- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
doğru diyorsun canım geçen ay bebeğimi aynı böyle düşürmüştüm önlem almakta fayda var. Şuan kan gelmiyo durdu galiba. Geç döllenme olsa testte çıkarmı canımay hemen bir test yap bebek falan varsa önlemini alırsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru diyorsun canım geçen ay bebeğimi aynı böyle düşürmüştüm önlem almakta fayda var. Şuan kan gelmiyo durdu galiba. Geç döllenme olsa testte çıkarmı canımay hemen bir test yap bebek falan varsa önlemini alırsın canım
İşleri güçleri keyif aldığın uğraşları ön plana çıkarıp stresten uzak sakin sakin şanslı günleri mutlaka değerlendirip ısrarsız bir şekilde ama inatla beklemek en keyiflisi.. hepimiz bunu yapmalıyız. Gece uyurken bile bunu düşünüyorsanız buraya yazmış yazmamışsınız bence çok önemi yok.Yahu benim yazmam gereken bir tezim, ders anlatmam gereken bi sürü öğrencim, ilgilenmem gereken bi evim var.. ve son bir aydır tek düşündüğüm şey hamilelik ve bebek.. resmen okumadığım şey kalmadı.. sanırım deliriyorum
bilmiyorum ki çıkmazsa seni yanlış yönlendirmek istemiyorum :/doğru diyorsun canım geçen ay bebeğimi aynı böyle düşürmüştüm önlem almakta fayda var. Şuan kan gelmiyo durdu galiba. Geç döllenme olsa testte çıkarmı canım
aynen canım delirmek üzereyimbilmiyorum ki çıkmazsa seni yanlış yönlendirmek istemiyorum :/
düşük yaşadığın için baya karışık senin durumun... :/
bazı durumlarda göstermiyor o da güvenilir değil tamKizlar su erken gebelik testi kesin sonucmu gosterio
ayyyyyy kızlaarrr
daha 1.5 aylık evli olan bir akrabamız hamileymiş.. kayınvalidem anlattı az önce. çok özendim
maşallah diyeyim de :)
Bende kesin sonuç verdi hep negatifti hep regl oldum. Hiç yanıltmadı saolsun :)Kizlar su erken gebelik testi kesin sonucmu gosterio
amiinnnnn.... çok güzel ya bebiş görünce içim gidiyorAy ona maşallah allah bize de nasip etsin :)
5gun var acaba yapsam kesin sonuc cikarmi korkuma yapmakta istemiorumBende kesin sonuç verdi hep negatifti hep regl oldum. Hiç yanıltmadı saolsun :)
Bende kesin sonuç verdi hep negatifti hep regl oldum. Hiç yanıltmadı saolsun :)
En iyisi beklemek ozaman 5gun oldu 5ay sanki gcmio zamaaaanbazı durumlarda göstermiyor o da güvenilir değil tam
canım çok treşekkür edrim bunları bizimle paylaştığın içinKızlar bu arada bazı dualar var ben onları okuyorum. Duanın gücüne de çok inanırım.
Birincisi çok estağfurullah çekmek. Günahlar çocuk sahibi olmayı engellermiş. Peygamberimiz bi hadisinde yalandan yere yemin etmek kadında da erkekte de kısırlığa neden olur, nedenini bilemez diyor. O yüzden bol bol estağfurullah demek lazım.
İkincisi bi ayet. Bu ayet ile bir peygamberimiz evlat sahibi olmuş. O dua da : " Rabbi heb li minessalihin"
Anlamı da çok güzel. "Rabbim bana katından hayırlı bir evlat nasip et. "
Üçüncüsü de "rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bil hayr"
Bunun anlamı da : "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır."
Sayısı önemli değil aklınıza geldikçe söyleyin. Özellikle ikinciyi elimi karnıma koyarak çok söyledim. Bakalım sonuç ne olacak :)
Ben hissetim diyen negatif sonuca rağmen hamileyim diyen ve hamile olan insanlar var. Umarım hissettiğin gibidir canım. Geç döllenme olmuştur ve çıkmamıştır ve ileriki günlerde güzel haberler alırsın umarım.Ben o sonuca inanmıyorum nedense yaa. O kadar bariz belirtiler var ki hiç bi ay olmayan. O yüzden testi görmesem bile hamile olduğuma inanıyorum :) umut dünyası işte. Ateş tabloma göre yumurtam çatlayalı 4 gün oluyor. Yani testte çıkmaması gayet normal. Biraz daha bekliycem yine de olmazsa bi sonra ki aya artık :)
Bu arada 3-4 gündür ayaklarım yatağa girdiğimde cayır cayır yanıyor. Uyutmuyor. Gebelikte böyle bişey duymadım ben hiç. Bilginiz var mı ? Çok sinir bozucu
:))Negatifi duymamak icin sadece beklemek istiorum ama zor bekliorummBende kesin sonuç verdi hep negatifti hep regl oldum. Hiç yanıltmadı saolsun :)
hoş geldin.Slm kızlar.bende geldim.gece hortlak gibi yatmadim.simdi kalktım.hepinize günaydın
Yapma canım bence. Ben dün aldım yazık 17 liramı çöpe attım. Bi İskender yerdim onla5gun var acaba yapsam kesin sonuc cikarmi korkuma yapmakta istemiorum
bak naap biliyon mu bugun yapma yarın yap:))Negatifi duymamak icin sadece beklemek istiorum ama zor bekliorumm