İnşallah canım benim. Değilsem de doktora gideceğim nerdeyse 2 haftadır süren tek taraflı sancı neyin nesi diye. Kötü bişey de olabilir Allah korusun. Tedbirli olmak lazım.Ya psikolojik olmayabilir seninkisi.. sonuçta hamile olunca da bunlar oluyor, Hamile olmak isteyince de... bir süre daha böyle geçecek sonra cevabı alacaksın zaten. Ama umarım tüm şikayetlerin hamile olduğun içindir :)
Miyom olduğunda ve tüplerde tıkanıklı olunca da ağrı yaşanabiliyor bazen. Ama bu ağrıya rağmen hiçbirşey de çıkmayabiliyor. Dediğin gibi tedbirli olmak lazım. Hamileysen ne güzel, değilsen gider kontrol olursun kafan rahat eder.İnşallah canım benim. Değilsem de doktora gideceğim nerdeyse 2 haftadır süren tek taraflı sancı neyin nesi diye. Kötü bişey de olabilir Allah korusun. Tedbirli olmak lazım.
Bunlar bu zamana kadar arastirdigim ve tecrube ettigim seyler.herkeste bunlar olacak değil ama bunlar varsa hamile olabilirsin.benim de belim ağrimaz.ama hamile olunca bel ağrisı oluyor.kırılacak gibi ağriyor.Kimin bu belirtiler. Senin mi ?
Bende her gün baş ağrıması dışında hepsi var. Ara ara oluyor ağrı. Bi de ben adet olacağım zaman belimde ağrı olmaz. Çok ağır işler yaptığım zaman dışında belim ağrımaz. Ama bu ay var. Yatarken rahatsız edecek kadar oluyor bazen.
Aynen öyle canım. İnşallah gebeliktendir.Bunlar bu zamana kadar arastirdigim ve tecrube ettigim seyler.herkeste bunlar olacak değil ama bunlar varsa hamile olabilirsin.benim de belim ağrimaz.ama hamile olunca bel ağrisı oluyor.kırılacak gibi ağriyor.
Ins canim.Aynen öyle canım. İnşallah gebeliktendir.
Yukselende yay canimanormallik bende eglenceliyim aslindada ama filmde falan aglanacak sey olursa duramamAA genelde yay eğlence insanı oluyor seni yükselen etkiliyor belki de :)
Ay agzin bal yesin insallah ya Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Bu topik bana ugurlu gelicek insallah. Senin yas kac durumun ne ?Benim rahat geçmişti ama öncesinde apranaks ve buskopan içtim sanırım o biraz rahatlattı. Rahim filminden sonra ilk aylarda hamilelik şansı artıyor diyorlar ya belki senin de böyle olmuştur ve hamilesindir.
Selam canım geldim bat 6 ocak bekleyelim bakalım hayırlısı olsun daha vakit var geçmek bilmiyorHasumran canim buraya gelsene beraber bekliyelim herkesin tarihi ayni sayilir burda da
Bat Ocak’ta Şafak ne zaman bakalım :))
Pko ne durumda sende canim ne kadardir tedavi goruyosun. Bendede pko var ama benim adetlerim cok duzenli cok sukur rahim filmimde temiz cikti bu ay. 4 ay klomen 3 ay catlatma ignesi kullandik olmadi. Bendeki pko sadece yumurta gelisimi yetersiz kaliyo o kadar baska sorun yok. Bundan sonraki 3 ay yuksek sans dedi doktorum. Bilgilenecegimiz bi durum olursa paylasmak isterim[/QUOTE]Pko var bende arada değişiyor ama 30 31 günde adet olurum genelde
@
puding hoşgeldin aramıza :) :) senin daha yum günün gelmemiş inşallah güzel haberler verir sin bize
Hoşgeldin canım. İnşallahnaz2018 selam canım hayırlı olsun konun benide araniza alın bat 6 ocak inşallah bebisler gelir bu ay
Çok küçük var dedi doktor hamile kalmana engel değil dedi valla ben bu ay hamile kalmazsam eğer gelecek ay aşılama ya gidecem o zaman daha ayrıntılı bilgi veririm canim[/QUOTE]Pko ne durumda sende canim ne kadardir tedavi goruyosun. Bendede pko var ama benim adetlerim cok duzenli cok sukur rahim filmimde temiz cikti bu ay. 4 ay klomen 3 ay catlatma ignesi kullandik olmadi. Bendeki pko sadece yumurta gelisimi yetersiz kaliyo o kadar baska sorun yok. Bundan sonraki 3 ay yuksek sans dedi doktorum. Bilgilenecegimiz bi durum olursa paylasmak isterim
Hosgeldin canimcim :)Bat Ocak’ta Şafak ne zaman bakalım :))
Benim yaş 36 rahim filminde geçiş oldu tüpler açıktı ama sol tüpte 5 cm genişleme vardı. 5 gün önce ameliyat oldum sol tüp alındı. Ocak ayında denemeye devam.Ay agzin bal yesin insallah ya Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Bu topik bana ugurlu gelicek insallah. Senin yas kac durumun ne ?