- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 42
No test bol bol bal diyorsun yani :)Nee 17 lira mi.bi teste o para verilir kiz yazik.2 kilo bal alırık o paraylan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
No test bol bol bal diyorsun yani :)Nee 17 lira mi.bi teste o para verilir kiz yazik.2 kilo bal alırık o paraylan.
Yok.test ucuz olursa neden olmasın.No test bol bol bal diyorsun yani :)
ahhhhhhh keşkeeeeeeeee.Bana öyle geliyor ki ilk gebelik haberi senden gelecek.
bence de maşallah dennisgo duygularıyla hareket etmiyordennisgo herkese mantıklı ve makul cevaplar veriyosun yahu :)) hem pozitif hem de umut aşılamayan aradığım insan..
Ben hem kova hem balik burcuyum.ben ağlak biri değilim.hamilelikte duygusal olmustum.esim balik burcu.o da ağlamaz ama duygusal ni film izleyince ağlar.Balık burçlarında bu geçerli değildir sanırım. Keza ben savaş filmlerinde bile ağlayabilecek karakterdeyim. Eşim gözyaşı göz pınarında bekliyor bişey olsa da ağlasam diyor :) Yani ben kendimi bildim bileli sulu gözüm :) ama gel gitlerim var bu aralar. Dün akşam yemeğinde eşim kendi suyunu içti benimkini de içti üstüne. Az daha kavga edecektim zor sakinleştirdi
bbkbbk du bi bakalım canım valla daha 4 gün varBelirtilere bakarsam ben kesin hamileyim ama testlere bakılırsa tırt
Tabiki kendini rahatlatmak hiç kolay değil ben de ilk aylarda farkında olmadan stres yapıyormuşum anladığım anda hemen o şeylerden vazgeçtim. Bir faydası olsa işe yarasa daha çok stres olalım. Ama bir yöntem fayda sağlamıyor bir de yıpratıyor zarar veriyorsa onu bırakmak lazım. Şu an çok rahatım. Olur olmaz bilemem ama olmuyorsa nedeninin stres kaynaklı olmamasına izin vermemeyi kendime görev edindim :)Ah canım bu dediğin o kadar doğru ki ama uygulamaya gelince kalakalıyor insan.. ben böyle bi insan değilim ama bebek arzusu bambaşka bi şeymiş.. çıkmıyo aklımdan hiç..
ben de kova burcuyum normalde de duygusalımdır.Ben hem kova hem balik burcuyum.ben ağlak biri değilim.hamilelikte duygusal olmustum.esim balik burcu.o da ağlamaz ama duygusal ni film izleyince ağlar.
Hamilelik tamamen tuhaf bisey.gülünecek seylere de ağlıyordum.
Bu arada adama eziyet etme kız.icsin suyunu.bi daha getirirsin.hadi bakalim iyi gecinin.
Tabiki kendini rahatlatmak hiç kolay değil ben de ilk aylarda farkında olmadan stres yapıyormuşum anladığım anda hemen o şeylerden vazgeçtim. Bir faydası olsa işe yarasa daha çok stres olalım. Ama bir yöntem fayda sağlamıyor bir de yıpratıyor zarar veriyorsa onu bırakmak lazım. Şu an çok rahatım. Olur olmaz bilemem ama olmuyorsa nedeninin stres kaynaklı olmamasına izin vermemeyi kendime görev edindim :)
Ben hem kova hem balik burcuyum.ben ağlak biri değilim.hamilelikte duygusal olmustum.esim balik burcu.o da ağlamaz ama duygusal ni film izleyince ağlar.
Hamilelik tamamen tuhaf bisey.gülünecek seylere de ağlıyordum.
Bu arada adama eziyet etme kız.icsin suyunu.bi daha getirirsin.hadi bakalim iyi gecinin.
Ben yay burcuyum. Pek ağlamam, pozitiflikten ağlayacak ruh hali olmuyor :) eğer hamilelik öyle bir duygu değişimi yaparsa sanırım hemen anlarım :)Balık burçlarında bu geçerli değildir sanırım. Keza ben savaş filmlerinde bile ağlayabilecek karakterdeyim. Eşim gözyaşı göz pınarında bekliyor bişey olsa da ağlasam diyor :) Yani ben kendimi bildim bileli sulu gözüm :) ama gel gitlerim var bu aralar. Dün akşam yemeğinde eşim kendi suyunu içti benimkini de içti üstüne. Az daha kavga edecektim zor sakinleştirdi
Kova burçlari duyguları gizlemeyi iyu becerir.onun icin kovalar duygusal değil derler.taş degiliz ya.bizim de duygularimiz var.ben de kova burcuyum normalde de duygusalımdır.
ama duygularımı gizlemeyi becerebilirim.
adet dönemi çok duygusal olurum herşeye ağlarım.
Şanslısın o zaman :)Ben yay burcuyum. Pek ağlamam, pozitiflikten ağlayacak ruh hali olmuyor :) eğer hamilelik öyle bir duygu değişimi yaparsa sanırım hemen anlarım :)
Evet insan hemen anliuor.ben 7 24 neseli hoplayan ziplayan insan.birden noldu lan bana dedim.Ben yay burcuyum. Pek ağlamam, pozitiflikten ağlayacak ruh hali olmuyor :) eğer hamilelik öyle bir duygu değişimi yaparsa sanırım hemen anlarım :)
Ya ben düşündüm bu işin tıbbi kısmını zaten doktorlar hallediyor. Benim üstüme düşen de pozitif olmak ben de onu yapıyorum. Böyle yaşamak bana daha kolay geliyor. Sürekli stresli olmak fayda sağlasa stresin alasını yaparım. Ama sakinlik şart ben de öyle sakin sakin takılıyorum :)dennisgo herkese mantıklı ve makul cevaplar veriyosun yahu :)) hem pozitif hem de umut aşılamayan aradığım insan..
maşallah canımm ben hiç neşeli değilimdir ha bazen neşeli olurumKova burçlari duyguları gizlemeyi iyu becerir.onun icin kovalar duygusal değil derler.taş degiliz ya.bizim de duygularimiz var.
Ben hep neşeliyim.şirin der esim bana.evde heo ģüler oynarim.esim de çok ağır.ben onun stres topuyum.
Ayakkabıları giyip, koşmadan, sakin sakin gidebilirsin gibi geliyor bana. Ama biraz daha bekleyebilirsen tabiki daha iyi olur.Ben eczaneye gidip test almak istiyorum.