Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüs ağrılarının biç

Valla aynı ben.yatağa kadar terlikle giderim.kalkinca terliğimi ararım.tuvaletin önune kadar terliği çikartmam.ev ici terliği ve çorap benim olmazsa olmazlarim.ev ici terliği ćoğu evde eskimez ama benim bi sürü terlik yırtmişlığim var.terliksiz birini görünce deliriyorum.esime de alistiŕdim.
Ayaklarim da ćok üsür benim.ayaklarim ne zaman donsa ertesi gün idrar yolu enfeksiyonuna yakalanırım.

Sirkeyle temizlemenin yanisira sirkeli su icmeyide onerirler bir nevi alkali gb.
Ama bazi vucudunda farkliligi sanirim.
Cok zordur,Allah yardimcin olsun.

Oluyor canım benimki çok değişiyor bir iki gün oynuyor hep
bugun bekledim biseyler gelmeyince dedim demekki 2 gun oncesiydi heralde diye simdi sogan suyuda içiyorum kist iltihap varsa söksün diye çocuğumuz olsun istiyoruz 3 aydir beklentimiz var ama kirmizilari yine sinunda görüyoruz hayırlısı artik hersey Allahtan vardir vakti saati
Oluyor canım benimki çok değişiyor bir iki gün oynuyor hep

bugun bekledim biseyler gelmeyince dedim demekki 2 gun oncesiydi heralde diye simdi sogan suyuda içiyorum kist iltihap varsa söksün diye çocuğumuz olsun istiyoruz 3 aydir beklentimiz var ama kirmizilari yine sinunda görüyoruz hayırlısı artik hersey Allahtan vardir vakti saati
Bence bat a kadar soğan suyu içme canım hamileliğe engel diyorlar yumurtlamadan sonra içersen ama bilmiyorum tabi tam araştırmadım

Valla gulme. Yuksek atesle gecirirse romatizma yapabiliyor kalpte vuruyor yani bende hasar birakti boynumda bununla geziyorum hastaneye bilgi gonderiyor bu alet
Hadiii gerçekten ilk defa duydum böyle bir şey çok geçmiş olsun canımmm...
Senella Senella çok özür dilerim bilmeden güldüm biraz :/
İnşallah seninki ilerlememiştir bu şekilde

Göğüs ağrılarının biç

Valla aynı ben.yatağa kadar terlikle giderim.kalkinca terliğimi ararım.tuvaletin önune kadar terliği çikartmam.ev ici terliği ve çorap benim olmazsa olmazlarim.ev ici terliği ćoğu evde eskimez ama benim bi sürü terlik yırtmişlığim var.terliksiz birini görünce deliriyorum.esime de alistiŕdim.
Ayaklarim da ćok üsür benim.ayaklarim ne zaman donsa ertesi gün idrar yolu enfeksiyonuna yakalanırım.
Ben de öyletim terliksiz birini görünce bacaklarımdan soğuklar yukarı doğru çıkıyor:)

Ben de öyletim terliksiz birini görünce bacaklarımdan soğuklar yukarı doğru çıkıyor:)
eskiler boşuna demiyor aman gelin kızlar üşütmesin diyee :) banada ananem kürtajdan sonra aman ha aman ayağını belini sıcak tut kızım dedi bende hiç çorapsız gezmem bi ara banada çok enfeksiyon oluyodu çok şükür su içiyorum artık sancı hissetiğim an suya dayanıyorm hoop tualete snra :halay:

Göğüs ağrılarının biç

Bu kadar dikkat ettiğimizde halde, gene biz idrar yollarına yakalamıyoruz. Incecik çoraplarla geçenlerde hiç idrar yolları olmuyor. Ben kasimda botumu ayağıma giyer mayıstan önce ayağından çıkarmam ama gene üşütürum

eskiler boşuna demiyor aman gelin kızlar üşütmesin diyee :) banada ananem kürtajdan sonra aman ha aman ayağını belini sıcak tut kızım dedi bende hiç çorapsız gezmem bi ara banada çok enfeksiyon oluyodu çok şükür su içiyorum artık sancı hissetiğim an suya dayanıyorm hoop tualete snra :halay:
ben de öyleyim :) bir de ben kayserideyim soğuk memleket bura :) bi ara istanbuldaydım o zaman daha az yaşıyordum bu problemi

Kızlar ben ne yapacam ya. Çok şaşkınım hala silikleşmedi okadar forumu okudum ilk defa kendimde böyle bir durumla karşılaşıyorum kürtajdan sonra hormonlarım mı bozuldu diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20171219112715.jpg
    IMG_20171219112715.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ben ne yapacam ya. Çok şaşkınım hala silikleşmedi okadar forumu okudum ilk defa kendimde böyle bir durumla karşılaşıyorum kürtajdan sonra hormonlarım mı bozuldu diye düşünüyorum

Bebek olmasın sakın :)
Senden sonra bende denedim aksam, çok silik cikti. Sonra öyle bıraktım banyoda, sabah o silik ince çizgi koyu olmuştu her zamankinden koyu ama incecik kalın değil. Bana sanki soğuktan rengi koyulasmis gibi geldi.

Bebek olmasın sakın :)
Senden sonra bende denedim aksam, çok silik cikti. Sonra öyle bıraktım banyoda, sabah o silik ince çizgi koyu olmuştu her zamankinden koyu ama incecik kalın değil. Bana sanki soğuktan rengi koyulasmis gibi geldi.
bu testi yeni yaptım :) bir dört saat daha bekleyip bir daha yapıp hala koyu görürsem hamilelik testi yapcam :KK70:

hayırlısı olsun canım senin kürtaj ne zamandı

X