Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ne yapacam ya. Çok şaşkınım hala silikleşmedi okadar forumu okudum ilk defa kendimde böyle bir durumla karşılaşıyorum kürtajdan sonra hormonlarım mı bozuldu diye düşünüyorum

Ne kadar oldu koyulugu?
Bat'a ne kadar var?
Diger gruptada arkadas paylasti hamile olan,elinde fazla oldugu icin lh testini denedi nasil gosterecek diye.Ayni boyle koyu.
O yuzden aklima geldin gununu merak ettim

Ne kadar oldu koyulugu?
Bat'a ne kadar var?
Diger gruptada arkadas paylasti hamile olan,elinde fazla oldugu icin lh testini denedi nasil gosterecek diye.Ayni boyle koyu.
O yuzden aklima geldin gununu merak ettim
bugun adetin 18.günü bat 2.ocak. yarın da silikleşmezse hormon bozukluğundan şüphelenmeli miyim?

ben bennn bu ay ümitliyim kızlar 8 ocak batım ovu testi aldım bir türlü yumurtlamayı tutturamadım yumurtlama zamanımı çok iyi bildiğim halde testte çıkmadı.Temmuzdan beri olmuyor gerçi çok üstüne düşmüyorduk sadece korunmayı bırakmıştık bu ay doktora falan gittim yumurtlama takibi yaptı tüm değerlerime baktı çalışmalara başladık

Hoş geldin burda gun saymak daha güzel oluyor :)

bugun adetin 18.günü bat 2.ocak. yarın da silikleşmezse hormon bozukluğundan şüphelenmeli miyim?

Sen calismalara devam et canim o zaman :)
Hic baska olumsiz birseye yorma.
Belki yumurtan cok,belki tekrar yunurtluyorsun.
Sanmak suan bosuna üzer.Batı bekle olmazsa kontrole gidersin

bu testi yeni yaptım :) bir dört saat daha bekleyip bir daha yapıp hala koyu görürsem hamilelik testi yapcam

Nazz akşama müsabaka var mi?

Adam isyan etmese bari. Bence gerçek yumurtlaman dün ve bugündu. Çünkü 2 gün koyu olmuştu benimde.

Canım çok geçmiş olsun. Nedir bu aletin işlevi, ne için bilgi veriyor.
Tesekkur ederim..Romtizma kalp kapklarima hasar verdi yillardir tedavi goruyorum kontrol ediliyorum benim ritim bozuklugundan farkli carpintilarim var baslayinca gohsume dayayim 40 saniye sayip bekliyorum direk hastaneye gidiyor o bilgi ariyorlar hemen hastaneye gitmemi gerektiricekse Yilda 3 ay bununla dolasiyorum hamile kalmama engel degil suan ama bir ti seviye atlarsam kapaklarimi degiatiricekler ( suan iyi gidiyorum:)) oyuzden bir an once bebek istiyorum:)))

naz2018 beni de ekler misiniz bat 18 ocak.
Birde ovulasyon testini internetten nerden aldiniz, hangi marka aldiniz ve kacli aldiniz bana yardimci olur musunuz kizlar

Benim bati yalnis hesaplamisim ben bu ayin 1 de adet oldum 28 gunde bir oluyorum monitöre bakinca anladim yani aralik 29 bat 10 gunum kalmis

Senella :))))))))) ne güldüm sana allah iyligini versin aminnnnn hepmizin oyle olsun.. o kalpler varya bi hamile kalim 9 ay veda edesim var. Dün yanasiyor dedim uyu niye ya diyor tabi isin bitti bu ay benle aynen oyle dedim ( bak onu ben de merak ediyorum yumurtlamadan sonra bir hafta arami versek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…