Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bende reglin 14. günü uzayan akıntı bel ağrısı karın ağrısı falan vardı ovülasyon testi koyuydu. ertesi gün yani 15 inde akıntı kesildi ama agrılar devam etti o zamanda test koyuydu 16. günde silik ti ağrılar devam ediyodu ama bende 14 15 16 yı değerlendirdim ama hangi gün yumurta çatladı ki reglimede 8 gün kaldı geçmiyor günler :KK43:

kızlar bende reglin 14. günü uzayan akıntı bel ağrısı karın ağrısı falan vardı ovülasyon testi koyuydu. ertesi gün yani 15 inde akıntı kesildi ama agrılar devam etti o zamanda test koyuydu 16. günde silik ti ağrılar devam ediyodu ama bende 14 15 16 yı değerlendirdim ama hangi gün yumurta çatladı ki reglimede 8 gün kaldı geçmiyor günler :KK43:
Silik olduğu gun catlamistir canim bu ay ayni 3 gunu degerlendirmisiz benimde 11 gun kaldi insallah basariya ulasmisizdir.:anne::anne:

inş. yaa hiçbi belirti hissetmiyorum ama inş. olmuşturr. yoksa her geçen gün nedense daha çok kafaya takıyorum stres yapmim diyorum ama olmuyor :KK17::KK17:
Canim belirti icin cok erken nadiren insanlar adet oncesi belirti hisseder çoğu psikolojik bunlara hiç takilma zamani geldiğinde bizimde bebeklerimiz gelicek hic uzulme.

Canim belirti icin cok erken nadiren insanlar adet oncesi belirti hisseder çoğu psikolojik bunlara hiç takilma zamani geldiğinde bizimde bebeklerimiz gelicek hic uzulme.

Yaa mide bulantısı falan psikolojik olur ama sancı, kasık ağrısı falan psikolojik olmaz heralde. 10 küsür gündür kıvranıyorum ben sancıdan ama yumurtlayalı 4 gün olmuş. Öncekiler psikolojik miydi acaba diye düşündüm şimdi :)

Yaa mide bulantısı falan psikolojik olur ama sancı, kasık ağrısı falan psikolojik olmaz heralde. 10 küsür gündür kıvranıyorum ben sancıdan ama yumurtlayalı 4 gün olmuş. Öncekiler psikolojik miydi acaba diye düşündüm şimdi :)
Bende yumurtlama sonrasi 3 gun kasik agrisi hamilelik belirtisi batma e oluyormus benimde sagda var bir agri ama nadiren giriyor devamli degil insallah dollenme agrisidir ama en buyuk belirti bence bu ates basmasi gecen ay ben cok usuyordum arkadas da ates basiyor diordu o hamile kalmis

sanırım bugün pik yakaladım :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 23
Belirtilerin ne alemde peki, mesela benim karnımdaki şişlik yumutlamadan sonra oluşan 2 gün önce azaldı, dün göğüs ağrım geçti. Ordan olmayacağını anladım. Belirti varsa umut var bence.

Yumurta takibi ile çocuğunuz oldu mu?
Biraz bilgi verirmisiniz nasıl oluyor
Adetimin ucuncu gununden baslayip bir hafta igne verdi yumurta gelisimi icin oNu yaptim kendim evde seker ignesi gibi kolay ilac bitince kontrole gittim bit kac gun iki yumurtam vrdi adetin 15.gunu de catlamasi icin igne verdi oNu yaptik o ay cok sukur hamile kaldim iyi kontrol edince oluyor demekki allahin izniyle.

Bende yumurtlama sonrasi 3 gun kasik agrisi hamilelik belirtisi batma e oluyormus benimde sagda var bir agri ama nadiren giriyor devamli degil insallah dollenme agrisidir ama en buyuk belirti bence bu ates basmasi gecen ay ben cok usuyordum arkadas da ates basiyor diordu o hamile kalmis

Benim ağrı nadiren geçiyor:) Ateş basması bende yattığımda oluyor o da sadece ayaklarımda. Gündüzleri de aksine ayaklarım buz gibi.

Kızlar yardım edin 1 hafta önce adet oldum ama tam adet gibi değildi az az gelmişti ped bile kullanmamıştım 4 5 gün sürmüştü.. Adetim bittikten sonrasağ kasığıma ağrı girdi 1 haftadır ağrıyı hissediyorum ve şuan adet ağrım var sabah baktım çok az açık renk kan gelmiş sizce bu ne olabilir adetimmi düzensizleşti acaba yada geç döllenme fln olabilirmi kafam çok karışık adetten 1 hafta sonra böyle yaşayan oldumu
Canm ümitlendirmek istemem ama kuzenim böyle hamile kaldı şuan hamile bence bir test yap hemen

X