Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yahu benim yazmam gereken bir tezim, ders anlatmam gereken bi sürü öğrencim, ilgilenmem gereken bi evim var.. ve son bir aydır tek düşündüğüm şey hamilelik ve bebek.. resmen okumadığım şey kalmadı.. sanırım deliriyorum :KK70:

Aynen işler başını almış gitmiş bizim taze bilgiler yumurtlama çatlama kasik ağrıları. Ne zor işmiş bu işler

Canım denemeye devam umarım gelecek ay güzel haberler alırsın. Yeni yıl yeni gündem ile başlar senin için
Ben o sonuca inanmıyorum nedense yaa. O kadar bariz belirtiler var ki hiç bi ay olmayan. O yüzden testi görmesem bile hamile olduğuma inanıyorum :) umut dünyası işte. Ateş tabloma göre yumurtam çatlayalı 4 gün oluyor. Yani testte çıkmaması gayet normal. Biraz daha bekliycem yine de olmazsa bi sonra ki aya artık :)

Bu arada 3-4 gündür ayaklarım yatağa girdiğimde cayır cayır yanıyor. Uyutmuyor. Gebelikte böyle bişey duymadım ben hiç. Bilginiz var mı ? Çok sinir bozucu :KK43:

Ben o sonuca inanmıyorum nedense yaa. O kadar bariz belirtiler var ki hiç bi ay olmayan. O yüzden testi görmesem bile hamile olduğuma inanıyorum :) umut dünyası işte. Ateş tabloma göre yumurtam çatlayalı 4 gün oluyor. Yani testte çıkmaması gayet normal. Biraz daha bekliycem yine de olmazsa bi sonra ki aya artık :)

Bu arada 3-4 gündür ayaklarım yatağa girdiğimde cayır cayır yanıyor. Uyutmuyor. Gebelikte böyle bişey duymadım ben hiç. Bilginiz var mı ? Çok sinir bozucu :KK43:
benim olmuştu sanırsam.
efulim sen adet geçmesini bekle canımmm.

Kızlar yardım edin 1 hafta önce adet oldum ama tam adet gibi değildi az az gelmişti ped bile kullanmamıştım 4 5 gün sürmüştü.. Adetim bittikten sonrasağ kasığıma ağrı girdi 1 haftadır ağrıyı hissediyorum ve şuan adet ağrım var sabah baktım çok az açık renk kan gelmiş sizce bu ne olabilir adetimmi düzensizleşti acaba yada geç döllenme fln olabilirmi kafam çok karışık adetten 1 hafta sonra böyle yaşayan oldumu

Kızlar yardım edin 1 hafta önce adet oldum ama tam adet gibi değildi az az gelmişti ped bile kullanmamıştım 4 5 gün sürmüştü.. Adetim bittikten sonrasağ kasığıma ağrı girdi 1 haftadır ağrıyı hissediyorum ve şuan adet ağrım var sabah baktım çok az açık renk kan gelmiş sizce bu ne olabilir adetimmi düzensizleşti acaba yada geç döllenme fln olabilirmi kafam çok karışık adetten 1 hafta sonra böyle yaşayan oldumu
ay hemen bir test yap bebek falan varsa önlemini alırsın canım

benim olmuştu sanırsam.
efulim sen adet geçmesini bekle canımmm.
Öyle yapıcam canım. Yarın olmam lazım olmazsam çarşamba kan vercem. Yaa sanki birimiz hamile kalsa uğur getirecekmiş hepimiz hamile kalacakmışız gibi. Birimiz başlatsın artık :) :emir_bebek:

Son düzenleme:
Evet bazı insanlara sürpriz oluyor hani sürpriz oldu hiç bir belirti yoktu falan diyorlar belki de öyle olur kim bilir :)
Bir de şöyle bir şey var mantıken düşünüyorum mesela döllenen bir yumurta tüplerden geçip karna ulaştığında o acıyı yaşamıştı ya bana. O zaman ilkti belki de tüpler esnemiştir şu an :KK70: ikincide o kadar hissedemeyiz belki de :KK70: bu da umudun dibi oluyor :)
Umudu avucunda sıkıp elinden suyunu içiyorsun sanki. Ama insan çok istediği birşey için herşeyi düşünüyor. Belki çok mantıklı belki çok aptalca ama bir çok şey düşünüyor. Bence ne düşünmek istiyorsan düşün keyfin bilir boşver.. iyi düşün kendine pozitif etkin olsun da nasıl olursa olsun :)

Umudu avucunda sıkıp elinden suyunu içiyorsun sanki. Ama insan çok istediği birşey için herşeyi düşünüyor. Belki çok mantıklı belki çok aptalca ama bir çok şey düşünüyor. Bence ne düşünmek istiyorsan düşün keyfin bilir boşver.. iyi düşün kendine pozitif etkin olsun da nasıl olursa olsun :)
saol canım seni topiğin en reel üyesi seçiyorum :KK37:

Ay naz bilmiyorum.. rüyamda test yapıyordum ve eşime süpriz falan hazırlayıp güzel haberi veriyordum.. etkilenmişim rüyamdan kalkar kalkmaz test yaptım.. :KK43: bat a bi hafta varken de kan testi yapmıştım.. bu ay için bence umutlarımı öldürmeliyim artık..
Bence regl olana kadar umut var ama yine de bu negatif sonuçları da düşünerek fazla umutlanmadan gününü beklemem lazım. Genelde test sonuçları doğru çıkıyor zaten..

X