Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim. Değilsem de doktora gideceğim nerdeyse 2 haftadır süren tek taraflı sancı neyin nesi diye. Kötü bişey de olabilir Allah korusun. Tedbirli olmak lazım.

İnşallah canım benim. Değilsem de doktora gideceğim nerdeyse 2 haftadır süren tek taraflı sancı neyin nesi diye. Kötü bişey de olabilir Allah korusun. Tedbirli olmak lazım.
Miyom olduğunda ve tüplerde tıkanıklı olunca da ağrı yaşanabiliyor bazen. Ama bu ağrıya rağmen hiçbirşey de çıkmayabiliyor. Dediğin gibi tedbirli olmak lazım. Hamileysen ne güzel, değilsen gider kontrol olursun kafan rahat eder.

Bunlar bu zamana kadar arastirdigim ve tecrube ettigim seyler.herkeste bunlar olacak değil ama bunlar varsa hamile olabilirsin.benim de belim ağrimaz.ama hamile olunca bel ağrisı oluyor.kırılacak gibi ağriyor.

Bunlar bu zamana kadar arastirdigim ve tecrube ettigim seyler.herkeste bunlar olacak değil ama bunlar varsa hamile olabilirsin.benim de belim ağrimaz.ama hamile olunca bel ağrisı oluyor.kırılacak gibi ağriyor.
Aynen öyle canım. İnşallah gebeliktendir.

Benim rahat geçmişti ama öncesinde apranaks ve buskopan içtim sanırım o biraz rahatlattı. Rahim filminden sonra ilk aylarda hamilelik şansı artıyor diyorlar ya belki senin de böyle olmuştur ve hamilesindir.
Ay agzin bal yesin insallah ya Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Bu topik bana ugurlu gelicek insallah. Senin yas kac durumun ne ?

Pko var bende arada değişiyor ama 30 31 günde adet olurum genelde
Pko ne durumda sende canim ne kadardir tedavi goruyosun. Bendede pko var ama benim adetlerim cok duzenli cok sukur rahim filmimde temiz cikti bu ay. 4 ay klomen 3 ay catlatma ignesi kullandik olmadi. Bendeki pko sadece yumurta gelisimi yetersiz kaliyo o kadar baska sorun yok. Bundan sonraki 3 ay yuksek sans dedi doktorum. Bilgilenecegimiz bi durum olursa paylasmak isterim[/QUOTE]
Çok küçük var dedi doktor hamile kalmana engel değil dedi valla ben bu ay hamile kalmazsam eğer gelecek ay aşılama ya gidecem o zaman daha ayrıntılı bilgi veririm canim

Çok küçük var dedi doktor hamile kalmana engel değil dedi valla ben bu ay hamile kalmazsam eğer gelecek ay aşılama ya gidecem o zaman daha ayrıntılı bilgi veririm canim[/QUOTE]
Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun peki film cekildimi rahim ?

Ay agzin bal yesin insallah ya Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Bu topik bana ugurlu gelicek insallah. Senin yas kac durumun ne ?
Benim yaş 36 rahim filminde geçiş oldu tüpler açıktı ama sol tüpte 5 cm genişleme vardı. 5 gün önce ameliyat oldum sol tüp alındı. Ocak ayında denemeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…