu kızlar?
9.günüm bugün ne zaman beklemem lazım koyulaşmayı?
Hadi insallah bende catlatma ignesi yaptirdigimda igneden once ve sonra denedik iki gun cok sukur olmustu bakalim bu ay ne olacak zor ya bu isler kendiliginden olsa ne olur sankiCnm esının sperm sayı ve hareketınde sıkıntı yoksa ucgun ust uste ılıskı yada ıkı defa ıkıgun arayla ılıskı onerıyolar benım eltım ucgun ust usteyle hamıle kaldı
Benımde buay yumurtlamam olmadı bat gecıktı bıkac ayda boyle olursa bende catlatma ıgnesı dusunuyorumHadi insallah bende catlatma ignesi yaptirdigimda igneden once ve sonra denedik iki gun cok sukur olmustu bakalim bu ay ne olacak zor ya bu isler kendiliginden olsa ne olur sanki
Insallah hicbirseye gerek kalmadan hamile kalirsin testler doktorlar yoruyor insani tekrar ayni islere girmeyi hic istemiyorum ama olmazsa mecbur gidecegizBenımde buay yumurtlamam olmadı bat gecıktı bıkac ayda boyle olursa bende catlatma ıgnesı dusunuyorum
Bakalım cnm ınsallah buay hamıle kalırızInsallah hicbirseye gerek kalmadan hamile kalirsin testler doktorlar yoruyor insani tekrar ayni islere girmeyi hic istemiyorum ama olmazsa mecbur gidecegiz
verir bence canım ama yumurtlama çok yakın değilse mesela 4 gün önceyse vermez benceKızlar bat tan 2-3 gün önce kan testi kesin sonuç verir mi?
6 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz :) bugündü benim bat. Henüz gelmedi bakalım artık :)Benımde yok cnm hayırlıso dıcez artık nabalım batın gelmesını beklıceZ yenı ayda baslıcaz senın durumlar ne cnm nekdrlık evlısın bebek dusunuyosun
Aynhadı ınsallah cnm gelmez6 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz :) bugündü benim bat. Henüz gelmedi bakalım artık :)
İnşallah canım.Aynhadı ınsallah cnm gelmez
Benim test 26. Günde koyulaştiBenim test bugün daha koyu gibi 18. Gün hayırlısı bakalim
Cnm devam et yapmaya ya daha koyulasır yada acıklasmaya baslat acıldıgı zamann kouydan ogun yumurtan catlar sen bugunden basla ıkı uc gune en gec catlar
Canim test aldin mi?hadi inş vardir.6 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz :) bugündü benim bat. Henüz gelmedi bakalım artık :)