Amin canım inşallahSon
merhaba canim ayniyiz seninle insallah guzel haberini aliriz
Valla canim hamile kalinca 9 ay naz yapalim bunedir hergun hergun beynimizi yiyoruzBenim ağrı nadiren geçiyor:) Ateş basması bende yattığımda oluyor o da sadece ayaklarımda. Gündüzleri de aksine ayaklarım buz gibi.
Telefonda goruntulu arama yapabilirim yuzundeki ifade icin gerci olmayada bilir pozitif ama nedense canim baya icimde bir umut var.
Az önce yaptım canım negatif çıktıCanm ümitlendirmek istemem ama kuzenim böyle hamile kaldı şuan hamile bence bir test yap hemen
Canim kasiklarima arada igne batar gibi oluyor ama hafif usutmusum sanirim ben o yüzden oluyor eger olursa belirti paylascam kendimi pek dinlememeye calisiyorum sende varmi birsey.Belirti var mı canım
Aynen yaa. En azından sonunda bebiş olur. Böyle ortada bişey de yok :)Valla canim hamile kalinca 9 ay naz yapalim bunedir hergun hergun beynimizi yiyoruz
Bende de iğne batması oluyor bide karın ağrısı ama bana her şey belirti gibi geliyor psikolojik olarakCanim kasiklarima arada igne batar gibi oluyor ama hafif usutmusum sanirim ben o yüzden oluyor eger olursa belirti paylascam kendimi pek dinlememeye calisiyorum sende varmi birsey.
bu kadar konusuyoruz insallah bebislerimizde gelir bu gunleri konusruz tekrar guleriz.Aynen yaa. En azından sonunda bebiş olur. Böyle ortada bişey de yok :)
17 de çizgi baya belirgin :)Sizce kızlar yorum yapabilirmisiniz
Canim hepimize oyle geliyor cok istedigimiz icin kim bilir belki de gelicek bu ay bebisler hayal kurmk guzel ama sonunda adet olumca uzulmememiz lazim cunku herseyin bir vakti varmis.Bende de iğne batması oluyor bide karın ağrısı ama bana her şey belirti gibi geliyor psikolojik olarak
bu kadar konusuyoruz insallah bebislerimizde gelir bu gunleri konusruz tekrar guleriz.
Demi ama banada öyle geldi17 de çizgi baya belirgin :)
vvaay hadi hayırlı olsunsanırım bugün pik yakaladım :)
selam herkese sabahtan beri.ne cok yazi birikmis oku oku ancak bitti :)bugun adetin 15.gunu hayret ki testim pozitif verdi.bugun bakalim insallah bu ay olur bat 8 ocak daha cok yani
Hamilelik pozitifi degil.insallah oda olur :)ovulasyon testim, gecen ay hicbirsey cikmadi bu ayda umudum yoktu dedim yumurtlama olmuyor ama bugun cikti sasirdim bayagi ve sevindim insallah sonucuda.guzel olurAa 8 ocak olmasına rağmen pozitif mi çıktı :) inşallah doğru sonuçtur
Aa 8 ocak olmasına rağmen pozitif mi çıktı :) inşallah doğru sonuçtur
18 de önemli şu anSizce kızlar yorum yapabilirmisiniz
Himmm bakalim inşallah bu günleri degerlendirecem rabbim nasip eder inşallah buradaki heyecanla bekleyen tüm arkadaşlara ve bana18 de önemli şu an
benim de böyle oldu sonra daha koyu geldi diğer gün