Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE]
Benim rahat geçmişti ama öncesinde apranaks ve buskopan içtim sanırım o biraz rahatlattı. Rahim filminden sonra ilk aylarda hamilelik şansı artıyor diyorlar ya belki senin de böyle olmuştur ve hamilesindir.Ay o rahim filmini hic hatirlatma ölüyorum sandim ya yok öyle bi agri. 2 haftadan fazla oldu canim cekileli. Cekildikten 3 gun sonra rahatlamistim. Bu sadece solda olan bi agri bacagima falan vuruyor belim agriyor adet belirtilerimde boyle benim hemen hemen ayni o yuzden yoramiyorum sadece tek tarafli agriyi anlamadim
Canim bende bugun ev temizligi yaptim.inan öldüm yorgunluktan.Saol canim bugun temizlik gunum bu hafta yatili misafir her gün kimse yokken bitireyim su isleri
AA genelde yay eğlence insanı oluyor seni yükselen etkiliyor belki de :)Canim bende yay burcuyum ama ota ... Agliorum
Yemek yemekle ilgili birşey yok ama sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor yumurtlama testi yapacağımız zaman.Yiyip içmemek ne alaka canım. İlk defa duydum.
Yemek yemekle ilgili birşey yok ama sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor yumurtlama testi yapacağımız zaman.
Canim ben dinlene dinlene yaptim bitti cok sukur az dinlenip yemek faslina gecicem artik bacaklarim sizladiCanim bende bugun ev temizligi yaptim.inan öldüm yorgunluktan.
Sende kendini yormadan yap.
Ama kasık ağrısı da kolay olan bir şey. Üşütürsün, enfeksiyon olur gaz olur hepsine karında kasıkta ağrılar duyabilirsin. Psikolojik nedenlerle hissetmeyeceğimiz şey yoktur herhalde. Ben hsg den korktuğum için çektirmemek için sürekli hamile kalmak istiyorum diye sızlanıyordum.. Hayatta hiç bir zaman 29 günde regl olmadım 26-28 arasıdır döngüm. Ama film çekileceği ay bu düşünce ile 29 günde oldum. Biraz odaklansam artık 30 mu olurdu 35 mi olurdu bilmem. Beyin çok güçlü o nedenle ne düşündüğümüze ne dilediğimize dikkat edip bu durumu kendimize fayda sağlayacak şekilde kullanmak lazım :)Yaa mide bulantısı falan psikolojik olur ama sancı, kasık ağrısı falan psikolojik olmaz heralde. 10 küsür gündür kıvranıyorum ben sancıdan ama yumurtlayalı 4 gün olmuş. Öncekiler psikolojik miydi acaba diye düşündüm şimdi :)
Hadi bakalim kolay gelsun o zaman.benim hışım çıktı.Canim ben dinlene dinlene yaptim bitti cok sukur az dinlenip yemek faslina gecicem artik bacaklarim sizladi
Saol canim ama sende dikkat et kendine lutfen bundan sonra yavas yavas yormadan yapiyoruzHadi bakalim kolay gelsun o zaman.benim hışım çıktı.
Daha t çizgisi c den koyu olacak sonra da silikleşecek. Ama bence az kalmışHimmm bakalim inşallah bu günleri degerlendirecem rabbim nasip eder inşallah buradaki heyecanla bekleyen tüm arkadaşlara ve bana
Ama kasık ağrısı da kolay olan bir şey. Üşütürsün, enfeksiyon olur gaz olur hepsine karında kasıkta ağrılar duyabilirsin. Psikolojik nedenlerle hissetmeyeceğimiz şey yoktur herhalde. Ben hsg den korktuğum için çektirmemek için sürekli hamile kalmak istiyorum diye sızlanıyordum.. Hayatta hiç bir zaman 29 günde regl olmadım 26-28 arasıdır döngüm. Ama film çekileceği ay bu düşünce ile 29 günde oldum. Biraz odaklansam artık 30 mu olurdu 35 mi olurdu bilmem. Beyin çok güçlü o nedenle ne düşündüğümüze ne dilediğimize dikkat edip bu durumu kendimize fayda sağlayacak şekilde kullanmak lazım :)
Kimin bu belirtiler. Senin mi ?Kızlar hamileliği adetten ayiran belirtileri söyliyim mi?
1.ne yaparsan yap ayaklarinin buz tutması.
2.adet günün geldiginde belinde adet olacakmiş gibi agri olur da yine de adet olmama.
3.karında farklı bi ağrı.yani üsütmeden yada kabizliktan dolayi degil.zaten insan farkediyor.kramp giriyor.
4.kasiktan bacağa doğru huysuz bi ağrı.gece uyutmayacak sekilde.
5.en önemlisi hamilelik hissi.
6.hergün basınız ağriŕ atesiniz çıkar.
Ya psikolojik olmayabilir seninkisi.. sonuçta hamile olunca da bunlar oluyor, Hamile olmak isteyince de... bir süre daha böyle geçecek sonra cevabı alacaksın zaten. Ama umarım tüm şikayetlerin hamile olduğun içindir :)Psikolojik olsa önceki aylarda olurdu ama yaa. 5 aydır niye böyle olmadı da bu ay oldu diye soruyorum ister istemez. Belki psikolojik belirtileri ilk bu ay yaşamaya başladım :)