Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar eczaneler acikmi bilmiyorum burda gidip bakicam bir test alim sizce bulursam acik bir yer. Bugun test yapsam mi bugünü saymazsam 5 gün kaldı bata???

2018'e heyecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
Cnm benide eklermisin bat 4 ocak 3 senedir olmuyo uc aydir ovu. Testiyle takip ediyorum ins bu ay olur

BBCD06EA-7A9C-4FF6-AF2B-1761B7BEA29B.jpeg
Aldım :skandal: 5 gün kala /99 sonuc diyor 2 gun daha beklerim salı sabah yaparim:bicak:

Yarin 5 gün kaliyor niye 2 gun daha iskence cektiriyorim ki kendime yarin sabah kalkim yapim yapabilirmiyim hazirmiyim tokati yemeye senelllaaaaa nazzz :KK43: Ve diger arkadaslar napim?

Bak yaaa niye umutsuzsun
Niyemi adetime benim bir hafta kala ben olmusum gibi agri cekerim ve cekiyorim suan ve adetlerim daglara taslara cok sancili Bir hafta onceden vurmaya baslar rahmim parcalaniyor yerinden cikicak gibi zonk zonk agrir dusunsene daha olmadan bir hafta once basliyor oyuzden daraliyorum. :KK43:

Niyemi adetime benim bir hafta kala ben olmusum gibi agri cekerim ve cekiyorim suan ve adetlerim daglara taslara cok sancili Bir hafta onceden vurmaya baslar rahmim parcalaniyor yerinden cikicak gibi zonk zonk agrir dusunsene daha olmadan bir hafta once basliyor oyuzden daraliyorum. :KK43:
Ama aynı diyorlar gebelik belirtisiyle

Kızlar iştahınız nasil.benim hiç iştahim yok.bisey yiyesim yok.
Yanlış anlamayin evde herşey var.ama hiç mutfağa bile gidesim yok.normalde heo istahlı sürekli yiyen biriyim.ağzım hic bos durmaz.evde bisey birakmam.bikac gündur boyleyim.
Sizin iştahiniz nasil?bi degisiklik var mı?

Yarin 5 gün kaliyor niye 2 gun daha iskence cektiriyorim ki kendime yarin sabah kalkim yapim yapabilirmiyim hazirmiyim tokati yemeye senelllaaaaa nazzz :KK43: Ve diger arkadaslar napim?
Canim benim aklima takilan bisey var.
Tüp bebek yaptiranlara hemen 1 hafta sonra test yaptiriyorlar.yani adete 1 hafta kala.nasil oluyor anlamiuorum.demek ki 1 haftada belli oluyor.o zaman varsa ćikar belki.maddi sıkintın yoksa bu testi yap.adet olmazsan bi daha alirsin yaparsin.ama kendini üzmeden çokça umut bağlamadan yap.
Bende bugün gidip test alacaktim.ama fırsat bulamadim çikmaya.benim de 5 günüm var.

Evrene güzel msjlar yollamak lazim ayy bune ya kendimden soğudum başlıyorum :KK73:

Hamileyim :KK49:
Hamilesiniz :KK49:

Bedenimiz beynimiz hamileliği onayladı kabul etti uyum içerisindeyiz. :KK48:

Evrene güzel msjlar yollamak lazim ayy bune ya kendimden soğudum başlıyorum :KK73:

Hamileyim :KK49:
Hamilesiniz :KK49:

Bedenimiz beynimiz hamileliği onayladı kabul etti uyum içerisindeyiz. :KK48:
Testi almissin dayanamayip yaparsin yarin sen aklinda kalmasin bence de yap cimazsa adet gecikirse yine yaaprsin bemde 20 tane test var gebelik hergune 1 tane

O zaman zencefili de iptal edeyim. Ihlamur içtim dün bunun sakıncası var mi?
Ballı limon yaptım bunların sakıncası var mi?
Ihlamurun hiç bi sakıncası yok canım. Gönül rahatlığıyla içebilirsin. Ballı limon da öyle. Nane limon da içilmiyor aklında olsun. Nane düşük yapıyor. Bişey olmuşsa da engel olmasın mazallah.

Canım niye bu şekilde umutsuzsun ki.. Rabbime inancı olan umudunu kesmemeli.. olmaz olmaz dersen kendi kehanetini kendin oluşturursun. Ve hormonların olumsuz düşünce ve stresten etkilendiğini duymuştum.. ben ilk defa bu ay denedim.. ve bat ı o kadar heyecanlı bekliyorum ki.. test yaptım olumsuz çıktı ama yine de bat gelmeden ikna olmayacam.. ama ne hamileyimdir diye umutluyum ne de kesin olmayacak diye umutsuz.. eminim allah bizim in en doğru en hayırlı zamanda dolduracak kucağımızı.. inşallah bekleyen herkese de nasip eder.. dua her kapıyı açar :) ay ne uzun yazdım :KK70:

X