haklısın yusemNaz her an herşey olabilir şimdi bütün belirtiler aynı adet ile benim adet olmadan önce direncim düştüğü için çok karışık bir durum
Ay o rahim filmini hic hatirlatma ölüyorum sandim ya yok öyle bi agri. 2 haftadan fazla oldu canim cekileli. Cekildikten 3 gun sonra rahatlamistim. Bu sadece solda olan bi agri bacagima falan vuruyor belim agriyor adet belirtilerimde boyle benim hemen hemen ayni o yuzden yoramiyorum sadece tek tarafli agriyi anlamadimBen rahim filmi çektirince o ay hareketle artan kasık ağrım olmuştu.
Hadi ya benim zaten bi iki gun once lekelenme olmaya baslar belli olur yani. Hadi insallah ikimizde ayni anda kalip ayni anda dogururuz catir catirayy hilaaaal senle de bat günümüz aynı canımbakak görek ne olacak
geldiği gün çatlamış demekKızlar akıntı geldiği gün mu oluyor ya yoksa bu iki gün içinde mi
Akinti yumurtlma donemine girdiginde baslar canim verimli gunler demek ama yumurtkama olacagi gun uzayan bit akinti oluyor parmakta hatta catladiginda yumurta sulu bir kivam alıyor.Kızlar akıntı geldiği gün mu oluyor ya yoksa bu iki gün içinde mi
O uzayanbl şeffaf akıntı geldi bugünAkinti yumurtlma donemine girdiginde baslar canim verimli gunler demek ama yumurtkama olacagi gun uzayan bit akinti oluyor parmakta hatta catladiginda yumurta sulu bir kivam alıyor.
Yunurtlama testi yaptin miO uzayanbl şeffaf akıntı geldi bugün
Yaptım sabah ama henüz c daha koyu akşam tekrar yapsam bu bile insanı heyecanlandirir mi yaYunurtlama testi yaptin mi
Gecmiş olsun canim.iyi bak kendine.üsütme hiç.nane limon kaynat.sürekli de yat.tekrar gecmis olsun.U Umudumbitmedi_
Canim ya insallahhhhh ama usutmusum sanirim hapsiriyorum belim karnim filan az agriyor dunde dus aldim kayinvalideme gittim kaptim sifayi sanirim.
Bugunu degerlendirmeyi unutma ama bence henuz catlamdi yumurtan akintinin en fazla oldugu gun kasik agrinda olabilir dikkat et bunlara 2 saat birsey yiyp icmeden yap bence 2 sonra koyulascak ama sanain olsugu surece 2 gunde bir degerlendir.Yaptım sabah ama henüz c daha koyu akşam tekrar yapsam bu bile insanı heyecanlandirir mi ya
Gece bacaklarım sizladi uyuyamadım sabah akıntı geldi ama kasık ağrım yok akşama testi tekrarliyim günde bir kere yapıyordum şimdi sabah akşam yapımBugunu degerlendirmeyi unutma ama bence henuz catlamdi yumurtan akintinin en fazla oldugu gun kasik agrinda olabilir dikkat et bunlara 2 saat birsey yiyp icmeden yap bence 2 sonra koyulascak ama sanain olsugu surece 2 gunde bir degerlendir.
Saol canim bugun temizlik gunum bu hafta yatili misafir her gün kimse yokken bitireyim su isleriGecmiş olsun canim.iyi bak kendine.üsütme hiç.nane limon kaynat.sürekli de yat.tekrar gecmis olsun.
Bu hafta gorucen sen o koyu cizgiyi akintinin olmasi da dogurgan donemde oldugunu gosterir spremlerin ilerlemesini saglar bu gunleri not aliosun akintim basladi yumurtlama testi negatif filan diger aylar daha bilincli olman icin ben oyle yapiorim adet takvimi indirdim canim herzman 14 gun yumurtlma diordu adet uzunlgu herseyi girdim bu ay oda tuttruduGece bacaklarım sizladi uyuyamadım sabah akıntı geldi ama kasık ağrım yok akşama testi tekrarliyim günde bir kere yapıyordum şimdi sabah akşam yapım
Canim bende yay burcuyum ama ota ... AgliorumBen yay burcuyum. Pek ağlamam, pozitiflikten ağlayacak ruh hali olmuyor :) eğer hamilelik öyle bir duygu değişimi yaparsa sanırım hemen anlarım :)
Yiyip içmemek ne alaka canım. İlk defa duydum.Bugunu degerlendirmeyi unutma ama bence henuz catlamdi yumurtan akintinin en fazla oldugu gun kasik agrinda olabilir dikkat et bunlara 2 saat birsey yiyp icmeden yap bence 2 sonra koyulascak ama sanain olsugu surece 2 gunde bir degerlendir.
Canim sivi alimi testi seyreltir arkadaşin testi hemen dagiliyor cunku daha fazla dikkat etmesi lazim ilkkez yimirtlama gunu belirliyor bu ay tutarsa diger aylar 2 saat öncesi faha az sivi alimi ile yapabilirYiyip içmemek ne alaka canım. İlk defa duydum.
Ayy ben çalışma öncesi sandım :) tamam canım şimdi anladım.Canim sivi alimi testi seyreltir arkadaşin testi hemen dagiliyor cunku daha fazla dikkat etmesi lazim ilkkez yimirtlama gunu belirliyor bu ay tutarsa diger aylar 2 saat öncesi faha az sivi alimi ile yapabilir