Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamunaleykum kizlar
Benide eklermisiniz bat 2 ocak belki bu topik ugurlu gelir digerlerinden hayir goremedim dermisim :) kisaca anlatayim bu ay 7.ayim bebek isteyeli. Tedavide ise 5.ayim. klomen catlatma ignesi falan derken olmadi en son bu ay rahim filmi cekildi cok sukur cok temiz cikti bende pco var yumurta gelisimi olmuyor sorun oydu. Doktorum 3 ay yuksek sans dedi filmden sonra bakalim Allah ne zmaan nasip edecek :)

21 gün yaptım ben 7 günlük aranın 6ncı günündeyim. Pazartesi ikinci 21'e başlamayı düşünüyorum. Ondan mıdır acaba yaa. 10 gündür sancım vardı ilk defa bugün olmadı sancım ama sarı akıntım oldu. Küre tekrar başlamasam mı ki :KK43:
Ben biraktim cnm bir iki gun sonra sari akinti daha gelmedi ondan galiba

Selamunaleykum kizlar
Benide eklermisiniz bat 2 ocak belki bu topik ugurlu gelir digerlerinden hayir goremedim dermisim :) kisaca anlatayim bu ay 7.ayim bebek isteyeli. Tedavide ise 5.ayim. klomen catlatma ignesi falan derken olmadi en son bu ay rahim filmi cekildi cok sukur cok temiz cikti bende pco var yumurta gelisimi olmuyor sorun oydu. Doktorum 3 ay yuksek sans dedi filmden sonra bakalim Allah ne zmaan nasip edecek :)
Hoşgeldin umarım güzel haberler alırsın yakında..

Ahaaha ben geçen sefer kız hissediyordum hatta rüyamda da kız görmüştüm :) :) ama bu sefer ne rüya ne his :KK23::KK61:
Bende geçen erkek hissediyordum.ruyamda erkek gordum.
Bu sefer de belki kız olur.olsun da ne olursa olsun.hayirlisiyla sağliklı olsun.dimi kız.

Arminchcim temizliğe daldın bizi unuttun.
Kendini çok yorma canım
Benim sağ kasığımda ağrılar var gece bacağıma vurdu
Ya adetime daha çok var böyle erkenden başlamaz değil mi :confused:
Nazcim bende gece bacağımın ağrisindan yatamadim.kız seninle hep ayni şeyleri yasiyoruz.

59 kiloyum 170 boyum
Zayıf olunca östrojen az salgılaniior.biraz kilo alsan yükselir bence.
Selamunaleykum kizlar
Hoşgeledin canim.
Kilolu birimisin.pco genelde kilo sorunu olanlarda ve insülin direnci olanlarda oluyor.kan glikoz duzeyin 100 ün üzerinde olunca yumurtalarin icine şeker giremiyor ve yumurtalar büyümuyor.bence sıkı bi diyet yap.karatay diyeti olabilir.sekeri tamamen hayatindan çikar kilo ver.bak o zaman kendiliginden hamile kalacaksin.
Benim doktorum bana bunlari söyledi ve gercekten kendiligimden hamile kaldim.
Ins sende hayirlisiyla hamile kalirsin.

Galiba burda benim gibi yillardir cocugu olmayan yok rabbim kizlar tez zamanda sizleri beni anne yapar o guzel duyguyu yasariz
Canim ebru destanin kitabinda kürler var onlardan uyguladigin var mi bicok kisi o sekilde hamile kalmis uzun sure olmayanlarda bi bak istersen

Galiba burda benim gibi yillardir cocugu olmayan yok rabbim kizlar tez zamanda sizleri beni anne yapar o guzel duyguyu yasariz
Herşey yolunda ve sebepsizse bu durum her ay umut etmeye devam canım. Sorun varsa da çözümü olan bir şey olsun yeter ki.. Umarım yakında güzel haberler alırsın. Yeni bir yıl yeni umutlar yeni enerji :)

Anladim canim hadi insallahh olur ya beklemekte ne zor 2.cocuk denemesi bile olsa insan zor beklio:)
Evet ama en azından bir çocuğum var diye teselli oluyor sanki 2, çocuk için uğraşanlar.. Sonuçta bu biraz da moral işi ve buna tutunup kendini daha iyi hissetmeleri de güzel bence. Ne kadar zamandır deniyorsun? Kontrollerin yapıldı ve herşey normalse umarım çok bekletmeden gelir canım mucizen.

Evet ama en azından bir çocuğum var diye teselli oluyor sanki 2, çocuk için uğraşanlar.. Sonuçta bu biraz da moral işi ve buna tutunup kendini daha iyi hissetmeleri de güzel bence. Ne kadar zamandır deniyorsun? Kontrollerin yapıldı ve herşey normalse umarım çok bekletmeden gelir canım mucizen.
Evet canim teselli olarak o var tabiki cok sukurki esim sehir disinda calisiyo her yumurtlama doneminde izin alip gelio:)toplasan 6.denememiz falan hicbinsorun yok canim yumurtada kendiliginde catlio ama stresmi bilmiorum olmuo

Selamunaleykum kizlar
İnşallah bebiş haberini paylaşmak bu topike kısmet olur hoşgeldin ❤️

Evet canim teselli olarak o var tabiki cok sukurki esim sehir disinda calisiyo her yumurtlama doneminde izin alip gelio:)toplasan 6.denememiz falan hicbinsorun yok canim yumurtada kendiliginde catlio ama stresmi bilmiorum olmuo
Yumurtlama dönemi eşinin izin alıp geliyor olması bu durumu doğal sürecinden çıkarıp sizin için strese neden oluyor olabilir belki. Ben de yumurtlama testi ile takip ediyorum beni strese sokmuyor o test ama eşime göre bunlar hep stres kaynağı. Takip etmememi söyleyip duruyor :)

Yumurtlama dönemi eşinin izin alıp geliyor olması bu durumu doğal sürecinden çıkarıp sizin için strese neden oluyor olabilir belki. Ben de yumurtlama testi ile takip ediyorum beni strese sokmuyor o test ama eşime göre bunlar hep stres kaynağı. Takip etmememi söyleyip duruyor :)
Canim onuda yaptim ben hep cizgiler ayniydi sonradan doktora gittim 10gun boyunca bakti yumurtlama takibine aldi sonra catladi dedi iste ama gene olmadi nasip kismet bakalimm:)ilkide nazliydi buda ole galba

X