Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hoş geldin canımmm bat günümüz aynıymış
yum gününü takip ettin mi ne zamandı?
Aslında bu ay pek içimden gelmedi, yorgun hissettim ama ettim 14-20 Aralık arası 2 gün ara ile değerlendirdik. 18. nde Ovülasyon testi pozitif idi. Ama bakalım, kısmet :)) Bişey diyemiyorum. Sen takip ettin mi?

Tabiki kendini rahatlatmak hiç kolay değil ben de ilk aylarda farkında olmadan stres yapıyormuşum anladığım anda hemen o şeylerden vazgeçtim. Bir faydası olsa işe yarasa daha çok stres olalım. Ama bir yöntem fayda sağlamıyor bir de yıpratıyor zarar veriyorsa onu bırakmak lazım. Şu an çok rahatım. Olur olmaz bilemem ama olmuyorsa nedeninin stres kaynaklı olmamasına izin vermemeyi kendime görev edindim :)
Ay ne güzel.. bizim bu ay ilk denemeydi eğer olmazsa ben de unutacam bebek işini bi kaç ay gelişine yaşayalım.. olursa olur olmazsa ondan sonra stres olup derdine düşecem.. inşallah

FullSizeRender-1_0.jpg

bakın buraya yumuştan (aslında döllenmeden ) sonra beta hcg testlerini koyuyorum.
döllenmeden ancak 11 gün sonra idrarda bu şekilde çıkıyor

Kızlar bu arada benim sancı son sürat devam ediyor. Bazen dayanılmaz oluyor. Bi ağrı kesici içsem bişey olur mu ? Parol falan. :KK43:
İcme canim.bu ağrı kesicileri unutun artik ya.agrıyı bastiriyor.cözum bulmuyor ki.
harcanma sınırında koymuş 4 lira olsa harcardın bak :KK70: o da biliyor işini
Ben de bunu düsünuyordum.4 lira olsaydi simdiye sokaktaydim.
Beklemek daha iyi bence hem 3 liran da cebinde kalır fena mı. Test evdeyken beklemiyorsun yapıyorsun ama bu şekilde mecbur bekliyorsun.bence ne kadar beklersen sonuç o kadar kesinleşiyor.
O 3 lira hep orda.biseye yaramiyor.puffff.

ay canım bilmiyorum ya bazen eşime kızarım biraz ciddi ol diye :KK70: Allah dengeli veriyor demek ki
Aynen öyle.benimki de sanirsın 50 yaşında.ben güldurünce gülüyor.
Bi huyundan sikayetciyim.çok konusuyor.

X