- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Ben 12.gün yumurtladim.bugün 22.gün.çıkar mi ki.yumuştan sonra 10 gün olmadan idrar da pozitif görmeyi unutun babyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 12.gün yumurtladim.bugün 22.gün.çıkar mi ki.yumuştan sonra 10 gün olmadan idrar da pozitif görmeyi unutun babyler
aslında şöyle, yumurta 24 saat bazı kadınlarda 48 saat yaşıyormuş. ama biz 24 saati alalım.Peki döllenme yumurtlamadan ne kadar sonra oluyo ortalama?
10 diyorlar hep. 11 de bile hayalet çizgi çıkmış. Demekki bi gün önce yapsaymışsın çıkmazmış. Acele etmemek lazım. Sabır lazım. Yarebbiiiiim
bakın buraya yumuştan (aslında döllenmeden ) sonra beta hcg testlerini koyuyorum.
döllenmeden ancak 11 gün sonra idrarda bu şekilde çıkıyor
akıntın 12. gün geldiyse çatlamış demek ki.Ben 12.gün yumurtladim.bugün 22.gün.çıkar mi ki.
Akintim 11.gun geldi.akıntın 12. gün geldiyse çatlamış demek ki.
silik bi şekilde çıkabilir
bu benimki değil de intten sizin için buldum10 diyorlar hep. 11 de bile hayalet çizgi çıkmış. Demekki bi gün önce yapsaymışsın çıkmazmış. Acele etmemek lazım. Sabır lazım. Yarebbiiiiim
DPO 3'te yapmışım yaa. Düşündükçe gülüyorumyumuştan sonra 10 gün olmadan idrar da pozitif görmeyi unutun babyler
Hee anladım canım. Sağol. Kaynak oldu bize de :)bu benimki değil de intten sizin için buldum
sünük uzayan akıntı.. o zaman 11. gün çatlamış..Akintim 11.gun geldi.
DPO 3'te yapmışım yaa. Düşündükçe gülüyorum
canım ben ovulasyon testi yapsam şu an hiç bir şey vermezki bana daha 7-8 gün varCanim bugün bi daha yapsana.belki hamilelik vardir.şu ovulasyonla hamileligi öğrenen oluyormuş.cok merak ediyorum.
DPO ne acabasünük uzayan akıntı.. o zaman 11. gün çatlamış..
çıkabilir kuzum bilmiyorum.
işte idrar da beta hcg 10 olunca çooook silik çıkıyor
o da 10 dpo ya da 11 dpo ya denk geliyor
Evet iste o akinti 11.gün geldi.püff ya.esimde evde yoktu o gün.ertesi gün yaptik.sünük uzayan akıntı.. o zaman 11. gün çatlamış..
çıkabilir kuzum bilmiyorum.
işte idrar da beta hcg 10 olunca çooook silik çıkıyor
o da 10 dpo ya da 11 dpo ya denk geliyor
senin idrar testi silik çıkmıştı değil mi? bir daha idrar testi yaptın mı ?Kizlarrrrrrrr ovu testinde hala kop koyu bı çizgi yok ama ilk güne göre koyulaşti ve bugün çok az yumurta akı gibi akıntı geldi çok heyecanlıyım ve inşallah arka arkaya hamiş haberlerinizi alırım bana da Umut olursunuz
olsun öncesi işe yarar inşEvet iste o akinti 11.gün geldi.püff ya.esimde evde yoktu o gün.ertesi gün yaptik.
Öncekinde 1 hafta kala öğrenmistin.canım ben ovulasyon testi yapsam şu an hiç bir şey vermezki bana daha 7-8 gün var
Yumurtlama günü demek canım. DPO 1 yumurtlama sonrası 1'nci gün demek mesela.DPO ne acaba
ovulasyondan sonra ki gün sayısı.DPO ne acaba