Iliskiden sonra 1 saat sonra ayaklarimi dikiyorum o zaman giden gidiyor zaten canim sonra mutlaka benim tuvaletim gelir kalkarim sonra da uyurum hic kalkmadan yatamiyorum .Nasil yani ben anlamadim.iliskiden once mi sonra mi wc ye gidiyorsun.ama hepsi disari çikar.
Ateş ölçümüyle anladım canım. Bi de akıntı oluyor tabi. İnşallah tutmuştur yaa:)
İnsallah yaa:)) okadar yumurtlamissin ya belki de bir kere yumurtladin tuttu atesin yuksek cikti hep . Bende ilk ay almistim derece yataktan ciktiktan sonra aklima geliyodu en son aldim kaldirdim yapamadim adam gibi. Senden umutluyumAteş ölçümüyle anladım canım. Bi de akıntı oluyor tabi. İnşallah tutmuştur yaa:)
İnsallah yaa:)) okadar yumurtlamissin ya belki de bir kere yumurtladin tuttu atesin yuksek cikti hep . Bende ilk ay almistim derece yataktan ciktiktan sonra aklima geliyodu en son aldim kaldirdim yapamadim adam gibi. Senden umutluyum
Anladim canim.ama riskli.hepsi gider.ben hep üstüne yatarim.hatta yanima kalin temiz beyaz bi bez koyarim.pet gibi kalir sabaha kadar.hamile kaldigim ay böyle yaptim.bide çalismadan once lavoboya giderim.Iliskiden sonra 1 saat sonra ayaklarimi dikiyorum o zaman giden gidiyor zaten canim sonra mutlaka benim tuvaletim gelir kalkarim sonra da uyurum hic kalkmadan yatamiyorum .
Yok anacim ben cok kere denedim hep unuttum leylayim ben:)) aldim ovilasyon Monitörünü saglama aldimİlk üçünde ateşim yükselmediğinden anladım yumurtladığımı ama çatlamadığını. Aile hekimimin tavsiyesiyle başladım ben. Ateş düşünce yumurtlarsın çıkarsa çatlamıştır dedi. 4 kere oldu dediğiniz durum deyince birden fazla yumurtlama olabilir dedi.
Niye yapamadın ki aynı saatte yapmaya dikkat et hemen not et sonra birlikte yorumlarız sıkıntı değil :)
Ben biliyordum onu. Ağrı çatlarken oluyor. Hatta ağrım olmazsa havuç yiyorum bol bol ki çatlasın. Baya çözdüm vücudumu :)Yani benim anladigim yumurtaligim agriyor yumurtlucam dedigimiz zaman catlamis oldugu zamanmis akan sivisindan agriyormus. yani. Ben yumurtladim agrisi sanirdim ffdggssdstg
Evet canim aynen oyle.bende çok olur öyle.bazen yürüyemez olurum.Yani benim anladigim yumurtaligim agriyor yumurtlucam dedigimiz zaman catlamis oldugu zamanmis akan sivisindan agriyormus. yani. Ben yumurtladim agrisi sanirdim ffdggssdstg
Bu ay da olmazsa test alacağım ben de iyice garanti olsun :)Yok anacim ben cok kere denedim hep unuttum leylayim ben:)) aldim ovilasyon Monitörünü saglama aldim
Kiz bacim catlarken değil catladigindan rahme dokulen sividanmis agri . Yada ben anlamadim :))Ben biliyordum onu. Ağrı çatlarken oluyor. Hatta ağrım olmazsa havuç yiyorum bol bol ki çatlasın. Baya çözdüm vücudumu :)
O kadarını bilmiyorum valla :) tek bildiğim sancı yoksa çatlamada olmamış demektir :)Kiz bacim catlarken değil catladigindan rahme dokulen sividanmis agri . Yada ben anlamadim :))
Bilmiyorum Kasıklarım da oldu ama vajinaya hatırlamıyorumKızlar adetine bir hafta ve az kalanlar vajina kısmından yani içerden bıçak saplanması gibi ağrı hisseden oldu mu? Hamile olduğu ay ya da adet olduğu ay. Benim geçen ay adet olduğumda öyle olmuştu.
Hoşgeldin canımMerhaba canım benide eklermisin listeye :) bugün adetimin son günü bat 15 ocak
Senella senellaaa:) benim her ay batiyor bisiler adet oluyorum kimine batiyor hamile cikiyor:) yine inceden alta vurmalar basladi mesela ve ben birseye yoramiyorumBilmiyorum Kasıklarım da oldu ama vajinaya hatırlamıyorum
Ayy canım geçmiş olsun Allahım hemencecik doldursun yeriniCanım benim hikayem çok uzun ya anlatsam roman olur şurda :) hiç bebek sahibi olmak aklımızda yokken geçen ay apandisit belirtisiyle ve kanamayla birlikte hastaneye gidiyorum ve doktor orda bana gebesin diyor :) 1 hafta elimden geleni yapsamda bebeğim 7 haftalıkken düşüyor allah kimseye yaşatmasın bu acıyı gerçekten çok zor... Henüz 1 ay oldu ama sanki üstünden seneler geçmiş gibi hissediyorum ve bebeğimin yerinin tekrar dolması için allah dualar ediyorum birde 4 yaşında oğlum var bu arada... 4 gün önce adet oldum işte bugün kesildi kanamam eğer adetim düzene girerse bat 15 ocak görünüyor.. Bu ay soğan kürü uygulicam inşallah tesirli olur.. :)
Amaaaann ilginç, olabilir canım gerçekten komşumuz kız çocuğu sahibi oldu kadın bulantıdan ölüyorduEvet geçirdim ondan sonraki ay gebelik olmadi. Neden olmadi bilmiyorum. Ovulasyondan sonra ara veriyorum belki de hatayı burda yapıyorum adete kadar devam etmiyorum.
Bende nazin dediği gibi sadece kasik ağrısıyla umutlanmak istemiyorum. O ağrı idrar yollarından kaynaklanıyor olabilir sonuçta. Baska belirti lazım bize, örnegin mide bulantısı, başdönmesi gibi..
Bide şu mide bulantısı ile ilgili olarak şöyle bişey okudum. Çocuk kızsa eğer östrojen hormonu salgiliyormus annede de olduğu için mide bulantısı yoğun oluyormuş. Erkek bebekte olmuyormuş bulantı.
Bel ağrım başladı varmı ki bı alakasiinşallah