Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım lh testi bittiği günden itibaren yapıyorum hergün.
doktora gidicem yumurtlama testi için esas o yüzdxen test yapıyorum.
Ama hep silik çizgi. Kaçıncı günden itibaren koyulaşmaya başlıyodu onu merak ettim :)
Anladım cnm buaydan pnce mesela 17.gunde akıntım gelıyodu benım de 18 19 da catlıyodu 27 gunde bır olurken

Cnm esının sperm sayı ve hareketınde sıkıntı yoksa ucgun ust uste ılıskı yada ıkı defa ıkıgun arayla ılıskı onerıyolar benım eltım ucgun ust usteyle hamıle kaldı
Hadi insallah bende catlatma ignesi yaptirdigimda igneden once ve sonra denedik iki gun cok sukur olmustu bakalim bu ay ne olacak zor ya bu isler kendiliginden olsa ne olur sanki

Hadi insallah bende catlatma ignesi yaptirdigimda igneden once ve sonra denedik iki gun cok sukur olmustu bakalim bu ay ne olacak zor ya bu isler kendiliginden olsa ne olur sanki
Benımde buay yumurtlamam olmadı bat gecıktı bıkac ayda boyle olursa bende catlatma ıgnesı dusunuyorum

Benımde yok cnm hayırlıso dıcez artık nabalım batın gelmesını beklıceZ yenı ayda baslıcaz senın durumlar ne cnm nekdrlık evlısın bebek dusunuyosun
6 aylık evliyim 5 aydır düşünüyoruz :) bugündü benim bat. Henüz gelmedi bakalım artık :)

20171226_173705-1-1.jpg

X