Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hissetim diyen negatif sonuca rağmen hamileyim diyen ve hamile olan insanlar var. Umarım hissettiğin gibidir canım. Geç döllenme olmuştur ve çıkmamıştır ve ileriki günlerde güzel haberler alırsın umarım.
Amin canım benim. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah en yakın zamanda.

İşleri güçleri keyif aldığın uğraşları ön plana çıkarıp stresten uzak sakin sakin şanslı günleri mutlaka değerlendirip ısrarsız bir şekilde ama inatla beklemek en keyiflisi.. hepimiz bunu yapmalıyız. Gece uyurken bile bunu düşünüyorsanız buraya yazmış yazmamışsınız bence çok önemi yok.

Ah canım bu dediğin o kadar doğru ki ama uygulamaya gelince kalakalıyor insan.. ben böyle bi insan değilim ama bebek arzusu bambaşka bi şeymiş.. çıkmıyo aklımdan hiç.. :KK43:

5gun var acaba yapsam kesin sonuc cikarmi korkuma yapmakta istemiorum☺️
Bence yapma. Ben erken gebelik testini genelde 2 gün kala yapıyorum. 5 gün kala sonuç veriyor ama doğruluk oranı düşük oluyor. Pozitif görsen de negatif görsen de şüphen geçmiyor. Bence sabredebildiğin kadar sabret ama çok istiyorsan 3 gün kala yapmalısın gibi geliyor. Yanlış bilmiyorsam orada hata payı epey azalıyor.

Hadi inş.
Ben bigün tv de saçma sapan biseye ağlamaya başlayinca dedim ki bana ne oluyor.acaba hamile miyim.kesinlikle ondan süphelenmiştim.

Balık burçlarında bu geçerli değildir sanırım. Keza ben savaş filmlerinde bile ağlayabilecek karakterdeyim. Eşim gözyaşı göz pınarında bekliyor bişey olsa da ağlasam diyor :) Yani ben kendimi bildim bileli sulu gözüm :) ama gel gitlerim var bu aralar. Dün akşam yemeğinde eşim kendi suyunu içti benimkini de içti üstüne. Az daha kavga edecektim zor sakinleştirdi :KK70:

X