Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim.asıl soyu kesik olanlar kendileriymiş.zaten hep öyle olur.erkek tarafı hiç kendilerinde sorun aramaz.varsa yoksa bunun çocuğu olmaz diye yaftalamak.ben 1 bucuk ay önce çocuğumu kaybettim.malum şahis sizin çocuğunuz yok diye basimıza kakıyor.destek olacağına.
Ins ćocuğumuz olacak hepimizin.ins....
Ne kadar gunahimiza giriyorlar bir de kaybetmissin ne kadar aci ne kadar zor zamanlar allaha havale et rabbim Buyuk kalbini karartmalarina izin verme Guzel dusun Hayırlısını dilemissindir rabbin vardir bildigi snaa hayirlisini vericektir yasadiklarimiz sadece bizim sinavimiz degil bunu bir anlasalar ( sabir ya sabir )

Hsg cekildiniz mi hic hsgden sonra 3 ay hamile kalma ihtimali cok yuksekmis acik olsa da tupler. Ben bir ay once cekilmistim acikti o ay da olmadi

Ne kadar gunahimiza giriyor bir de kaybetmissin ne kadar aci ne kadar zor zamanlar allaha havale et rabbim Buyuk kalbini karartmalarina izin verme Guzel dusun Hayırlısını dilemissindir rabbin vardir bildigi snaa hayirlisini vericektir yasadiklarimiz sadece bizim sinavimiz degil bunu bir anlasalar ( sabir ya sabir )
Evet canim.o malüm şahısla konuşmuyorum simdi.aramiyorum.Allah benden uzak etsin.
Biliyormusun bebegime kürtaj olmadan 2 gün önce bi rüya gördüm.col güzel bembeyaz bi oğlum olmuş.Rabbim bana bu rüyayı göstererek acımi hafifletti kürtaj öncesi.bence en güzel teselli bu.

Hsg cekildiniz mi hic hsgden sonra 3 ay hamile kalma ihtimali cok yuksekmis acik olsa da tupler. Ben bir ay once cekilmistim acikti o ay da olmadi
Ben hsg çekilmedim canim.ćekilecektim o ay hamile oldugumu öğrendim vazgeçtim çektirmekten.
Ama dediģin doğru.hamile kalma ihtimali artıyormuş.

Evet canim.o malüm şahısla konuşmuyorum simdi.aramiyorum.Allah benden uzak etsin.
Biliyormusun bebegime kürtaj olmadan 2 gün önce bi rüya gördüm.col güzel bembeyaz bi oğlum olmuş.Rabbim bana bu rüyayı göstererek acımi hafifletti kürtaj öncesi.bence en güzel teselli bu.
ne guzel ruyanda gormussun hem annesi kardesleri olucak allahin izniyle sen kalbini karartma onlari dusunup uzme kendini

Kızlar ya sol göğsüm bugün ağrıyor. Ağrısı koltuk altıma vuruyor. Göğsünden mi kalbimden mi bilemedim. Idrar yollarının enfeksiyonu oralara mi vuruyor nedir?

Kızlar ya sol göğsüm bugün ağrıyor. Ağrısı koltuk altıma vuruyor. Göğsünden mi kalbimden mi bilemedim. Idrar yollarının enfeksiyonu oralara mi vuruyor nedir?
Hayatinin yarisindan cogunu bu enfeksiyondan hastaneler de surekli yatarak gecirmis biri olarak Bukadar olmaya kalp kapak romtizmasi oldum yuksek ateslerden. Senin benim kadar oldumu bilmiyorum umarim gecirmedin boyle tek tuk yuksek atessiz geciriyorsan oyleyse sanmiyorum usutmussundur belki hormonlardan memen agriyor Cok zorlarsa tabiki dra git. Gecmis olsun iyylesince de suyu birakma

Hayatinin yarisindan cogunu bu enfeksiyondan hastaneler de surekli yatarak gecirmis biri olarak Bukadar olmaya kalp kapak romtizmasi oldum yuksek ateslerden. Senin benim kadar oldumu bilmiyorum umarim gecirmedin boyle tek tuk yuksek atessiz geciriyorsan oyleyse sanmiyorum usutmussundur belki hormonlardan memen agriyor Cok zorlarsa tabiki dra git. Gecmis olsun iyylesince de suyu birakma

Yok ateşim falan olmadi benim. Idrar yolları da o toz ilaçtan ve su içmemden sonra rahatladı, ama gene de su içmeye çalışıyorum. Bugün hava bayağı sertti. Belki yel de girmiştir. Şunu bir netleştirelim de artık birkaç doktor şart gözüküyor. Sağ kasıgım bugünde ağrıyor. Karnım da şişti.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çocukluktan mi geliyor enfeksiyonlar.

Ovulasyon testi kullanacak mısın :)

Cok belli oluyor o donemim.O yuzden hemen kullanmayacam.Olmazsa belki 1-2 aya dusunurum canim :)
Su korunma bi bitsinde.
Kaybi olmayan pek yok galiba grupta.

Kızlar şimdi ovulasyon günlerimiz gecti; yapacağımızı yaptık. :KK54::oops: gerçi nazin yeni bir müsabakası daha var. :halay:

Artık takdir Allah'ın. Diyelim ki, gönderdiğimiz askerler kaleyi ele geçirdi :21:
Bundan sonra yapıcaklar neler. Tutunma aşamasında neler yapmalıyız, ne yemeliyiz, ne içmeliyiz, nasıl davranmalıyız..

Haydi bakalım herkes bildiklerini döksün ortaya..

Pantolonlar dusuk belse biraz zorlanmamayi onerirler.
Maydonoz sökücüdür,adacayi,hurma iyi degildir.En bilinenler.Aslinda olacaksa atlasan ziplasanda olur,olmayacaksa kipirdamasanda sonlanir.En guzeli bol bol dua:KK200:

Selam kızlar benim ovulasyon günü normalde bugün her ay akıntı olurdu gününde ama 2 gun once akıntı geldi birazda ağrı oldu ama bugun yumurtlamaya dair diger aylardaki gibi hiçbir belirti yok bi kac gun once ve sonra yumurtlama olabilir mi gununden adet döngüm duzenlidir 27 28 gunde olurum
Oluyor canım benimki çok değişiyor bir iki gün oynuyor hep

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çocukluktan mi geliyor enfeksiyonlar.
15 yasindaydim 35 sim suan acildeki drlar beni taniyirdu ooo hosgeldin yine mi sen dusun okadar hala da kurtulamadim biraz iylesim suyu unutuyorum yurt disindayim turkideki doktorlarda bunlar da ayni seyi soyluyor su suuu suuuu suuuuuu icmim bir kac gun Corapsiz terliksiz bi dolasmama bakar.

15 yasindaydim 35 sim suan acildeki drlar beni taniyirdu ooo hosgeldin yine mi sen dusun okadar hala da kurtulamadim biraz iylesim suyu unutuyorum yurt disindayim turkideki doktorlarda bunlar da ayni seyi soyluyor su suuu suuuu suuuuuu icmim bir kac gun Corapsiz terliksiz bi dolasmama bakar.
Benim ki de öyle terliksiz yere basayım ya da halı olsa bile yere oturayım bittim ben :KK1:

Ya senalla çok güldüm sana şu an hiç oraya vurur mu :KK70:
Valla gulme. Yuksek atesle gecirirse romatizma yapabiliyor kalpte vuruyor yani bende hasar birakti boynumda bununla geziyorum hastaneye bilgi gonderiyor bu alet

Eklentiler

• 37C860BF-73F1-4E68-8B81-A70CEDA1797D.jpeg
    37C860BF-73F1-4E68-8B81-A70CEDA1797D.jpeg
    32,4 KB · Görüntüleme: 46
Göğüs ağrılarının biç
Benim ki de öyle terliksiz yere basayım ya da halı olsa bile yere oturayım bittim ben :KK1:
Valla aynı ben.yatağa kadar terlikle giderim.kalkinca terliğimi ararım.tuvaletin önune kadar terliği çikartmam.ev ici terliği ve çorap benim olmazsa olmazlarim.ev ici terliği ćoğu evde eskimez ama benim bi sürü terlik yırtmişlığim var.terliksiz birini görünce deliriyorum.esime de alistiŕdim.
Ayaklarim da ćok üsür benim.ayaklarim ne zaman donsa ertesi gün idrar yolu enfeksiyonuna yakalanırım.

X