Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacimci gun oldugunu anlayamiyorum ki.11.gün kasiğima agri girdi.akinti basladi.3 gun surdü.Yumurtlama kaçıncı gündü senin canım.
10 ocak benimdeBiliyorum bu konuyu erken açtığımın farkındayım.
Benim için 2017 geride kaldı(bebek konusunda)...
2018'e heyecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
- @Efulimm41 -----> BAT: 26 ARALIK
- @arminch -----> BAT: 29ARALIK
- @Yusem_k -----> BAT: 1 OCAK
- U Umudumbitmedi_ -----> BAT: 30 ARALIK
- Senella -----> BAT: 1 OCAK
- naz2018 -----> BAT: 2 OCAK
- @Zeycan123 -----> BAT: 2 OCAK
- @gizemlii123 -----> BAT: 6 OCAK
- @pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
- @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
- @TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
- @Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
- @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
- @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- @Pembe1661 -----> BAT: 16 OCAK
- @Prmm -----> BAT: 18 OCAK
- @efe4415 -----> BAT: 18 OCAK
Benim yumurtlamadan sonra acayip gazim
Olmustu kasiklarim da 3 gun surdu dun baya beyaz akintim vardi bugun sari benimkiler yine yetisemediler galiba okadar gaz vermistim
Ne adeti kiz senella yavrum senin bat1 ocak degilmiDaha zamanı var sanki, daha senin kalpler taze, benim kalpleri yapalı çok oldu.. şimdi de sol kasigim ağrıyor. Soldan yumurtluyorum galiba.. bu ayda soldan yumurtlama sırasıydı zaten. Adet mi olacam acaba? Tutturamadım mi?
Suanda icmeyi bıraktım canim sadece 4 5 gun ictim acaba iltihaptami var ki 16 sinda akintim olmustu degerlendirdik dun yumurtlama günü gösteriyoor du hicbisey yoktu kupkuruydu onuda degerlendirdik az once yeniden akinti olmaya basladi ama öyle sarımsı felan değil şeffafBence bat a kadar soğan suyu içme canım hamileliğe engel diyorlar yumurtlamadan sonra içersen ama bilmiyorum tabi tam araştırmadım
Bence o şeffaf akinti hala gebe kalma sansinin yuksek oldugunu soyluyor gibiSuanda icmeyi bıraktım canim sadece 4 5 gun ictim acaba iltihaptami var ki 16 sinda akintim olmustu degerlendirdik dun yumurtlama günü gösteriyoor du hicbisey yoktu kupkuruydu onuda degerlendirdik az once yeniden akinti olmaya basladi ama öyle sarımsı felan değil şeffaf
ay hadi inşallah o zaman bos gecmeyelimBence o şeffaf akinti hala gebe kalma sansinin yuksek oldugunu soyluyor gibi
9ay kadarlik evliyim ve korunmadim hic tutturmuslugum yok sizin?ay hadi inşallah o zaman bos gecmeyelim
Siz ne kadarlık evli ve ne zamandır istiyosunuz
Ne adeti kiz senella yavrum senin bat1 ocak degilmi
Bende 7aylik evliyim benimde aynı şekilde hic korunmadim ve tutmadi. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktora gittinmi hic kontrol icin felan9ay kadarlik evliyim ve korunmadim hic tutturmuslugum yok sizin?
9ay kadarlik evliyim ve korunmadim hic tutturmuslugum yok sizin?
Geçmiş olsun oyle soyleme hic belli olmaz iyi bak kendineO vakit benim idrar yolları benle oyun oynuyor. Zaten ben hasta gecirdim son günleri müsabaka bile olmadi son günlerde. Ne bekliyorsam. Ben uyusam iyi olacak. Şimdi de öksürük başladı, bağışıklık sistemi çöktü galiba.. bir taraflar alarm veriyor. Herkese iyi geceler, müsabaka da olanlara başarılar dilerim.
Yaptim herseyi adetler duzenli 28 gun duzenin de hormonlar dengeli yumurtlama oluyor catliyor tup filmi hsg cekildim tupler acik rahim de sorun yok derkenn esimin spermlerinde sorun Cikti dusuk gucsuz tedavide iste sizin?Bende 7aylik evliyim benimde aynı şekilde hic korunmadim ve tutmadi. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin doktora gittinmi hic kontrol icin felan
belli olmaz du bakalım, hemen oklavaları almışsın eline :)Benim yumurtlamadan sonra acayip gazim
Olmustu kasiklarim da 3 gun surdu dun baya beyaz akintim vardi bugun sari benimkiler yine yetisemediler galiba okadar gaz vermistim
oluyor böyle bende de oluyor canım... akıntıya bağlı bişe anlayamıyorum ben o yüzdenSuanda icmeyi bıraktım canim sadece 4 5 gun ictim acaba iltihaptami var ki 16 sinda akintim olmustu degerlendirdik dun yumurtlama günü gösteriyoor du hicbisey yoktu kupkuruydu onuda degerlendirdik az once yeniden akinti olmaya basladi ama öyle sarımsı felan değil şeffaf
hoşgeldin topiğimizemerhaba kızlar, beni de yazın listeye 1 ocak batım. vakit geçmiyo bi türlü.