- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
ama o zaman normal yumurtlamadan 3 gün önce yumurtlamıştım.Öncekinde 1 hafta kala öğrenmistin.
Ben sabah ilk idrarla yaptım negatifti maalesef şimdi ov. Gününe odaklandim ve bugün çok az akıntı geldi testi günde iki kereye cikaracam artiksenin idrar testi silik çıkmıştı değil mi? bir daha idrar testi yaptın mı ?
Benim baya ertelendi yaa. Yumurtlamam geç oldu. Adet bi 4-5 gün geçince anca belli olur. Yeni yıla girerken yani. :/
Teşekkür ederim bilmediğim çok şey sanırım şu bir ay içerisinde buradan coook şey öğrendimYumurtlama günü demek canım. DPO 1 yumurtlama sonrası 1'nci gün demek mesela.
Benim baya ertelendi yaa. Yumurtlamam geç oldu. Adet bi 4-5 gün geçince anca belli olur. Yeni yıla girerken yani. :/
Gerçi doğal olarak yarın adet olmazsam da belli olmuş olacak aşağı yukarı.
Kizlar bisey sorucam ya sold kasigimda iki gun muthis agri oldu ve ayip olucak ama gaz vardi simdide var ama kasigimdaki agri dunku kadar siddetli degil. Adet belirtilerim basladi gibime geliyor. Bu sekilde agrisi olupta hamile kalaniniz oldumu yada boyle agrisi olan varmi aranizda
Bu ay rahim filmi cekildim ben canim onceki aylardada oldu bu agri ama onlarda klomen ve catlatma ignesi kullandigimdandi. Bu ay sadece filmden sonra inofolic toza basladim agri cok siddetli olunca insan neye yoracaginida bilemiyor. Gecen ay yumurtam catlarkende boyle agri olmustu. Adetim yaklastigindada valla vucutta kafayi yedi bizim yuzumuzden :) baska care yok bati beklicez artik sanirimcanım adet ve gebelik belirtileri birbirine cok benzer
Kizlar bisey sorucam ya sold kasigimda iki gun muthis agri oldu ve ayip olucak ama gaz vardi simdide var ama kasigimdaki agri dunku kadar siddetli degil. Adet belirtilerim basladi gibime geliyor. Bu sekilde agrisi olupta hamile kalaniniz oldumu yada boyle agrisi olan varmi aranizda
Canim bende simdi oyle yapiyorum bulana kadar bakıyorum hersayfaya sonra dedim bari uye olayim bende yazayimKızlar aklıma ne geldi. İlk bebek düşündüğümüz de forumlara giriyordum bakıyordum belirtilere nasıl oluyor diye. Sonra sayfaları atlaya atlaya bakıyordum acaba şu kişi hamile olmuş mu. Belirtiler doğru muymuş falan diye. İlerde bi gün bu konuyu birileri okuyacak ve bizi de takip edecek ben gibi. Ne kadar uğraşmışlar ama hamile kalmışlar doğurmuşlar bile diyecekler belki de hakkımızda. Ayy Allah'ım inşallah yaa hayırlısıyla
Benim bugün çok uykum var işteyim evde olsam uyurum. Adet sancısı gibi sancim vardı cumartesi oldum sandım hatta ama adet olcam gibi hissediyorumcanım bi belirtim yok henüz 7 gün kaldı bata. göğüslerde damarlanma gördüm ama emin olamadım önceki hali nasıldı hiç dikkat etmemişim. belirti arıyorum sürekli ondan olabilir ...
Anladim canim normalde bende kendimi bilirim kesin adet olucam dedigim zamanda olurum. Tedaviye basladigimdan beri ister istemez ilac etkisi farkli olunca kestiremiyosun bide tek tarafli bu solda cok siddetli ay keske ikiz olsaAile hekimimle konuştum ben canım. Adette sağ yumurtalıkta ve sol yumurtalıkta da hatta bütün rahimde ağrı olur dedi. Hamilelik (ikiz olmadığı sürece) benzer ağrı olmaz dedi. Ya sağ taraf ya sol taraf ağrır dedi. Hatta ikiz hamilelikte bile yer yer sağ yer yer sol ağrırmış. Ama adette her yer ağrırmış rahim Yeni döneme kendini hazırlıyormuş. Ağrı karıştırılıyor ama kendini bilen biri anlar farklı olduğunu dedi.
merhaba canim ayniyiz seninle insallah guzel haberini alirizMerhaba Arkadaşlar,
Benimde bat 4 ocak :)
Ben rahim filmi çektirince o ay hareketle artan kasık ağrım olmuştu.Bu ay rahim filmi cekildim ben canim onceki aylardada oldu bu agri ama onlarda klomen ve catlatma ignesi kullandigimdandi. Bu ay sadece filmden sonra inofolic toza basladim agri cok siddetli olunca insan neye yoracaginida bilemiyor. Gecen ay yumurtam catlarkende boyle agri olmustu. Adetim yaklastigindada valla vucutta kafayi yedi bizim yuzumuzden :) baska care yok bati beklicez artik sanirim