Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senella Senella :oops::))))))))) ne güldüm sana allah iyligini versin aminnnnn hepmizin oyle olsun.. o kalpler varya bi hamile kalim 9 ay veda edesim var. Dün yanasiyor dedim uyu niye ya diyor tabi isin bitti bu ay benle :KK67:aynen oyle dedim :süslü: ( bak onu ben de merak ediyorum yumurtlamadan sonra bir hafta arami versek :KK70:
Ahh ben de ara verebilsem keşke
:KK70:

Ooo kalpler kalpler :halay:o kalpler bebiş :emir_bebek:kalbine dönsün inşallah. Kızlar ya ovulasyon geçti, adete de senin gibi az kaldı. Zaten idrar yollarından dolayi mola verdik. Bugün mesaj atmış çok özledim diye, şayet bebis olustuysa zarari olur mu ki. Iliskinin acaba?
Olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki :):):):)")

naz2018 naz2018 beni de ekler misiniz bat 18 ocak.
Birde ovulasyon testini internetten nerden aldiniz, hangi marka aldiniz ve kacli aldiniz bana yardimci olur musunuz kizlar
Luboquick aldım gitigidiyir da çok uygun içinde gebelik testi de geliyor .kesinlikle güvenilir canim. Ben ilk kullandigimda hamile kalmıştım hamileligimi 5 gun önceden de gösterdi yani silik olarak.

Tesekkur ederim..Romtizma kalp kapklarima hasar verdi yillardir tedavi goruyorum kontrol ediliyorum benim ritim bozuklugundan farkli carpintilarim var baslayinca gohsume dayayim 40 saniye sayip bekliyorum direk hastaneye gidiyor o bilgi ariyorlar hemen hastaneye gitmemi gerektiricekse Yilda 3 ay bununla dolasiyorum hamile kalmama engel degil suan ama bir ti seviye atlarsam kapaklarimi degiatiricekler ( suan iyi gidiyorum:)) oyuzden bir an once bebek istiyorum:)))
Canim Allahım sağlık sıhhat versin insallah ...

Luboquick aldım gitigidiyir da çok uygun içinde gebelik testi de geliyor .kesinlikle güvenilir canim. Ben ilk kullandigimda hamile kalmıştım hamileligimi 5 gun önceden de gösterdi yani silik olarak.
Ben de cok okumustum bu marka testten baya menmun kisi cok ben almak istemistim ama Ulkemde degilim Monitörü aldim

Ne çatlamaz yumurtaymış arkadaş:KK31:
Gek seninle yumurtaları tokusturak.bi türlü çatlamiyor:oha:
Tesekkur ederim..Romtizma kalp kapklarima hasar verdi yillardir tedavi goruyorum kontrol ediliyorum benim ritim bozuklugundan farkli carpintilarim var baslayinca gohsume dayayim 40 saniye sayip bekliyorum direk hastaneye gidiyor o bilgi ariyorlar hemen hastaneye gitmemi gerektiricekse Yilda 3 ay bununla dolasiyorum hamile kalmama engel degil suan ama bir ti seviye atlarsam kapaklarimi degiatiricekler ( suan iyi gidiyorum:)) oyuzden bir an once bebek istiyorum:)))
Rabbim sifa versin canim.ins sağlikli bi sekilde kucağina alirsın cücüğünü:anne:
Bu günleri değeelendirdin mi iyice canim.ins tutar.hadi bakalim:KK54:
Senella Senella :oops::))))))))) ne güldüm sana allah iyligini versin aminnnnn hepmizin oyle olsun.. o kalpler varya bi hamile kalim 9 ay veda edesim var. Dün yanasiyor dedim uyu niye ya diyor tabi isin bitti bu ay benle :KK67:aynen oyle dedim :süslü: ( bak onu ben de merak ediyorum yumurtlamadan sonra bir hafta arami versek :KK70:
Benim esim de yumurtlama günüm de keçilik yaptı.dün de gel diyor.dedim yürü git şurdan:sinirli:hep geçince geliyor.benim de musabakalarda pilim bitti:ruh:.gelecek aya kadar yok bisey:KK20:

Gitti gidiyorda 20 ovulasyon+3 erken gebelik testi 50,99tl ye buldum. eczanelerde bulunmuyor mu? Fiyati pahali geldi de sanki. Bir de 20 tane bir ay icin yetiyor mu?ben nasil kullaniliyor bu ovulasyon testi bilmiyorum da

Bende öyle aldım. Gebelik testi mi 5 gün önceden gösterdi. Erken gebelik dışındakiler göstermiyor diyorlar.

Gülelim canım, zaten stresli herkes, biraz kafamız dagilsın diye işi gırgıra vuruyorum. Naz'a takılıyorum en çok. Tabi sen başlattın önce, sperm yarışinı unutmadım.
Adamları da kullanıyoruz arkadaş :halay:
Sonra iş bitince :işsiz: başım ağrıyor. Yok yok ben en çok çocuk varsa zararı olursa diye damardan giriyorum.

Olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki :):):):)")

Bende bilmiyorum..

Aynennnnnnn yarın ringlerdeyiz:KK11::KK48:

:KK47: Hadi iyisin de seninkine ovulasyon testi sayesinde işin iş. Koyuluk ona yaradı.

Musabaka bitince Ayaklari duvara dikmeyi unutmayin :KK48:

Bizimde çocuk yapacağımız ay kısa denk Geldi arkdaş, duvarlar buz gibi. Naz çorabını giy bari..:KK76:

Gitti gidiyorda 20 ovulasyon+3 erken gebelik testi 50,99tl ye buldum. eczanelerde bulunmuyor mu? Fiyati pahali geldi de sanki. Bir de 20 tane bir ay icin yetiyor mu?ben nasil kullaniliyor bu ovulasyon testi bilmiyorum da
Yok canım benimki sanırım 30luydu ben 30 liraya aldım sanırım. Ben alalı 3 ay oldu işte. Eczanelerde daha pahalıymış

N11 den al canim. 35 mi 40 mi tam hatirlamiyorum. 30 tane ovu 5 tane gebelik aldim

Benimki erken gösteren bile değildi düşün :) :) :) :)

Ooo o zaman iyiymiş, ben bugün sabah yaptım nasıl olsa beleş diye negatif kocaman ama 5 günden fazla vardı o ayrı.

Evet hep yapıyorum bazen de utanıyorum komik duruma düşüyorum diye ama eşim de alıştı hihihihihihi :KK48:

Amaaaann çocuk onunda sonuçta.. sadece bizim mi.. :sinirli:

Senella Senella
Bitter çikolata yiyoz bacım ateş bastı ne çorabı:KK48::KK48:

Ateş mi bastı, ben donuyorum.
Bende mi yesem, şimdi ateş basarsa kim uğraşacak.

X