- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Param yok.3 liram kalmiş.yoksa simdiye durmazdim.Ayakkabıları giyip, koşmadan, sakin sakin gidebilirsin gibi geliyor bana. Ama biraz daha bekleyebilirsen tabiki daha iyi olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Param yok.3 liram kalmiş.yoksa simdiye durmazdim.Ayakkabıları giyip, koşmadan, sakin sakin gidebilirsin gibi geliyor bana. Ama biraz daha bekleyebilirsen tabiki daha iyi olur.
Oh iyi olmuş. Mecbur beklersin artık. Bende cüzdanı eşime vereyim de işe götürsün madem.istesem de alamiimParam yok.3 liram kalmiş.yoksa simdiye durmazdim.
Ben 28 yasindayim.kemdimi 17 hissediyorum.cıvıl cıvılım.esim hep beni kücük bi çocuk gibi görür.bebeğe gerek yok sen varsin diyor.maşallah canımm ben hiç neşeli değilimdir ha bazen neşeli olurum
bbkbbk du bi bakalım canım valla daha 4 gün var
Aslında bu ay pek içimden gelmedi, yorgun hissettim ama ettim 14-20 Aralık arası 2 gün ara ile değerlendirdik. 18. nde Ovülasyon testi pozitif idi. Ama bakalım, kısmet :)) Bişey diyemiyorum. Sen takip ettin mi?hoş geldin canımmm bat günümüz aynıymış
yum gününü takip ettin mi ne zamandı?
Kız esimun bana biraktıgı para bu.3 lira koymuş dolabima.te ne zamandir orda.Oh iyi olmuş. Mecbur beklersin artık. Bende cüzdanı eşime vereyim de işe götürsün madem.istesem de alamiim
benim de 18. gün pozitifti :) :) :) süperAslında bu ay pek içimden gelmedi, yorgun hissettim ama ettim 14-20 Aralık arası 2 gün ara ile değerlendirdik. 18. nde Ovülasyon testi pozitif idi. Ama bakalım, kısmet :)) Bişey diyemiyorum. Sen takip ettin mi?
harcanma sınırında koymuş 4 lira olsa harcardın bak o da biliyor işiniKız esimun bana biraktıgı para bu.3 lira koymuş dolabima.te ne zamandir orda.
O paraya bisey de etmiyor çıkıp biseyler alsam.
Beklemek daha iyi bence hem 3 liran da cebinde kalır fena mı. Test evdeyken beklemiyorsun yapıyorsun ama bu şekilde mecbur bekliyorsun.bence ne kadar beklersen sonuç o kadar kesinleşiyor.Param yok.3 liram kalmiş.yoksa simdiye durmazdim.
içme bence canıım ayaklarının altına sıcak su koyKızlar bu arada benim sancı son sürat devam ediyor. Bazen dayanılmaz oluyor. Bi ağrı kesici içsem bişey olur mu ? Parol falan.
Elektrikli fanı çalıştırdım ayaklarımın altına koydum. Sıcacık yapıyor. Aynı etki olur herhalde. ben çok mızmızım yaaa. Pffiçme bence canıım ayaklarının altına sıcak su koy
ay canım bilmiyorum ya bazen eşime kızarım biraz ciddi ol diye Allah dengeli veriyor demek kiBen 28 yasindayim.kemdimi 17 hissediyorum.cıvıl cıvılım.esim hep beni kücük bi çocuk gibi görür.bebeğe gerek yok sen varsin diyor.
Neşeli ol ki genç kalasin nazcım.
Ay ne güzel.. bizim bu ay ilk denemeydi eğer olmazsa ben de unutacam bebek işini bi kaç ay gelişine yaşayalım.. olursa olur olmazsa ondan sonra stres olup derdine düşecem.. inşallahTabiki kendini rahatlatmak hiç kolay değil ben de ilk aylarda farkında olmadan stres yapıyormuşum anladığım anda hemen o şeylerden vazgeçtim. Bir faydası olsa işe yarasa daha çok stres olalım. Ama bir yöntem fayda sağlamıyor bir de yıpratıyor zarar veriyorsa onu bırakmak lazım. Şu an çok rahatım. Olur olmaz bilemem ama olmuyorsa nedeninin stres kaynaklı olmamasına izin vermemeyi kendime görev edindim :)
İcme canim.bu ağrı kesicileri unutun artik ya.agrıyı bastiriyor.cözum bulmuyor ki.Kızlar bu arada benim sancı son sürat devam ediyor. Bazen dayanılmaz oluyor. Bi ağrı kesici içsem bişey olur mu ? Parol falan.
Ben de bunu düsünuyordum.4 lira olsaydi simdiye sokaktaydim.harcanma sınırında koymuş 4 lira olsa harcardın bak o da biliyor işini
O 3 lira hep orda.biseye yaramiyor.puffff.Beklemek daha iyi bence hem 3 liran da cebinde kalır fena mı. Test evdeyken beklemiyorsun yapıyorsun ama bu şekilde mecbur bekliyorsun.bence ne kadar beklersen sonuç o kadar kesinleşiyor.
Aynen öyle.benimki de sanirsın 50 yaşında.ben güldurünce gülüyor.ay canım bilmiyorum ya bazen eşime kızarım biraz ciddi ol diye Allah dengeli veriyor demek ki
bakın buraya yumuştan (aslında döllenmeden ) sonra beta hcg testlerini koyuyorum.
döllenmeden ancak 11 gün sonra idrarda bu şekilde çıkıyor
Canim bugün bi daha yapsana.belki hamilelik vardir.şu ovulasyonla hamileligi öğrenen oluyormuş.cok merak ediyorum.
bakın buraya yumuştan (aslında döllenmeden ) sonra beta hcg testlerini koyuyorum.
döllenmeden ancak 11 gün sonra idrarda bu şekilde çıkıyor