Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben rahim filmi çektirince o ay hareketle artan kasık ağrım olmuştu.
Ay o rahim filmini hic hatirlatma ölüyorum sandim ya yok öyle bi agri. 2 haftadan fazla oldu canim cekileli. Cekildikten 3 gun sonra rahatlamistim. Bu sadece solda olan bi agri bacagima falan vuruyor belim agriyor adet belirtilerimde boyle benim hemen hemen ayni o yuzden yoramiyorum sadece tek tarafli agriyi anlamadim

Yaptım sabah ama henüz c daha koyu akşam tekrar yapsam bu bile insanı heyecanlandirir mi ya
Bugunu degerlendirmeyi unutma ama bence henuz catlamdi yumurtan akintinin en fazla oldugu gun kasik agrinda olabilir dikkat et bunlara 2 saat birsey yiyp icmeden yap bence 2 sonra koyulascak ama sanain olsugu surece 2 gunde bir degerlendir.

Bugunu degerlendirmeyi unutma ama bence henuz catlamdi yumurtan akintinin en fazla oldugu gun kasik agrinda olabilir dikkat et bunlara 2 saat birsey yiyp icmeden yap bence 2 sonra koyulascak ama sanain olsugu surece 2 gunde bir degerlendir.
Gece bacaklarım sizladi uyuyamadım sabah akıntı geldi ama kasık ağrım yok akşama testi tekrarliyim günde bir kere yapıyordum şimdi sabah akşam yapım

Gece bacaklarım sizladi uyuyamadım sabah akıntı geldi ama kasık ağrım yok akşama testi tekrarliyim günde bir kere yapıyordum şimdi sabah akşam yapım
Bu hafta gorucen sen o koyu cizgiyi akintinin olmasi da dogurgan donemde oldugunu gosterir spremlerin ilerlemesini saglar bu gunleri not aliosun akintim basladi yumurtlama testi negatif filan diger aylar daha bilincli olman icin ben oyle yapiorim adet takvimi indirdim canim herzman 14 gun yumurtlma diordu adet uzunlgu herseyi girdim bu ay oda tuttrudu

Yiyip içmemek ne alaka canım. İlk defa duydum.

Canim sivi alimi testi seyreltir arkadaşin testi hemen dagiliyor cunku daha fazla dikkat etmesi lazim ilkkez yimirtlama gunu belirliyor bu ay tutarsa diger aylar 2 saat öncesi faha az sivi alimi ile yapabilir
Ayy ben çalışma öncesi sandım :) tamam canım şimdi anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…