Ayy inşallah senin gibi ilkin de tutarben iki defa denedim ilkinde tutmuştu.. bu ay da gazabına uğradık neyse vardır bunda da bi hayır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah senin gibi ilkin de tutarben iki defa denedim ilkinde tutmuştu.. bu ay da gazabına uğradık neyse vardır bunda da bi hayır
Yahu benim yazmam gereken bir tezim, ders anlatmam gereken bi sürü öğrencim, ilgilenmem gereken bi evim var.. ve son bir aydır tek düşündüğüm şey hamilelik ve bebek.. resmen okumadığım şey kalmadı.. sanırım deliriyorum
evet ya valla hayran kalıyorum evlenip daha sonra hiç adet görmeyenlere. maşallah ne güzelAynen işler başını almış gitmiş bizim taze bilgiler yumurtlama çatlama kasik ağrıları. Ne zor işmiş bu işler
Aynen işler başını almış gitmiş bizim taze bilgiler yumurtlama çatlama kasik ağrıları. Ne zor işmiş bu işler
evet ya valla hayran kalıyorum evlenip daha sonra hiç adet görmeyenlere. maşallah ne güzel
Ben o sonuca inanmıyorum nedense yaa. O kadar bariz belirtiler var ki hiç bi ay olmayan. O yüzden testi görmesem bile hamile olduğuma inanıyorum :) umut dünyası işte. Ateş tabloma göre yumurtam çatlayalı 4 gün oluyor. Yani testte çıkmaması gayet normal. Biraz daha bekliycem yine de olmazsa bi sonra ki aya artık :)Canım denemeye devam umarım gelecek ay güzel haberler alırsın. Yeni yıl yeni gündem ile başlar senin için
ayyyyyy kızlaarrrAy aynen :/ ben de acaba hiç beklemese miydim evlenir evlenmez yapsa mıydım dedim bu ay..
30 Aralik canimmAA senin mesajını demek ki arada görmemişim kusura bakma canımm. 30 Aralık mı yoksa 30 Ocak mı :)
Aralıktan arkadaşlarımız da var ya yanlış yazmayım
Uyarın için teşekkür ediyorum
benim olmuştu sanırsam.Ben o sonuca inanmıyorum nedense yaa. O kadar bariz belirtiler var ki hiç bi ay olmayan. O yüzden testi görmesem bile hamile olduğuma inanıyorum :) umut dünyası işte. Ateş tabloma göre yumurtam çatlayalı 4 gün oluyor. Yani testte çıkmaması gayet normal. Biraz daha bekliycem yine de olmazsa bi sonra ki aya artık :)
Bu arada 3-4 gündür ayaklarım yatağa girdiğimde cayır cayır yanıyor. Uyutmuyor. Gebelikte böyle bişey duymadım ben hiç. Bilginiz var mı ? Çok sinir bozucu
hoş geldin canımmm bat günümüz aynıymışnaz2018 benim de BAT 2 Ocak. Ekler misiniz?
ay hemen bir test yap bebek falan varsa önlemini alırsın canımKızlar yardım edin 1 hafta önce adet oldum ama tam adet gibi değildi az az gelmişti ped bile kullanmamıştım 4 5 gün sürmüştü.. Adetim bittikten sonrasağ kasığıma ağrı girdi 1 haftadır ağrıyı hissediyorum ve şuan adet ağrım var sabah baktım çok az açık renk kan gelmiş sizce bu ne olabilir adetimmi düzensizleşti acaba yada geç döllenme fln olabilirmi kafam çok karışık adetten 1 hafta sonra böyle yaşayan oldumu
Öyle yapıcam canım. Yarın olmam lazım olmazsam çarşamba kan vercem. Yaa sanki birimiz hamile kalsa uğur getirecekmiş hepimiz hamile kalacakmışız gibi. Birimiz başlatsın artık :)benim olmuştu sanırsam.
efulim sen adet geçmesini bekle canımmm.
Umudu avucunda sıkıp elinden suyunu içiyorsun sanki. Ama insan çok istediği birşey için herşeyi düşünüyor. Belki çok mantıklı belki çok aptalca ama bir çok şey düşünüyor. Bence ne düşünmek istiyorsan düşün keyfin bilir boşver.. iyi düşün kendine pozitif etkin olsun da nasıl olursa olsun :)Evet bazı insanlara sürpriz oluyor hani sürpriz oldu hiç bir belirti yoktu falan diyorlar belki de öyle olur kim bilir :)
Bir de şöyle bir şey var mantıken düşünüyorum mesela döllenen bir yumurta tüplerden geçip karna ulaştığında o acıyı yaşamıştı ya bana. O zaman ilkti belki de tüpler esnemiştir şu an ikincide o kadar hissedemeyiz belki de bu da umudun dibi oluyor :)
saol canım seni topiğin en reel üyesi seçiyorumUmudu avucunda sıkıp elinden suyunu içiyorsun sanki. Ama insan çok istediği birşey için herşeyi düşünüyor. Belki çok mantıklı belki çok aptalca ama bir çok şey düşünüyor. Bence ne düşünmek istiyorsan düşün keyfin bilir boşver.. iyi düşün kendine pozitif etkin olsun da nasıl olursa olsun :)
aahhahahahah aynen biri kalsa arkası gelecekmiş gibi di mi benim de içimde öyle bir duygu var :) :)Öylem yapıcam canım. Yarın olmam lazım olmazsam çarşamba kan vercem. Yaa sanki birimiz hamile kalsa uğur getirecekmiş hepimiz hamile kalacakmışız gibi. Birimiz başlatsın artık :)
Bence regl olana kadar umut var ama yine de bu negatif sonuçları da düşünerek fazla umutlanmadan gününü beklemem lazım. Genelde test sonuçları doğru çıkıyor zaten..Ay naz bilmiyorum.. rüyamda test yapıyordum ve eşime süpriz falan hazırlayıp güzel haberi veriyordum.. etkilenmişim rüyamdan kalkar kalkmaz test yaptım.. bat a bi hafta varken de kan testi yapmıştım.. bu ay için bence umutlarımı öldürmeliyim artık..