Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat ne zaman canım?Benim bugün çok uykum var işteyim evde olsam uyurum. Adet sancısı gibi sancim vardı cumartesi oldum sandım hatta ama adet olcam gibi hissediyorum
Umarım güzel haberler alırsın yeni yılın ilk günlerinde..Merhaba Arkadaşlar,
Benimde bat 4 ocak :)
1 ocakBat ne zaman canım?
Yani ben olsam gider gezerdim. Yeter ki pozitif olsun telefonda haber verirsin :)Kizlar geri sayima basladim son 11 gün hemencecik geciversede sonuca ulassak gezmeye gidicem annemle izmire ya hamileysem esimden ayri ogrenirsem diye karar veremedim gitsem mi kalsammi
Yeni Yılın kutlamaya değer bir haberi vardır belki de senin için1 ocak
haklısın canım senle aynı günlerde öğreneceğiz sonucu :)canım bi belirtim yok henüz 7 gün kaldı bata. göğüslerde damarlanma gördüm ama emin olamadım önceki hali nasıldı hiç dikkat etmemişim. belirti arıyorum sürekli ondan olabilir ...
Telefonda goruntulu arama yapabilirim yuzundeki ifade icin gerci olmayada bilir pozitif ama nedense canim baya icimde bir umut var.Yani ben olsam gider gezerdim. Yeter ki pozitif olsun telefonda haber verirsin :)
idrarda mı çıkıyor canımmkızlarr selamm
bugün ovu yapıcam bakalım 16. günde neler olucak
yumurtladıgımdan yani çatladıgından bir emin olsam bende bir haftaya sonuç çıkıyor
Hadi bakalım inşallah :)) Gebelik testinde de birlikte görürüz pozitifleri :))benim de 18. gün pozitifti :) :) :) süper
Umarım umutların gerçek olur canım. Hem evde beklemektense gezer güzel vakit geçirir biraz kafa dağıtılsınTelefonda goruntulu arama yapabilirim yuzundeki ifade icin gerci olmayada bilir pozitif ama nedense canim baya icimde bir umut var.
ben de o yüzden adeti bekliyorumBen de tüm testlerde negatif çıkmasına rağmen ısrarla adetimi görmeden ikna olmayacam sanırım..
Inşallah canım hayırlısı ile bekliyorum ama umut etmek de istemiyorum sonra çok kötü oluyorum adet oluncaYeni Yılın kutlamaya değer bir haberi vardır belki de senin için
ayy hilaaaal senle de bat günümüz aynı canım bakak görek ne olacakBu ay rahim filmi cekildim ben canim onceki aylardada oldu bu agri ama onlarda klomen ve catlatma ignesi kullandigimdandi. Bu ay sadece filmden sonra inofolic toza basladim agri cok siddetli olunca insan neye yoracaginida bilemiyor. Gecen ay yumurtam catlarkende boyle agri olmustu. Adetim yaklastigindada valla vucutta kafayi yedi bizim yuzumuzden :) baska care yok bati beklicez artik sanirim
ahahahh aynennnn ben de öyleyim o kişinin geçmişine kadar giriyorum hamile olduğunu görünce belirtileri nelermiş diyeKızlar aklıma ne geldi. İlk bebek düşündüğümüz de forumlara giriyordum bakıyordum belirtilere nasıl oluyor diye. Sonra sayfaları atlaya atlaya bakıyordum acaba şu kişi hamile olmuş mu. Belirtiler doğru muymuş falan diye. İlerde bi gün bu konuyu birileri okuyacak ve bizi de takip edecek ben gibi. Ne kadar uğraşmışlar ama hamile kalmışlar doğurmuşlar bile diyecekler belki de hakkımızda. Ayy Allah'ım inşallah yaa hayırlısıyla
yusem k bende de halsizlik var ya. ama ben dün acaip bir temizlik yaptım sanırım ondanBenim bugün çok uykum var işteyim evde olsam uyurum. Adet sancısı gibi sancim vardı cumartesi oldum sandım hatta ama adet olcam gibi hissediyorum
Haklisin canim gunler de çabuk gecer takilip kalmam bu düşünceye cok saolUmarım umutların gerçek olur canım. Hem evde beklemektense gezer güzel vakit geçirir biraz kafa dağıtılsın
Naz her an herşey olabilir şimdi bütün belirtiler aynı adet ile benim adet olmadan önce direncim düştüğü için çok karışık bir durumyusem k bende de halsizlik var ya. ama ben dün acaip bir temizlik yaptım sanırım ondan
Anladim canim.ins bu ay adet olmadan hamile kalirsin.ama o zaman normal yumurtlamadan 3 gün önce yumurtlamıştım.
ayın 6sında yumurtlama olmuştu
17.sinde silik çizgi çıktı.
23.ünde adet olacaktım olmadım.
yani öğrendiğim zaman adetimden bir hafta önce ,yumurtlamadan 11 gün sonra oluyor.
bu seferki ovulasyonum ona göre 5 gün geç oldu
Allah gönlüne göre versin canim.ins ikiz olur.Anladim canim normalde bende kendimi bilirim kesin adet olucam dedigim zamanda olurum. Tedaviye basladigimdan beri ister istemez ilac etkisi farkli olunca kestiremiyosun bide tek tarafli bu solda cok siddetli ay keske ikiz olsa pekte takmiyorum bu ay bekliyorum sadece acikcasi
Sen hamile ol da nerde kimin yaninda ogrenirsen ögren.ay ins olur.Kizlar geri sayima basladim son 11 gün hemencecik geciversede sonuca ulassak gezmeye gidicem annemle izmire ya hamileysem esimden ayri ogrenirsem diye karar veremedim gitsem mi kalsammi