Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 16.gune denk gelir.
Iyi yapmissin bakmakla.

Spermler 3 gun yasiyor canim.Yani onceki iliskininde etkisi var hala.Onemli olan kadinin yumurta hucresinin canliligini yakalayabilmesi spermin.
Sayi vs problem yoksa o kadar da etkilemez bence.
Teşekkür ederim canım. :)

Merhaba kızlar bende 8 haftalık bebğimi 7 ekimde kaybettim kalp durması sonucu kürtaj oldum 2.adetim bu hafta sonu bitti artk çalışmalara başlayacağız bat 10 ocak inşallah yine o güzel heyecanları yaşarız
Geçmiş olsun canım aynı durumdayız. Bakalım bu ay ne olacak :) inşallah yeniden bebişimiz olur ve bu kez sağlıkla kucağımıza alırız

naz2018 naz2018 canim bence 2 ihtimal var.
Birincisi iki defa yumurtlamiş olabilirsin.biri sağdan biri soldan olabilir.
Ikincisi de sen öncekinde de 17.günde yumurtlamıştın.demek ki sen hep ayni günde yumurtluyirsun.kürtajdan sonra düzenin yeniden yerine gelmis.
Hadi bakalım her iki ihtimal de güzel.Rabbim ins ikiz nasip etsin sağlikla hayırla....:KK200:
Ayy babannem de rüyasında ikiz görmüş :) belli mi olur belki olur. Ama ailede olmayınca çok zor diyorlar da :) olsa da iyi olurdu :)

Ben adaçayı da yükseltir diye biliyorum. Aslan pençesi dengeleyici. Yüksek olanı düşürüyor düşük olanı yüksektiyor. Mucizevi bi bitki. İbrahim saraçoğlunun videolarında da var.

Bu arada beni de ekler misiniz? BAT 26 Aralık. Umutlu değilim ama.
Hoş geldin canım :)
Aslan pençesi gerçekten çok faydalı imiş

Ayy babannem de rüyasında ikiz görmüş :) belli mi olur belki olur. Ama ailede olmayınca çok zor diyorlar da :) olsa da iyi olurdu :)
Sen bi mesaj iki tane bebek resmi atmissin
O an icimde sana dair bi ısık yandi.
Inş ikiz olur canım.
Benim halamin ikizleri var.teyzemin ikizleri var.ablamin da ikizi vardı.biri gelişmedi düstü.digeri simdi 5 yasinda.
Ya ins hamile kalirız bu ay:anneadayı:

m

bizim spermler dusuk ya havuc suyu iciyor turk kahvesi bitter çikolata hem rahat ol yumurtani karsilicak askerler hazir da simdi takviye birlikleri gonderme zamani :)) allah gonlune gore versin iyi dusun beynine olumsuz yukleme allahhh büyük

Bu bilgi önemliymiş alalım bir alıntı dursun surda, belki lazım olur. Eşimle bende meyve hiç yemediğimiz için, kati meyve suyu sikacağı aldık. Sıkıp sıkıp içmek lazım bundan sonra.

Sen bi mesaj iki tane bebek resmi atmissin
O an icimde sana dair bi ısık yandi.
Inş ikiz olur canım.
Benim halamin ikizleri var.teyzemin ikizleri var.ablamin da ikizi vardı.biri gelişmedi düstü.digeri simdi 5 yasinda.
Ya ins hamile kalirız bu ay:anneadayı:
Amaa maşallah sizde baya fazlaymış inşallah senin de olur... Benim olursa gülme krizine girerim :) :) : :

Kızlar şimdi ovulasyon günlerimiz gecti; yapacağımızı yaptık. :KK54::oops: gerçi nazin yeni bir müsabakası daha var. :halay:

Artık takdir Allah'ın. Diyelim ki, gönderdiğimiz askerler kaleyi ele geçirdi :21:
Bundan sonra yapıcaklar neler. Tutunma aşamasında neler yapmalıyız, ne yemeliyiz, ne içmeliyiz, nasıl davranmalıyız..

Haydi bakalım herkes bildiklerini döksün ortaya..

Kızlar şimdi ovulasyon günlerimiz gecti; yapacağımızı yaptık. :KK54::oops: gerçi nazin yeni bir müsabakası daha var. :halay:

Artık takdir Allah'ın. Diyelim ki, gönderdiğimiz askerler kaleyi ele geçirdi :21:
Bundan sonra yapıcaklar neler. Tutunma aşamasında neler yapmalıyız, ne yemeliyiz, ne içmeliyiz, nasıl davranmalıyız..

Haydi bakalım herkes bildiklerini döksün ortaya..
Canım benim de müsabakam var bugün.15.günüm ayıptır söylemesi.ama adam da bezdi.ne zaman yumurtladığımı saşırdı.şu gün bu gün diye diye.
Ama ben cok iş yaptım bu ara.olsa da tutmaz diye korkuyorum.

Canım benim de müsabakam var bugün.15.günüm ayıptır söylemesi.ama adam da bezdi.ne zaman yumurtladığımı saşırdı.şu gün bu gün diye diye.
Ama ben cok iş yaptım bu ara.olsa da tutmaz diye korkuyorum.

Oo müsabaka da başarılar diliyoruz. :KK49:
Müsabaka sonucunda :anneadayı: seni böyle görmek istiyoruz.
Allah büyük belli olmaz. Yormayalım kendimizi ama bende aynısını yapıyorum.

Mesela kekik, nane, maydonoz yemeyin diyorlar

Oo müsabaka da başarılar diliyoruz. :KK49:
Müsabaka sonucunda :anneadayı: seni böyle görmek istiyoruz.
Allah büyük belli olmaz. Yormayalım kendimizi ama bende aynısını yapıyorum.

Mesela kekik, nane, maydonoz yemeyin diyorlar
Saol canim.ins müsabakalar sorunsuz gecer.Ins bi aksilik olmaz da hamile kalirız hepimiz.
Ya ben azönce köfte yaptim.nane maydonoz koydum icine.
Bu arada ben yumurtlama günunü yakalasam da emin olamiuorum hic.tshım 4.5
Hamile kalirmıyim bu değerde.bilgisi olan var mı?

Selam kızlar benim ovulasyon günü normalde bugün her ay akıntı olurdu gününde ama 2 gun once akıntı geldi birazda ağrı oldu ama bugun yumurtlamaya dair diger aylardaki gibi hiçbir belirti yok bi kac gun once ve sonra yumurtlama olabilir mi gununden adet döngüm duzenlidir 27 28 gunde olurum

Amin canım.aynen dediklerin doğru.

Amin canim.aynen dediklerin dogru.heran bi korku stres.tek tesellim çocugumun olabiliyor olmasi.4 senelik evliyim.yoksa kısir damgası yiyecektim.
Ya ben daha evlenmeden esimin aile buyukleri yasim 32ydi ozaman bunun cocugu olurmu demislerdi kiii esim 43 yasindaydi o zaman cok aglamistim cokkk simdi de benim hic bir sorunum yok esimin spermlerin de sorun insanlar cok acimasiz allaha haveleler. Rabbim kucagimizi bos birakmisin

Selam kızlar benim ovulasyon günü normalde bugün her ay akıntı olurdu gününde ama 2 gun once akıntı geldi birazda ağrı oldu ama bugun yumurtlamaya dair diger aylardaki gibi hiçbir belirti yok bi kac gun once ve sonra yumurtlama olabilir mi gununden adet döngüm duzenlidir 27 28 gunde olurum
2 gunde bir dene bos gecirme bence

Ya ben daha evlenmeden esimin aile buyukleri yasim 32ydi ozaman bunun cocugu olurmu demislerdi kiii esim 43 yasindaydi o zaman cok aglamistim cokkk simdi de benim hic bir sorunum yok esimin spermlerin de sorun insanlar cok acimasiz allaha haveleler. Rabbim kucagimizi bos birakmisin
Amin canim.asıl soyu kesik olanlar kendileriymiş.zaten hep öyle olur.erkek tarafı hiç kendilerinde sorun aramaz.varsa yoksa bunun çocuğu olmaz diye yaftalamak.ben 1 bucuk ay önce çocuğumu kaybettim.malum şahis sizin çocuğunuz yok diye basimıza kakıyor.destek olacağına.
Ins ćocuğumuz olacak hepimizin.ins....

X