Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş ölçümüyle anladım canım. Bi de akıntı oluyor tabi. İnşallah tutmuştur yaa:)
İnsallah yaa:)) okadar yumurtlamissin ya belki de bir kere yumurtladin tuttu atesin yuksek cikti hep . Bende ilk ay almistim derece yataktan ciktiktan sonra aklima geliyodu en son aldim kaldirdim yapamadim adam gibi. Senden umutluyum

Yumurta çatlaması nasıl olur? Nasıl anlaşılır? Belirtileri?
Yumurta çatlaması yani yumurtlama (ovulasyon) olduğunda çatlayan folikülün içerisindeki sıvı karın içerisine yani rahim ve yumurtalıkların etrafına aktığı için genellikle hafif bir ağrıya neden olur. Kadınlar genellikle yumurta çatlaması olduğunda kasıklarında tek taraflı veya iki taraflı bir ağrı hissederler ama her yumurtlama döneminde hissedilmeyebilir. Yumurtlama günü yaklaşırken vajinal ıslaklıkta, akıntıda artış olur. Göğüslerde hassasiyet, şişme dolgunluk, vücut ısısında artma ve cinsel istekte artma yumurtlama döneminde görülen diğer belirtilerdir.

İnsallah yaa:)) okadar yumurtlamissin ya belki de bir kere yumurtladin tuttu atesin yuksek cikti hep . Bende ilk ay almistim derece yataktan ciktiktan sonra aklima geliyodu en son aldim kaldirdim yapamadim adam gibi. Senden umutluyum

İlk üçünde ateşim yükselmediğinden anladım yumurtladığımı ama çatlamadığını. Aile hekimimin tavsiyesiyle başladım ben. Ateş düşünce yumurtlarsın çıkarsa çatlamıştır dedi. 4 kere oldu dediğiniz durum deyince birden fazla yumurtlama olabilir dedi.

Niye yapamadın ki aynı saatte yapmaya dikkat et hemen not et sonra birlikte yorumlarız sıkıntı değil :)

Yani benim anladigim yumurtaligim agriyor yumurtlucam dedigimiz zaman catlamis oldugu zamanmis akan sivisindan agriyormus. yani. Ben yumurtladim agrisi sanirdim ffdggssdstg

Iliskiden sonra 1 saat sonra ayaklarimi dikiyorum o zaman giden gidiyor zaten canim sonra mutlaka benim tuvaletim gelir kalkarim sonra da uyurum hic kalkmadan yatamiyorum .
Anladim canim.ama riskli.hepsi gider.ben hep üstüne yatarim.hatta yanima kalin temiz beyaz bi bez koyarim.pet gibi kalir sabaha kadar.hamile kaldigim ay böyle yaptim.bide çalismadan once lavoboya giderim.

Yok anacim ben cok kere denedim hep unuttum leylayim ben:)) aldim ovilasyon Monitörünü saglama aldim

Yani benim anladigim yumurtaligim agriyor yumurtlucam dedigimiz zaman catlamis oldugu zamanmis akan sivisindan agriyormus. yani. Ben yumurtladim agrisi sanirdim ffdggssdstg
Ben biliyordum onu. Ağrı çatlarken oluyor. Hatta ağrım olmazsa havuç yiyorum bol bol ki çatlasın. Baya çözdüm vücudumu :)

Ben biliyordum onu. Ağrı çatlarken oluyor. Hatta ağrım olmazsa havuç yiyorum bol bol ki çatlasın. Baya çözdüm vücudumu :)
Kiz bacim catlarken değil catladigindan rahme dokulen sividanmis agri . Yada ben anlamadim :))

Kızlar adetine bir hafta ve az kalanlar vajina kısmından yani içerden bıçak saplanması gibi ağrı hisseden oldu mu? Hamile olduğu ay ya da adet olduğu ay. Benim geçen ay adet olduğumda öyle olmuştu.
Bilmiyorum Kasıklarım da oldu ama vajinaya hatırlamıyorum

Ayy canım geçmiş olsun Allahım hemencecik doldursun yerini

Amaaaann ilginç, olabilir canım gerçekten komşumuz kız çocuğu sahibi oldu kadın bulantıdan ölüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…