Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay rahim filmi cekildim ben canim onceki aylardada oldu bu agri ama onlarda klomen ve catlatma ignesi kullandigimdandi. Bu ay sadece filmden sonra inofolic toza basladim agri cok siddetli olunca insan neye yoracaginida bilemiyor. Gecen ay yumurtam catlarkende boyle agri olmustu. Adetim yaklastigindada valla vucutta kafayi yedi bizim yuzumuzden :) baska care yok bati beklicez artik sanirim
ayy hilaaaal senle de bat günümüz aynı canım :KK70: bakak görek ne olacak :KK70:

Kızlar aklıma ne geldi. İlk bebek düşündüğümüz de forumlara giriyordum bakıyordum belirtilere nasıl oluyor diye. Sonra sayfaları atlaya atlaya bakıyordum acaba şu kişi hamile olmuş mu. Belirtiler doğru muymuş falan diye. İlerde bi gün bu konuyu birileri okuyacak ve bizi de takip edecek ben gibi. Ne kadar uğraşmışlar ama hamile kalmışlar doğurmuşlar bile diyecekler belki de hakkımızda. Ayy Allah'ım inşallah yaa hayırlısıyla :dua:
ahahahh aynennnn ben de öyleyim o kişinin geçmişine kadar giriyorum hamile olduğunu görünce belirtileri nelermiş diye :KK70:

ama o zaman normal yumurtlamadan 3 gün önce yumurtlamıştım.
ayın 6sında yumurtlama olmuştu
17.sinde silik çizgi çıktı.
23.ünde adet olacaktım olmadım.
yani öğrendiğim zaman adetimden bir hafta önce ,yumurtlamadan 11 gün sonra oluyor.
bu seferki ovulasyonum ona göre 5 gün geç oldu
Anladim canim.ins bu ay adet olmadan hamile kalirsin.
Anladim canim normalde bende kendimi bilirim kesin adet olucam dedigim zamanda olurum. Tedaviye basladigimdan beri ister istemez ilac etkisi farkli olunca kestiremiyosun bide tek tarafli bu solda cok siddetli ay keske ikiz olsa :-) pekte takmiyorum bu ay bekliyorum sadece acikcasi
Allah gönlüne göre versin canim.ins ikiz olur.
Kizlar geri sayima basladim son 11 gün hemencecik geciversede sonuca ulassak gezmeye gidicem annemle izmire ya hamileysem esimden ayri ogrenirsem diye karar veremedim gitsem mi kalsammi
Sen hamile ol da nerde kimin yaninda ogrenirsen ögren.ay ins olur.

X