Yeni gördüm mesajını canım çok teşekkür ederim bakalım ya içimde umut var bu ay daha ovu tarihim bile gelmedi amaSenle beraber takio ederiz ben hatırlatırım sana bu ay tutarsa benimki gebelik testlerinden de bende cok almistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gördüm mesajını canım çok teşekkür ederim bakalım ya içimde umut var bu ay daha ovu tarihim bile gelmedi amaSenle beraber takio ederiz ben hatırlatırım sana bu ay tutarsa benimki gebelik testlerinden de bende cok almistim
Bence yapma pazartesi bekleKizlar eczaneler acikmi bilmiyorum burda gidip bakicam bir test alim sizce bulursam acik bir yer. Bugun test yapsam mi bugünü saymazsam 5 gün kaldı bata???
Cnm benide eklermisin bat 4 ocak 3 senedir olmuyo uc aydir ovu. Testiyle takip ediyorum ins bu ay olur2018'e heyecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
- E Efulimm41 -----> BAT: 26 ARALIK
- B BbkBbk -----> BAT: 29 ARALIK
- E Efulimm41 -----> BAT: 29 ARALIK
- U Umudumbitmedi_ -----> BAT: 30 ARALIK
- @Aayyssnnrr -----> BAT: 1 OCAK
- @Yusem_k -----> BAT: 1 OCAK
- @miraysu_ -----> BAT: 1 OCAK
- @Senella -----> BAT: 1 OCAK
- naz2018 -----> BAT: 2 OCAK
- @Zeycan123 -----> BAT: 2 OCAK
- @edaa_edaa -----> 2 OCAK
- @leblebiimm -----> BAT: 2 OCAK
- @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
- K Kumral60 -----> BAT: 5 OCAK
- @gizemlii123 -----> BAT: 6 OCAK
- @pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
- @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
- @TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
- @gzmdncr33 -----> BAT: 10 OCAK
- @hayalim mucize -----> BAT: 10 OCAK
- B Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
- @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
- @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- @-Gzmlkz- -----> BAT: 15 OCAK
- @Pembe1661 -----> BAT: 16 OCAK
- @Prmm -----> BAT: 18 OCAK
- @efe4415 -----> BAT: 18 OCAK
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
Bak yaaa niye umutsuzsunYarin 5 gün kaliyor niye 2 gun daha iskence cektiriyorim ki kendime yarin sabah kalkim yapim yapabilirmiyim hazirmiyim tokati yemeye senelllaaaaa nazzz Ve diger arkadaslar napim?
Niyemi adetime benim bir hafta kala ben olmusum gibi agri cekerim ve cekiyorim suan ve adetlerim daglara taslara cok sancili Bir hafta onceden vurmaya baslar rahmim parcalaniyor yerinden cikicak gibi zonk zonk agrir dusunsene daha olmadan bir hafta once basliyor oyuzden daraliyorum.Bak yaaa niye umutsuzsun
Ama aynı diyorlar gebelik belirtisiyleNiyemi adetime benim bir hafta kala ben olmusum gibi agri cekerim ve cekiyorim suan ve adetlerim daglara taslara cok sancili Bir hafta onceden vurmaya baslar rahmim parcalaniyor yerinden cikicak gibi zonk zonk agrir dusunsene daha olmadan bir hafta once basliyor oyuzden daraliyorum.
Aynen ayni benim gibiler anlmaz iste. . Sen hic hamile kaldin mi?Ama aynı diyorlar gebelik belirtisiyle
Yok olursa ilk defa olacak yeni evli sayılırımAynen ayni benim gibiler anlmaz iste. . Sen hic hamile kaldin mi?
Canim benim aklima takilan bisey var.Yarin 5 gün kaliyor niye 2 gun daha iskence cektiriyorim ki kendime yarin sabah kalkim yapim yapabilirmiyim hazirmiyim tokati yemeye senelllaaaaa nazzz Ve diger arkadaslar napim?
Daha gelmemisse bir umut var canim haftaya degerlendirirsin 2 gunde 1 bir bakmisiiz oluvermisYeni gördüm mesajını canım çok teşekkür ederim bakalım ya içimde umut var bu ay daha ovu tarihim bile gelmedi ama
İnsallllaaahhhhhDaha gelmemisse bir umut var canim haftaya degerlendirirsin 2 gunde 1 bir bakmisiiz oluvermis
Testi almissin dayanamayip yaparsin yarin sen aklinda kalmasin bence de yap cimazsa adet gecikirse yine yaaprsin bemde 20 tane test var gebelik hergune 1 taneEvrene güzel msjlar yollamak lazim ayy bune ya kendimden soğudum başlıyorum
Hamileyim
Hamilesiniz
Bedenimiz beynimiz hamileliği onayladı kabul etti uyum içerisindeyiz.
Amin canım hepimizin inşallah :)İnşallah canım allah gönlüne göre versin :)
Ihlamurun hiç bi sakıncası yok canım. Gönül rahatlığıyla içebilirsin. Ballı limon da öyle. Nane limon da içilmiyor aklında olsun. Nane düşük yapıyor. Bişey olmuşsa da engel olmasın mazallah.O zaman zencefili de iptal edeyim. Ihlamur içtim dün bunun sakıncası var mi?
Ballı limon yaptım bunların sakıncası var mi?
Yarin 5 gün kaliyor niye 2 gun daha iskence cektiriyorim ki kendime yarin sabah kalkim yapim yapabilirmiyim hazirmiyim tokati yemeye senelllaaaaa nazzz Ve diger arkadaslar napim?