Valla o konularda hiç bilgim yok canım.Yok cnm bıay kullanıcam hapı tabı gecen ıkı ayda antıbıyotık dalan kullandım fılm cekıldım dıs cetırdmmdıs yaptırdm belkde oyuzden karıstı o dedım ılacı adet duzenlesın dıyede verıyolarmıs hosmonlarıma ıyı gelırmı acaba
Benımde yok cnm hayırlıso dıcez artık nabalım batın gelmesını beklıceZ yenı ayda baslıcaz senın durumlar ne cnm nekdrlık evlısın bebek dusunuyosunValla o konularda hiç bilgim yok canım.
Oo maşallahOluyormuş doktor da söyledi. Ben emin olamayınca bilen arkadaşlara sordum onlardan birden fazla olmuş ama biri çatlamış dediler. Bak şu an ki şeklini atayım.
Eki Görüntüle 2084526
Var bence benim başıma geldi 2 gün pik oldu ertesi gün yapmasam çatladı sanacaktımOv. Da pik olduktan sonra teste devam etmeye gerek varmidir
Hoş geldin canım neden böyle uzun sürmüşMerhaba kızlar benımde bat ocak ama kacı bılmıyorum bat 43 gundur yok bakalım nezaman gelecek
Çatlama iğnesi vermedi mi doktor canımmm. Aslında yumurta oluşumuyla yada çatlaması yla alakası yok diye biliyorum adet olmanınCnm bnm dort ayda bır adet duzenım bızuluyo sanırım ozamanlar yumurtlamam olmuyo sag yumurtqlıkta 21 mm yumurtq var suan ama catlamadı ıste hemde tam bebek ıcın karar vermısken
Cnm sag taraftakı yumurta catlamamıs duruypdu ultrasobda gordum sanırom oyuzden ama hormon testı verıcem bı sokulsem bılmıyorum korkuyorumHoş geldin canım neden böyle uzun sürmüş
Yaaa bende hic agri magri bi belirti yook ne adet ne hamileAy bende bilmiyorum bisey yapinca agri giriyor sol tarafa belimde cok kotu agriyor. Genelde benim adet belirtileri 1 hafta once baslar canim ondan heveslenemiyorum yanj
Benım uc dort ayda bır duzenım sebepsız boUluyo cnm hormon testı yaptırcam adetım ucuncu gunu ozaman sebebı cıkar sanırımHoş geldin canım neden böyle uzun sürmüş
Hıc bılmıyorum cnm hormon testı yaptırmadıgom ıcın hamıleyım sanmıstım ılk gecıkınce nasılda umutlanıyor ınsanÇatlama iğnesi vermedi mi doktor canımmm. Aslında yumurta oluşumuyla yada çatlaması yla alakası yok diye biliyorum adet olmanın
Valla bilmiorum canim bu ay olmazsa eger yaptircam bakalimSelam keske catlama ignesini yaptirsaydin o catlamasinin yaninda saglikli catlamasina yardimci oluyor bende yaptirdim cunku ilk denemede oldu yoksa heray catliyo igne ona saglikli olmasina yardimci oluyor
Senındemı yumurtan catlamadı cnmValla bilmiorum canim bu ay olmazsa eger yaptircam bakalim
AA evetkızlar benim bugün de koyu gibi
Cnm bat zamanlarına gore degısık yumurta kıvamında akıntından anlayabılırsın yada. Lh testlerındenSelammm yumurtlama kaçıncı gün oluyodu kızlar?
9.günüm bugün ne zaman beklemem lazım koyulaşmayı?
Bilmem canim bu ay doktora gitmedim ama bana gore catladi belirtilere gore yaniSenındemı yumurtan catlamadı cnm
Kaç günde bir adet oluyorsan ondan 14 çıkar canım bulursun ama bazen erken yada geç ovulasyon olabiliyorSelammm yumurtlama kaçıncı gün oluyodu kızlar?
29 sa mesela 14 çıkar 15. Günden ya bikac gün önce yada sonra olabilir ben geç yumurtladım mesela bu ay 13 en geç 15 de bekliyordum 19. Gün pozitiftiSelammm yumurtlama kaçıncı gün oluyodu kızlar?
Yok canım lh testi bittiği günden itibaren yapıyorum hergün.Cnm bat zamanlarına gore degısık yumurta kıvamında akıntından anlayabılırsın yada. Lh testlerınden
Tamam canım çok sağol :)29 sa mesela 14 çıkar 15. Günden ya bikac gün önce yada sonra olabilir ben geç yumurtladım mesela bu ay 13 en geç 15 de bekliyordum 19. Gün pozitifti