- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
Ayak usutmesi aynı zamanda hamilelik belirtisi deAyaklarım da üşüyor ben de ayak üşümesi adet belirtisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayak usutmesi aynı zamanda hamilelik belirtisi deAyaklarım da üşüyor ben de ayak üşümesi adet belirtisi
Nasıl yani. Daha adetine çok var. Şimdiden belirtiler başlıyor mu? Enteresan 10 gün var nerdeyse.Ayaklarım da üşüyor ben de ayak üşümesi adet belirtisi
Yanlış saymadıysam 27 kişi olmuşuz. Kaçımız hamile çıkıcak acaba. Yada kaç kişi suan hamile olduğunu bilmeden acaba diyip kendini boşa yormuş olucak.. umarim hepmiz ama, kimilerimizin mujdesi de baska aylara kalıcak ah ahh ve biz bunu henüz bilmiyoruz
Ay ne diyorsun. Bak daha çok heyecanlandım şimdiAyak usutmesi aynı zamanda hamilelik belirtisi de
Adet belirtisi canım ben öyle düşünüyorumNasıl yani. Daha adetine çok var. Şimdiden belirtiler başlıyor mu? Enteresan 10 gün var nerdeyse.
Dur ben de bakayım ateşim kacAy ne diyorsun. Bak daha çok heyecanlandım şimdi
Ateşim 36.8 ama eller ayaklar buz :)
O zaman tahminlerini söylesin sizce kimler hamile..
Ben şu mide bulantısı yaşayan arkadaşı 1.sıraya koydum 4 gün kala batına.
Sonra naz çünkü çok performans sergiledi..
Bir performans özel ödülünü haketti.
Sende de bir sonradan depar atacakmis sin gibi geliyor
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
üstün performans ödülü benimmmO zaman tahminlerini söylesin sizce kimler hamile..
Ben şu mide bulantısı yaşayan arkadaşı 1.sıraya koydum 4 gün kala batına.
Sonra naz çünkü çok performans sergiledi..
Bir performans özel ödülünü haketti.
Sende de bir sonradan depar atacakmis sin gibi geliyor
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Aynen canım benim şimdiden 10 gün varken bastı kasik ağrısı ileSanırım adet günlerimize yakın iyice umutsuzluk basacak
Yav arkadaşlar bizim hamile kalmaya çaba göstermekten önce bunu aklımızdan nasil atacagiz onu bulmamız lazımAynen canım benim şimdiden 10 gün varken bastı kasik ağrısı ile
Canım ben çalışıyorum yoğunum haftada bir kaç gün spora gidiyorum dışarı çıkıyoruz boş olmama rağmen aklımdan çıkmıyorYav arkadaşlar bizim hamile kalmaya çaba göstermekten önce bunu aklımızdan nasil atacagiz onu bulmamız lazım
Çünkü biz kendimizi yirtsak da olmayacağı varsa olmuyooorrr
Canım ben çalışıyorum yoğunum haftada bir kaç gün spora gidiyorum dışarı çıkıyoruz boş olmama rağmen aklımdan çıkmıyor
Baksana adet günümüz geldiğinde 1 ay boyunca burda olmus olacağız. Ve o 1 ay nasil gecmis olacak... ?yok yok artik ben bu strese gelemem yaCanım ben çalışıyorum yoğunum haftada bir kaç gün spora gidiyorum dışarı çıkıyoruz boş olmama rağmen aklımdan çıkmıyor
Stres çok etkiliyor zatenBaksana adet günümüz geldiğinde 1 ay boyunca burda olmus olacağız. Ve o 1 ay nasil gecmis olacak... ?yok yok artik ben bu strese gelemem ya
Hamile kalanların %90'ı "vazgeçtiğimde oldu", "tamam olmuyor dediğimde oldu" vs diyor hep. Hiç aklında yokken hamile kalıyor herkes. Stres çok etkiliyor. Bunu biliyoruz ama stres yapmadan da duramıyoruz. Papatya çayı içip yumuşacık olasım var ama o da söktürücü özelliğiyle engel olur diye içemiyorum. Vay ben nerelere gidemYav arkadaşlar bizim hamile kalmaya çaba göstermekten önce bunu aklımızdan nasil atacagiz onu bulmamız lazım
Çünkü biz kendimizi yirtsak da olmayacağı varsa olmuyooorrr
Nazzz kiminkisi silik cikti ben onu kacirmisim:))?Senella su an bir tahminde bulunamam
Ama bir arkadaşımız var onun ki silik çıktı hiç olmaması gereken zamanda
Acaba onunki ne olacak
Onu merak ediyorum
Aslında benim icime cok doğar ama suan bise dogmuyor :):)